Snelle correcte levering

Snelle en correcte levering van heerlijk verse producten. De doos had wel wat kleiner gemogen, doos paste namelijk niet in mijn pakketbox. En moest door de buren aangenomen worden.

Kwaliteit en goed verpakt.

Goede kwaliteit van de noten voor een mooie prijs, goed verpakt, snel en degelijk bezorgd.

Prima kwaliteit

Lekkere verse noten,honingen de havermout is ook heerlijk!

Eerste aankoop erg goed verlopen

Ik heb sinds een paar dagen mijn eerste levering in de kast. Lekkere spulletjes, goed en op tijd geleverd. Prima aankoop, ben er blij mee.

Goede kwaliteit en snel thuis

Nu goed de vorige zending minder

In de vorige zending waren de noten onderin de zakken bijna kruin en kon ik zo weg gooien. Ik rooster zelf mijn noten en dat is met pulp niet te doen. De laatste zending zal er beter uit voorals nog,

snel en heerlijk

snel en heerlijk

Hele goede producten! Netjes en snel afgeleverd.

Absoluut!

Superlekker!

Meerdere malen bij de Noodotheek besteld en sinds ik dat doe nooit meer ergens anders. Top, verser kan niet. En lekkerder ook niet...

Product snel en zorgvuldig ingepakt en verzonden. Ze ziet en proeft duidelijk dat het met zorg gekozen is. Ik ben zeer tevreden !!

Heerlijke noten

Ik bestel altijd de zgn. Huismix, een heerlijke notenmix met veul variatie

Kwaliteit

Snelle levering en super artikelen. Nog niet alles geproefd. De noten pitten en zaden zitten in een goed sluitende zak. Ik zal in de toekomst zeker meer bestellen. Heb nu een flinke voorraad..

perfect produkt lekker

Lekker noten.

Grandioos

Ik ben heel erg blij met de noototheek. Het is voor mij niet mogelijk om zelf naar de winkels of markt te gaan om noten te kopen, dus ik vind dit perfect. En de spullen smaken allemaal voortreffelijk.

Prima!!!!!!

Al meerdere malen allerlei dingen besteld. Kwaliteit is prima en snel bezorgd.

Snel makkelijk en heerlijk vers!

Goede kwaliteit voor een goede prijs en heerlijk thuis bezorgd !!

Perfecte verpakking

De hersluitbare verpakking houdt de verse producten vers. Ik ben er erg tevreden mee.

Prima producten en goede levering

Via internet besteld. De website is duidelijk. Op tijd bezorgd, alleen wel een te grote doos voor de producten. Dat vind ik jammer.

zeer tevreden op alle gebied

goede producten en zeer snelle levering

Heerlijke producten en snelle levering !

Heerlijke producten en snelle levering !

Goed, snel en betrouwbaar

Amandelmeel besteld en de volgende dag in huis..prima dus en ook voor een goede prijs. Absoluut voor herhaling vatbaar!

Goede verse noten. Fijne hersluitbare verpakking. Snelle levering. Groot assortiment.

Super heerlijke producten. Snelle levering en heel goed verpakt

Snel geleverd, goede verpakking en heel erg lekker allemaal.

Top kwaliteit noten

Makkelijk en snel te bestellen Van goede kwaliteit Wij bestellen altijd Pistache notenmix. Gewoon Top

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.