Amazing meat

Very tasty, that's a real meat

Magnifique

Op een zonnige dag langsgereden bij de winkel van Beef Boutique. Was even twijfel of ze open waren maar gewoon aanbellen en je wordt leuk welkom geheten. Rondleiding gekregen en leuk geholpen. Dit alleen al is een super service die je graag wilt als je in een winkel bent. Maar goed, ik kwam hier natuurlijk voor een heerlijk stukje vlees, diamanthaas en een heerlijke Ribeye meegenomen. Kwijlend naar huis gereden omdat ik wist dat ik de Ribeye gelijk ging bereiden. Ik was al fan van de Beef Boutigue maar nu helemaal. Vlees was echt fantastisch! Je betaalt wellicht wat meer voor het vlees maar het is elke cent waard!

4th time ordering here

I order for the 4th time the protein box! Very tasty and convenient, i use it for a bbq or dinner cooked from the pan for sandwiches! Servers me great!

Heel veel keuze, vakkundig en vriendelijk advies

Een grote plus is de website met een duidelijk overzicht van wat Beef Boutique te bieden heeft en je keuze wordt snel geleverd. Een bezoek aan de shop zelf is echter zeer de moeite waard. Tim en team adviseren je graag bij je keuze, er is bijna altijd iets te proeven en de sfeer is er relaxed.

Gewoon heel goed !

Meerdere malen al besteld bij Beefboutique , super goede kwaliteit vlees en ik kom continu terug om de crispy duck pannenkoekjes te bestellen… aanrader

Uitstekend vlees, uitstekend advies en de beste service !

Uitstekend vlees, uitstekend advies en de beste service !

Kwaliteit

Top ervaring! De ribeye is van uitstekende kwaliteit mooi gemarmerd. De verzending was snel en netjes verpakt, alles kwam perfect gekoeld aan. Zeker een aanrader, ik ga hier vaker bestellen!

Ben ondertussen vaste klant geworden om de twee weken bestel ik wel stukken vlees, het is echt top en lekker hoef nooit meer naar een restaurant!!!

Snel en goed

Amazing Wagyu

I recently bought the stack and save box of premium A5 Waguy beef! I have no words! The delivery was fast which made me really happy! The meat smelled like butter to start with before cooking it. The only negative was that the stakes were extremely thin which made it also impossible to cook it medium rare! Other than that every bite had a nutty flavour and deep umami! Will definitely try more products from Beef Boutique! Thank you guys for these amazing and flavourful stakes!

Gezellig, en heerlijk vlees

Mooie porties , uitleg over t product vind goed , en t smaakt nog beter. Top

Mooie biefstukjes, leuke aanbieding

Snelle levering, zeer betrokken en professionele eigenaar die open staat voor kritiek en hier ook naar handelt. Paar hele mooie Zuid Amerikaanse biefstukjes ontvangen. Mooie marmering in de ribeyes, niet teveel vet aan de entrecote. Natuurproduct dus natuurlijk niet allemaal identiek. Van alles wat op nu, smaak is top. Kwaliteit is niet te vergelijken met alternatieven uit groothandel of supermarkt.

Waanzin

Zoals altijd de absolute top. Dit maal de Swami Wagyu shortribs, absolute waanzin dit , zo mals .....niet normaal. Dikke aanrader.

Uitstekend vlees van topkwaliteit en een snelle, nette levering maken dit absoluut een aanrader.

Lekker vlees en snel geleverd

Lekker mals vlees en snel geleverd en apart verpakt dus zeer makkelijk

Ossenhaas top, zeer lekker gehakt, beef bacon mwahh

Ossenhaas gehakt en beef bacon besteld, ossenhaas en gehakt helemaal super. En ik heb alleen nog maar de ossenhaas puntjes gebruikt, dus verheug me op de ossenhaas zelf. De beef bacon was ok maar niet dat ik zeg nou nou. Wanneer gaan jullie nu ook eens niervet verkopen? Transport was wel weer een drama met Trunks wors tijd dat er een betere en nieuwe Partij komt in Nederland hiervoor. Reactie op mijn opmerking hierover was heel snel binnen dus beefboutique pakt alles zeer serieus en daarom een top bedrijf.

Meer smaak verwacht

De Ribeyes waren rond de 244 gram inclusief de verpakking. De entrecotes in verpakking rond de 250 gram. De smaak van de ribeye viel tegen en ook zat er een zenig stuk aan.

Top kwaliteit vlees!

Iedere keer weer top kwaliteit vlees!

Goede producten en goeie service

Top kwaliteit vlees.

Super ervaring, top kwaliteit vlees en goede service.

keurige levering

Al mijn bestellingen zijn keurig afgeleverd. De kwaliteit is goed.

Top service and fantastisch vlees!!

Top service en fantastisch vlees!

Wat wordt geadverteerd, wordt geleverd!

Beter dan verwacht. Ik zocht iets met veel eiwit om mijn training te ondersteunen en ik kwam deze site online tegen in een advertentie. Reviews gecheckt, waren positief. Dit is nu de tweede keer dat ik hier bestel, gewoon genieten!

Super snelle en correcte levering, vlees van uitmuntende kwaliteit!

Ik heb altijd snel en prettig contact met Tim van de Beefboutique. Hij geeft advies daar waar je het vraagt. Het zal voor mij altijd mijn adres zijn voor de mooiere stukken rundvlees

Eerste keer dat ik bij BeefBoutique.nl bestel en ik ben erg tevreden. Ik heb verschillende cuts besteld om de kwaliteit te proberen: ribeye, entrecôte, wagyu tenderloin en secreto ibérico. Alles kwam perfect verpakt aan en de koeling tijdens de levering was duidelijk goed geregeld. De kwaliteit van het vlees was echt top. De ribeye en entrecôte hadden mooi marmering en waren heerlijk na het bereiden. De wagyu tenderloin was bijzonder mals en vol van smaak. Ook het secreto ibérico was erg goed: sappig en met die typische smaak. De website is overzichtelijk en het bestelproces ging makkelijk. Fijn ook dat ze een goede selectie hebben van cuts die je niet altijd in de supermarkt vindt. Al met al een zeer positieve ervaring. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen.

Breevaartstraat 40 d

3044 AH Rotterdam

085 48 77 002

Over Beef Boutique

Welkom bij Beef Boutique, bij Beef Boutique komt onze passie voor kwaliteitsvlees tot leven. Mijn naam is Tim Hemrika, en samen met Carnimex heb ik de Beef Boutique opgericht. Wij bieden een selectie van het allerbeste rundvlees: grasgevoerd, graangevoerd en het exclusieve Wagyu vlees. Bij ons draait het om meer dan alleen vlees, wij verkopen namelijk merken die synoniem staan voor uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid. Elk stuk vlees dat wij aanbieden, komt van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoogwaardige kwaliteit. Onze merken zijn meervoudige (gouden) medaillewinnaars bij de World Steak Challenge, wat getuigt van hun superieure kwaliteit, smaak en consistentie. Bij Beef Boutique is duurzaamheid een belangrijke kernwaarde. Wij geloven dat bewuste keuzes vandaag de wereld van morgen vormgeven. Daarom selecteren wij ons vlees met zorg, rekening houdend met de voeding, leefomstandigheden en het welzijn van de dieren. Dit resulteert niet alleen in een uitzonderlijke smaak, maar ook in een verantwoorde keuze voor kwaliteit en duurzaamheid. "Eet niet zomaar vlees, maar kies voor kwaliteit." Dit motto is bij ons meer dan een slogan: het is een filosofie die wij dagelijks uitdragen. Onze toewijding aan duurzaamheid betekent dat je bij Beef Boutique kunt genieten van vlees dat zorgvuldig geselecteerd is voor de beste smaak en kwaliteit. Bij Beef Boutique geloven we in het maken van bewuste keuzes. Onze merken, die talloze gouden medailles hebben gewonnen, zetten de standaard voor wat duurzaam en kwalitatief vlees zou moeten zijn. Door te kiezen voor Beef Boutique, kies je voor een culinaire ervaring die doordrenkt is met vakmanschap en respect voor de dieren.