Altijd snelle levering en wat zeker belangrijk is dat de nootjes lekker vers aankomen. Heerlijk.

Heel goede kwaliteit.

Netjes verpakt in degelijke afsluitzakjes! Gegarandeerd verse kwaliteit. Correcte prijzen.

Goede verpakking, snelle levering

Super firma!!!!

Altijd ruime keuze, heel vers en ook snel geleverd. Prima!!!!

Top bedrijf !!!

Snel , correct en kwalitatief

Supersnel ontvangen

De noten snel en goed verpakt ontvangen, in handige hersluitbare zak.

Snel levering /keurig verpakt / bovenal perfecte produkten!!

Goede kwaliteit en heel lekker.

De gedroogde vruchten zijn heel praktisch als snack voor school.

Snelle en goede service en heerlijke producten!! Een aanrader!!

Netjes Bezorging goed Reageerd Lekker

Producten goed, levering goed.

Snel ook

Makkelijk bestellen en snel geleverd. TOP

Al jaren trouwe klant

Granola en muesli bestellen we al jaren. Daar altijd heerlijke nootjes of chocolade extra bij. Alles van geweldige kwaliteit. Vers, krokant, netjes verpakt. Gewoon keurig verzorgd en dan ook nog eens een goede prijs lwaliteitsverhouding. En als bonus een leuk loyaliteitsprogramma om voor extraatjes te sparen. Kortom: wij zijn fan!

Heel tevreden

Mijn bestelling was heel makkelijk om te kiezen, heel veel keuze, en zeer gemakkelijk te plaatsen. De bestelling is gisteren geleverd, zeer goed verpakt, oogt mooi, en alles wat ik koos is helemaal naar mijn zin. Kortom , zeker voor herhaling vatbaar.

Heerlijke noten & snelle levering

Lekkere notenmengelingen en een zeer snelle levering naar België. Ik heb maar één minpuntje en dat is de (vrij recente) keuze van de verpakking. De vervanging van papieren zakken door plastiek verpakkingen vind ik ecologisch onverantwoord.

Het is weer prima, nu eens iets anders geprobeerd maar dit is ook weer uitstekend.

Heerlijke , verse producten.

Netjes verpakt, altijd volgende dag in huis , van klein tot groot geniet er van. Van rozijnen tot borrelnoten.

Het is heerlijk, ik raad het aan

Het is heerlijk, ik raad het aan

Mooi en goed verpakt waarbij de zak herskuitbaar is en alles vers blijft

ik ben tevreden

goed verpakt, heerlijke producten

Uitstekend en betrouwbaar

Ik ben blij met mijn bestellingen bij Noototheek, ze zijn betrouwbaar, uitstekend van kwaliteit en goed van prijs ....een aanrader voor iedereen

Toppie

Heerlijke produkten en snelle levering

perfecte smaak en en versheid

De noten zijn perfect vers en goed van smaak.

Heerlijke nootjes, snelle levering!

Nu al een aantal keren een bestelling geplaatst, maar elke keer weer tevreden met de kwaliteit en snelle levering. Zelfs de pakketbezorger wordt nieuwsgierig!

Melkrijder 15 A

3861 SG Nijkerk

Over Noototheek.nl

Verse noten bestellen bij: De Noototheek! Online verse noten bestellen doe je bij de Noototheek. Wij zijn de notenwinkel voor gebrande noten, rauwe noten, chocolade noten, gedroogde zuidvruchten, pitten & zaden. Wij bieden je kwaliteitsproducten voor de juiste prijs. Bestel voor 15:00 uur en geniet morgen al van onze verse noten en zaden.