Laden reviews...
370 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
BeefBoutique krijgt consequent lof voor topkwaliteit vlees en zorgvuldige verpakking. Klanten melden snelle en betrouwbare levering, vriendelijk en behulpzaam personeel, en een breed assortiment aan stukken. Een klein aantal problemen werd snel en professioneel opgelost, wat wijst op sterke klantenservice. Over het algemeen wordt de ervaring als betrouwbaar en bevredigend omschreven.
Eindelijk Argentijnse steak op voorraad. Wel duur, maar erg goede kwaliteit, altijd netjes verpakt geleverd.
1 August 2026
Reggy
Zoetermeer
Beef Boutique wordt gerund door enthousiaste mensen, en dat merk je aan alles. Hun passie voor het assortiment straalt ervan af. De producten maken de verwachtingen helemaal waar: over de smaak is geen woord gelogen. Daarnaast is het contact met de klant vriendelijk, persoonlijk en betrokken. Een aanrader!
29 July 2026
Sharla
Amsterdam
Voor top kwaliteit ga je naar de beef boutique
29 July 2026
Menno
Rotterdam
✌️
28 July 2026
Nathanaël
Delft
Als je top kwaliteit vlees zoekt en geadviseerd wil worden door een stel enthousiaste liefhebbers ben je hier aan het juiste adres!
Edwin
Voorschoten
De kwaliteit van het vlees van de Beefboutique is ongeëvenaard. Zo vind je het ook in een restaurant niet. Een aanrader!
Nick
Vries
Sinds kort eet ik halal en ik miste echt goede kwaliteit vlees tot ik hier bestelde! Het vlees is heerlijk, zowel op de barbecue als in de pan. Enorm tevreden en ik hoop dat het assortiment snel weer wordt aangevuld. Prijs kwaliteit is echt in verhouding.
CB
Dordrecht
Mooi groot aanbod van top vlees en altijd snel en correct geleverd. Sinds mijn eerste bestelling bij Beef Boutique haal ik nergens anders meer premium vlees.
26 July 2026
Kevin
Roden
Beef Boutique heeft uniek vlees van een erg goede kwaliteit. Onze Côte de boeuf smaakte echt fantastisch.
26 July 2026
Wouter
Sappemeer
Top kwaliteit
Frits Zuidema
Schiedam
Vanavond heerlijk een paddestoelen risotto gemaakt en met de ribeye’s en een heerlijke Barolo samen met alle (grote) kinderen van genoten. Life is good
Tommy
Heemskerk
Onwijs goed vlees en een hele goede klantenservice !
Joris
Berkhout
Eerste paar leveringen prima kwaliteit vlees. Eventuele problemen worden snel opgelost
RH
Arnhem
Fantastisch vlees, mooi verpakt en service is ook top!
Ton van Boxtel
Helvoirt
Super service en altijd goeie hulp met ideeën voor het berijden. Vooral volhouden dit.
23 July 2026
Niels
Oudenhoorn
Alweer een heerlijke ervaring. Cheddar Jalepeno worsten waren heerlijk mals en super qua smaak. Moet de rest nig proeven maar dat zal wel weer goed komen. Mannen ben echt blij jullie gevonden te hebben vorig jaar. Ga zo door toppers.
20 July 2026
Erik
Alphen aan den rijn
Mijn eerste pakket was niet helemaal goed gegaan, maar dat os door Tim super opgelost. Bedankt!
Beveelt niet aan
17 July 2026
Bertus van Harten
Zwolle
Uitstekende service, alles is van topkwaliteit, het vlees is voortreffelijk, ik raad het ten zeerste aan.
16 July 2026
Beveelt niet aan
14 July 2026
Stefan
Nijverdal
Ik ben een enorme Ribeye fan en heb afgelopen week voor het eerst bij Beef Boutique besteld, dat had ik dus veel eerder moeten doen! Wat een smaak en malsheid. Ik had de WK Ribeye box, echt fantastisch.
13 July 2026
Peter
Moerdijk
Ga zo door zou ik zeggen Tim!
12 July 2026
Kenan
Eindhoven
Nou spijt dat ik maar 1 stuk wagyu heb gekocht Was heerlijk allen beetje zout en lijkt wel of er boter overheen is gegoten even op de bbq Super kom snel weer terug
12 July 2026
Arjo
Rotterdam
Deze keer had ik naast mij vertrouwde tri tip eens wat anders besteld dan alleen beef dus nu pork en dat was een schot in de roos malse ribben en lekkere secreto van de kwaliteit die je van beef Boutique verwacht. Met deze toevoeging is het nu makkelijker om verschillende zaken te bestellen beef lam en pork. Top Tim goede service thanks.
11 July 2026
Marc
Goes
Super goede service en top kwaliteit vlees ben zelf een chef kok en werk al langere tijd in het hogere segment en dit is echt het beste van het beste kan ik je vertellen
10 July 2026
Pieter
Zevenbergen
Welkom bij Beef Boutique, bij Beef Boutique komt onze passie voor kwaliteitsvlees tot leven. Mijn naam is Tim Hemrika, en samen met Carnimex heb ik de Beef Boutique opgericht. Wij bieden een selectie van het allerbeste rundvlees: grasgevoerd, graangevoerd en het exclusieve Wagyu vlees. Bij ons draait het om meer dan alleen vlees, wij verkopen namelijk merken die synoniem staan voor uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid. Elk stuk vlees dat wij aanbieden, komt van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoogwaardige kwaliteit. Onze merken zijn meervoudige (gouden) medaillewinnaars bij de World Steak Challenge, wat getuigt van hun superieure kwaliteit, smaak en consistentie.
Bij Beef Boutique is duurzaamheid een belangrijke kernwaarde. Wij geloven dat bewuste keuzes vandaag de wereld van morgen vormgeven. Daarom selecteren wij ons vlees met zorg, rekening houdend met de voeding, leefomstandigheden en het welzijn van de dieren. Dit resulteert niet alleen in een uitzonderlijke smaak, maar ook in een verantwoorde keuze voor kwaliteit en duurzaamheid.
"Eet niet zomaar vlees, maar kies voor kwaliteit." Dit motto is bij ons meer dan een slogan: het is een filosofie die wij dagelijks uitdragen. Onze toewijding aan duurzaamheid betekent dat je bij Beef Boutique kunt genieten van vlees dat zorgvuldig geselecteerd is voor de beste smaak en kwaliteit.
Bij Beef Boutique geloven we in het maken van bewuste keuzes. Onze merken, die talloze gouden medailles hebben gewonnen, zetten de standaard voor wat duurzaam en kwalitatief vlees zou moeten zijn. Door te kiezen voor Beef Boutique, kies je voor een culinaire ervaring die doordrenkt is met vakmanschap en respect voor de dieren.
Breevaartstraat 40 d
3044 AH Rotterdam