Top kwaliteit vlees!

Haal af en toe wat vlees bij de Beefboutique maar wat een super kwaliteit vlees voor een goede eerlijke prijs. Haal dit zelf op locatie, goede ontvangst en enthousiasme!

lekker!

Beste Beef boutique, dit was de eerste keer dat ik bij jullie besteld heb en het was echt super lekker!! er miste alleen 1 van de 8 steaks. Groetjes, Jelle

Perfect!

Makkelijk te bestellen, levering de volgende dag en goede trackinginformatie. De kwaliteit van de producten is zoals ge adverteerd. Ik ga zeker snel weer bestellen!

Top vlees, snelle levering - bedankt

Heerlijk vlees, mooie cluster kunnen bakken!!

Mooie entrecotes met een prima gesneden dikte zodat je mooie cluster kan bakken zonder dat je vlees meteen te gaar wordt!. Ribeye moet ik nog proberen maar verwacht dat dit ook een toppertje uit de Goldbox is. Transport was effe een dingetje maar daar kan Beefboutique niks aan doen maar die bezorgers tegenwoordig is echt een drama, zeggen dat ze geweest zijn terwijl ik gewoon thuis was, dan ook nog zeggen dat ze bij de buren zijn geweest maar die waren er ook zogenaamd niet. Totale leugens maar dat gebeurt met heel veel transporteurs van alle de diverse grote namen. Voor ju was mijn eerste kennismaking met het product zeer goed en zal zeker meer gaan bestellen daar. Tip...ga echte Ossewit niervet verkopen om in te bakken, nu moet je dat elders bestellen en dat kan er toe leiden dat je dan aldaar ook een keer het vlees gaat proberen. Erik

top

mooie kwaliteit, vers, goed verpakt, op tijd geleverd.... wat wil je nog meer

Topkwaliteit vlees en betrouwbare service. Beef Boutique is voor ons een vaste leverancier.

Beef Boutique staat voor kwaliteit. Het vlees is perfect verwerkt, diepgevroren geleverd en blijft van hoog niveau. Een leverancier waar je op kunt vertrouwen.

Altijd top kwaliteit vlees en altijd top service!!

Very good service and excellent quality

agaVery good first experience and definitely will order again

Bij Beef Boutique kan je de lekkerste beefstuk kopen

Topkwaliteit beefstuk, superlekker. Zeer tevreden!”

Levering fantaststich

Geweldig vlees

Excellent meat and service

The golden box is an excellent choice of meat with very good quality. Highly recommend!!! Also the whole service and delivery experience is very good. Not usually do you find such high level of meat and service in the Netherlands.

Zeer Tevreden

Als liefhebber van ribeye ben ik altijd op zoek naar een bron voor steak van hoge kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Tim is enorm behulpzaam geweest en heeft me perfect geadviseerd bij het maken van de beste keuze: de Black Line, grain-fed. Ze zijn perfect, mals en absoluut heerlijk. De burgers zijn ook fantastisch – de beste die ik ooit heb gegeten

Top kwaliteit !

Heerlijk vlees.

Super Kwaliteit vlees super mals

Ben een liefhebber van goed vlees heb een nieuw adres gevonden voor mijn vlees!, De beef boutique. Top bedrijf, die top kwaliteit vlees levert met zeer goede service en snelle levering!

Kwaliteit is super !

Mee eters geven ook goede feedback.

Ziet er goed uit

Nog niet kunnen proberen, maar zie zo al dat het kwaliteit is. Mooie marbelling van het vlees, consistente dikte in portionering. Verder perfect geleverd.

Mega! nieuwe wereld gaat er voor mij open!

Super vlees en top mensen bij de beefboutique

Super producten

Echter leveringe laten wel eens te wensen over Maar wat betreft leveringen beterschap beloofd

Mooi topkwaliteit vlees voor mijn carnivoren dieet

Goeie service en mooie producten voor een mooie prijs

Excellent service

Good prices for the quality and service. I've been a repeat customer.

Goede ervaring

Goede service en in samenwerking met de bezorger op toijd

Goede oplossing

Bedankt voor je klantenservice

Breevaartstraat 40 d

3044 AH Rotterdam

085 48 77 002

Over Beef Boutique

Welkom bij Beef Boutique, bij Beef Boutique komt onze passie voor kwaliteitsvlees tot leven. Mijn naam is Tim Hemrika, en samen met Carnimex heb ik de Beef Boutique opgericht. Wij bieden een selectie van het allerbeste rundvlees: grasgevoerd, graangevoerd en het exclusieve Wagyu vlees. Bij ons draait het om meer dan alleen vlees, wij verkopen namelijk merken die synoniem staan voor uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid. Elk stuk vlees dat wij aanbieden, komt van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoogwaardige kwaliteit. Onze merken zijn meervoudige (gouden) medaillewinnaars bij de World Steak Challenge, wat getuigt van hun superieure kwaliteit, smaak en consistentie. Bij Beef Boutique is duurzaamheid een belangrijke kernwaarde. Wij geloven dat bewuste keuzes vandaag de wereld van morgen vormgeven. Daarom selecteren wij ons vlees met zorg, rekening houdend met de voeding, leefomstandigheden en het welzijn van de dieren. Dit resulteert niet alleen in een uitzonderlijke smaak, maar ook in een verantwoorde keuze voor kwaliteit en duurzaamheid. "Eet niet zomaar vlees, maar kies voor kwaliteit." Dit motto is bij ons meer dan een slogan: het is een filosofie die wij dagelijks uitdragen. Onze toewijding aan duurzaamheid betekent dat je bij Beef Boutique kunt genieten van vlees dat zorgvuldig geselecteerd is voor de beste smaak en kwaliteit. Bij Beef Boutique geloven we in het maken van bewuste keuzes. Onze merken, die talloze gouden medailles hebben gewonnen, zetten de standaard voor wat duurzaam en kwalitatief vlees zou moeten zijn. Door te kiezen voor Beef Boutique, kies je voor een culinaire ervaring die doordrenkt is met vakmanschap en respect voor de dieren.