Héérlijk vers

Alles echt vers! Heerlijk de dadels en de nougat zijn fantastisch.

Verse en lekkere noten en keurig verpakt

Altijd verse en lekkere noten die keurig verpakt zijn en altijd vrij snel geleverd.

Top kwaliteit en niet duur

3x besteld Ook de verpakking is uitmuntend Met Kerst de kinderen de noten als kado gegeven Zo goed bevallen, dat kleindochter ook bij jullie heeft besteld

Super lekker !

Heel lekker , goed verpakt , snel geleverd ! Ik bestel zeker opnieuw !

Een aan bevolen noten schop

De bestelde nootjes zijn vers en lekker. Als er iets is wat toch niet in de verwachting valt dan lossen zij dat netjes op. Via mail snelle reactie. Zeker dat ik hier vaker nootjes e.d. ga bestellen.

Snel geleverde heerlijke producten.

Ik bestel jaarlijks mijn noten, yoghurt rozijnen en andere lekkernijen voor de feestdagen en bij de Noototheek is het voordelig en altijd genieten van de lekkere producten.

Niet helemaal volgens verwachting

De cashew noten waren prima, de geroosterde mix was ook oke. (ik had meer smaak verwacht) de pistache was een tegenvaller. De pistache is erg vet lijkt wel gefrituurd. Smaak viel ons ook tegen. Bij het stukje aanbevelen zet ik ja. Smaken kunnen verschillen de cashew noten zal ik evt weer bestellen.

Goede en snelle afhandeling van je bestelling. Makkelijke website. Levering altijd goed verpakt en vers. Top dus

Heerlijk!

Snelle levering van heerlijke producten

Elke keer weer gewoon heel erg goed!

Vaak besteld, prima service! Snelle levering en het belangrijkste: Prima producten altijd. Goed verpakt en zijn altijd heerlijk.

Oke

Waren lekkere pistache nootjes en nog een pak oliebollen meel kadoo alleen ga geen oliebollen bakken helaas

Goede kwaliteit en snel geleverd!

Gewoon zoals je het wilt, lekkere noten/ producten en super snel in huis (en ook nog tussen de feestdagen door).

Snel geleverd en geheel vers

Snel geleverd en de producten zijn goed verpakt en heel vers

Goed en snel

Op de valreep toch nog een bestelling gedaan en eigenlijk tegen de verwachting in is deze levering nog vóór Nieuwjaar bezorgd. Topservice! En topproducten!

Vlugge bediening

Alles netjes verpakt. En vlugge levering.

Zeer goede kwaliteit

Mooi geleverd de volgende dag en prima kwaliteit

Heerlijk

Heerlijke producten, heel handig verpakt en snelle bezorging!

Heerlijke noten en fruit

Lekkere noten heel Smakelijk...en snelle levering

Zachte noten, niet eetbaar.

Een groot deel van de noten was helemaal zacht. Bij melding via mail, geen enkele response ontvangen.

Overzichtelijk en snel

mooie site, kon makkelijk alles vinden, snel verstuurd en in goede orde ontvangen, erg fijn.!

Te lekker !

Vooral de kwaliteit van de noten, granen, pitten,zaden,snacks, chocolade en gedroogde vruchten zijn overheerlijk! Ook de snelheid waarmee je je pakket keurig ontvangt is geweldig! Gewoon doen lieve mensen…Noototheek …bestellen maar! Daar gaat ge geen spijt van krijgen!

Topkwaliteit!

Super snelle levering en super kwaliteit

Heel correcte en kwalitatieve producten!

Vlotte service, lekkere producten.

Fijne truffels

Heerlijke noten

Smaak is heerlijk. Goed verpakt en snelle levering.

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.