Geweldige service en super kwaliteit vlees.

Tim levert niet alleen topkwaliteit vlees, maar ook echte aandacht en service. Hij nam de tijd om mee te denken en alles helder uit te leggen, iets wat je tegenwoordig niet vaak meer ziet. Voor onze Winter BBQ Experience, waar alles draait om vuur, beleving en samen genieten, hebben we bij hem ingekocht. Het vlees was fantastisch! Mals, smaakvol en perfect voor het open vuur. Onze gasten hebben er nog dagen over nagepraat. Dank je wel Tim, we komen zeker terug voor de volgende editie!

probleem subliem opgelost!

Een box met vlees besteld die ergens onderweg waarschijnlijk kwijt is geraakt. Na een korte emailwisseling kreeg ik zonder enig gezeik een nieuwe box toegestuurd. Klantenservice top en vlees lekker!

super

top!

Veel kennis en hoge kwaliteit vlees

Erg goed geholpen en leuk om te zien wat voor producten er beschikbaar zijn.

Top kwaliteit

Top kwaliteit vlees, perfecte levering, fijn contact bij vragen.

Tweede keer bestelde

Ik heb voor de tweede keer besteld bij de Beef Boutique, altijd de Protein box en die was gelwedig. Straks bestel ik meer producten om te proeven.

Kwaliteitsvlees en klantgericht.

Geweldig lekker vlees. Er was 1x onderweg iets misgegaan met de vervoerder en via whatsapp direct meer dan uitstekend geregeld door se beefboutique zelf. Dat is hoe je met je klanten omgaat!

Top producten!

Niet alleen top producten, maar ook top service! Ik kan het iedereen die van kwaliteit vlees houdt aanbevelen. Bestellen!

Heerlijk vlees, perfect bezorgd

Zeer goede qualiteit, service en professioneel.

Nogmaals qualiteit is top ,assortiment is top, keuze is uitgebreid en als laatste som ik als zeer professioneel!!

Super vlees

Zeer tevreden over levering en kwaliteit van beef ribfingers

Fantastisch vlees maar ook zeker een aanrader om eens langs te gaan, Tim is een topper!

Tweede keer een fantastische ervaring. Gewoon onwijs goed vlees, voor mij niet anders meer. Laatst even langs geweest. Tim nam de tijd, legde een goed stuk vlees op het ei en liet wat proeven! Relaxte sfeer. Kan er een lang verhaal van maken. Maar de ervaring is gewoon super goed!

Chuck Roll van Miguel Vergara

Onlangs Tim gesproken om wat advies in te winnen. Uiteindelijk voor de Chuck roll gegaan en man, wat een feest! Prachtige chuck eyed steaks van gesneden, een paar mooie boneless ribs en een stuk chuckroast waar ik al pastrami van heb gemaakt! Veel beter wordt het niet!

Goed vlees

Goed vlees en snelle levering. Ribfingers afgelopen weekend op de Kamado gehad en dat is een aanrader ! De Ribeye uit Argentinie zal a.s weekend aan de beurt zijn

Goede kwaliteit vlees

Eindelijk goede kwaliteit beef ontdekt dat snel geleverd kon worden.

Waanzin!

Wederom topadvies van Tim , een onvergetelijk weekend had zo oprecht een gouden randje. Van Black Ribeye's , Swami Shortribs, Txogitxu T-Bones en Rioplatense Picanha tot Miguel Vergara Burgers..... alles zo smaakvol , absolute aanrader!

Uitzonderlijke kwaliteit.

In een tijd dat alles nou niet perse goedkoop is , kan je beter net iets meer uitgeven aan topkwaliteit dan 80% daarvan aan net niet. Dit bedrijf is daar een perfect voorbeeld van. Het vlees is een ervaring opzich, een top product waarbij smaak en beleving perfect bij elkaar komen. Je kunt beter hier je geld besteden als in een restaurant want de kwaliteit is vele malen beter.

(H)eerlijk vlees!

Heerlijk mals vlees, met een uitstekende smaak.

Goeie service!

Heel goed service en heerlijke vlees

Great service

I ordered a meat box. The delivery was very good, the meat arrived tightly packed and well refrigerated. I prepared two of the cuts the next day, the quality was really high. I will definitely order again.

Bestel alleen nog hier mijn vlees

10 x beter dan vlees van supermarkt of de slager. Echt de betere horeca kwaliteit

Bestellen gaat makkelijk, geweldige keuze uit mooie stukken kwaliteitsvlees. . Gekozen voor de brisket, wat een mooi stuk was dit. Bezorging ging prima, zit netjes en goed gekoeld verpakt. Hier ga ik zeker nog een keer bestellen.

Het beste vlees op de BBQ

Wij hebben al vaker besteld dus wisten wij van te voren dat het top kwaliteit rib eye zou zijn maar de visite deelde dezelfde mening. Als gastheer van de BBQ hele leuke complimentjes gehad over het vlees (en mijn BBQ skills). Echt een aanrader voor iedereen!!!!

Niks meer te jammeren

Bijna direct na het verzenden van mijn "Jammer"-commentaar belt Tim mij. Na wat heen-en-weer-verduidelijking vraagt hij of hij mijn ontgoocheling mag compenseren. Ik ben niet helemààl gek en zeg dus ja. 's Anderendaags levert hij een Miguel Vergara entrecote, dubbel zo zwaar als de Black, die ik bejammerde. Een wel zeer uitzonderlijke commerciële actie! Deze keer: bingo! Mooi gekorst, diep umami, sappig, mals en rijk, fijne vezelstructuur, subtiele vetsmaak, aangenaam mondgevoel. Duidelijk de betere Angus, met dat kenmerkende vleugje wildsmaak. Ik trek mijn schampere woorden over Tims onterechte eigen lof in, en ik kan niet wachten op de volgende steak. Niet echt tevreden. De Black entrecote verloor bij het langzaam ontdooien in de koeling vrij veel vocht. Dat was eerder rood dan lichtroze. De snit is veel te dun, niet veel meer dan 1 cm. Ik heb de op kamertemperatuur gebrachte entrecote gebakken in eigen vet: een stukje van de vetrand laten uitsmelten en daarin zeer kort gebakken, 30 seconden langs elke kant. Langer zou well done zijn, en ik wil rare. Beter zou zijn om dubbel zo dik te snijden, minstens 4 cm, en dan dwars i.p.v. van overlangs te portioneren. Na 8 minuten rusten was het vlees aan de taaie kant. De smaak was zeer goed, met veel diepgang en het voor Black Angus zo typisch licht wildsmaakje. Ik ben een doorpekelde carnivoor en slagerszoon, en ik zal niet oordelen op basis van één ervaring, maar de uitbundige eigen lof over uw producten staat voorlopig nog ver af van de werkelijkheid in mijn bord.

Perfect, De site De levering en Het vlees.

Niet de eerste keer en zeker niet de laatste keer.

Breevaartstraat 40 d

3044 AH Rotterdam

085 48 77 002

Over Beef Boutique

Welkom bij Beef Boutique, bij Beef Boutique komt onze passie voor kwaliteitsvlees tot leven. Mijn naam is Tim Hemrika, en samen met Carnimex heb ik de Beef Boutique opgericht. Wij bieden een selectie van het allerbeste rundvlees: grasgevoerd, graangevoerd en het exclusieve Wagyu vlees. Bij ons draait het om meer dan alleen vlees, wij verkopen namelijk merken die synoniem staan voor uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid. Elk stuk vlees dat wij aanbieden, komt van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoogwaardige kwaliteit. Onze merken zijn meervoudige (gouden) medaillewinnaars bij de World Steak Challenge, wat getuigt van hun superieure kwaliteit, smaak en consistentie. Bij Beef Boutique is duurzaamheid een belangrijke kernwaarde. Wij geloven dat bewuste keuzes vandaag de wereld van morgen vormgeven. Daarom selecteren wij ons vlees met zorg, rekening houdend met de voeding, leefomstandigheden en het welzijn van de dieren. Dit resulteert niet alleen in een uitzonderlijke smaak, maar ook in een verantwoorde keuze voor kwaliteit en duurzaamheid. "Eet niet zomaar vlees, maar kies voor kwaliteit." Dit motto is bij ons meer dan een slogan: het is een filosofie die wij dagelijks uitdragen. Onze toewijding aan duurzaamheid betekent dat je bij Beef Boutique kunt genieten van vlees dat zorgvuldig geselecteerd is voor de beste smaak en kwaliteit. Bij Beef Boutique geloven we in het maken van bewuste keuzes. Onze merken, die talloze gouden medailles hebben gewonnen, zetten de standaard voor wat duurzaam en kwalitatief vlees zou moeten zijn. Door te kiezen voor Beef Boutique, kies je voor een culinaire ervaring die doordrenkt is met vakmanschap en respect voor de dieren.