Zeer goede kwaliteit, netjes verpakt

Goede kwaliteit, dat proef je! Mooie mixen, groot assortiment. Snel en makkelijk besteld en geleverd.

Super lekkere nootjes

De ene dag besteld volgende dag al in huis. Super verse nootjes. De eerste zakken zijn alweer op.

Heerlijke chocolade voor bij de koffie of thee.

Goeden producten. Snelle levering

De producten zijn heerlijk! Vers en ziet er goed uit. Heerlijk om op te eten. Ook een duidelijk site. Kom zeker weer terug.

Positiefi

Goed product . Vers en snel geleverd

Goede kwaliteit voor een nette prijs

Mijn ervaring is heel goed. Heerlijke verse producten voor een nette prijs. Ik heb 2 zakken walnoten gekocht. Deels voor mezelf maar hoofdzakelijk om de egels te voeren. Ook het roodborstje snoept er graag van mee.

xx

xx

Makkelijk en snel

Duidelijke website, makkelijk besteld en heel snel geleverd. Heel tevreden.

Heerlijk altijd

Goede levering en alles altijd heel vers.

Super snel

Hele blije klant

Alles is super lekker en van goede kwaliteit

Prima service en prima producten

Snelle service, goede levering

Altijd verse noten, correct verpakt en afgeleverd

Heerlijk verse noten, goede website en correcte verpakking en aflevering.

Goed, en snel geleverd

Goede produkten zeker niet duur en snel geleverd

Verse, lekkere spullen

Ik heb nu al een aantal keren bij de Noototheek besteld en ben, op 1 keer na, niet teleurgesteld. Die ene keer was dat de ingrediënten van de melk pindarotsjes veranderd was. Die leken toen meer op pure pindarotsjes. Maar dat is vlgs mij nu weer teruggedraaid.

Keurig en netjes geleverd

Vers snelle levering assortiment SUPER

Super ga zo door

altyd op tyd en lekker vers

ziet er allemaal erzorg uit en lekker

Een dag geleden gekocht bestelling al geleverd

Geweldig goed!

Geweldig goed!!

Goede kwaliteit, goede service

Ruime keuze ,redelijke prijs en snel geleverd

fijn dat ik hier een bestelling kan doen

op naar de volgende bestelling

Lekker en goed gesorteerd,fijne hersluitbare zakken.

Grote keuze,heerlijke veel soorten om door de cruesly te combineren.

Lekkere noten mixen

De website is wat langzaam, maar de producten zijn vers en lekker. De levering is ook goed, volgende dag netjes een doos met het bestelde.

Super snelle levering echt top.

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.