Excellent quality

Product with excellent quality, fast delivery and customer service. Will definitely buy again!

Beef boutique staat voor enthousiasme en top kwaliteit.

Via via hadden we gehoord over Beef boutique Dat wilden we wel eens zien en proeven. We werden zeer vriendelijk ontvangen door Tim. Na een gezellig en enthousiast gesprekje heeft hij ons wat producten aangeraden voor ons diner met vrienden die avond. Producten waren van top kwaliteit en super lekker. We komen dan ook zeker terug.

Mega lekker vlees! Pure kwaliteit!

Dit smaakt naar meer!

Ongekend lekker vlees!

Vlees dat je alleen in sterren restaurants geserveerd kan krijgen! Het is echt ongekend lekker en altijd een eye catcher als ik weer een groep eters op visite heb!

Waanzinnige kwaliteit, informatieve webshop, super service en advies, Kortom fantastisch. Ook een bezoek aan de winkel in Rotterdam is een absolute aanrader!

Goed vlees

Geweldige kwaliteit en service

Na wat gechat te hebben met de vriendelijke Tim op zijn aanraden de UMI entrecote en tri-tip besteld. Wat een kwaliteit zeg, in een woord geweldig!

Top kwaliteit

super service en goed kwaliteit vlees

Geweldig vlees!

Wat een fantastische service! De ribeye was voortreffelijk – echt een aanrader! De bestelling werd ongelooflijk snel geleverd. Als je waarde hecht aan kwaliteit, dan is dit dé plek om te zijn. Ik bestel hier zeker weer!

Goeie Beef!

"Eet niet zomaar vlees, maar kies voor kwaliteit." Super kwaliteit! en ze staan open voor feedback om dingen te verbeteren!

Magnifiek!

Prachtige zaak, fantastisch vlees, echt een beleving!

Great experience with this shop

Hello everyone, I was searching for a specific cut of meat that is quite rare. I've found it in this shop from NL (I live in Belgium). I got in contact with them via Whatsapp, through their website. I was answered promptly every time I had a question. I placed the order after 17:00 CET and I had it delivered the very next day in perfect condition. Thank you!

Mooie producten en snelle levering!

Had al reviews gelezen over de ossenhaas en was geen woord aan gelogen, heerlijk van smaak en textuur. Verpakking ook super!

Snelle levering, goed vlees

Snelle levering, goed vlees

Geweldig en goeie service!!!

Mooi vlees en dan nog niet over de smaak gesproken!!! Gewoon geweldig

Heerlijk vlees. Je proeft de passie

Tim van de Beefboutique levert en adviseert zoals het hoort. Heel prettig.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Prettig en warm

Top vlees met goede service en tips

Mijn eerste bestelling opgehaald in Rotterdam bij Beef Boutique wat een leuke ervaring was. Goed geholpen en leuk gesprek gehad natuurlijk over vlees en BBQ.

Heerlijk vlees wat er ook nog eens mooi uitziet. Heel goed geholpen!

top

ging iets mis met de bestelling tijdens het weekend en toch nog sneller (eerstdaags) geleverd dan welke andere online shop. minder intensieve verpakking (bijv. geen piepschuim doos) zodat je geen berg afval verzameld als je vaak besteld en uiteraard goed vlees

Geweldige kwaliteit vlees.

Bij goede vrienden vlees gegeten, wat gekocht was bij Beef Boutique. Ribeye en Tournedos, wat een geweldige kwaliteit vlees! Vlees zoals vlees bedoeld is, ik weet waar ik met de feestdagen mijn vlees ga bestellen.

Kealiteit

Kwaliteits vlees en top service!

Kwaliteit en kundig advies!

Heerlijke producten met uitstekende service.

Omdat wij toch in de buurt waren, zijn wij gaan kijken bij Beef Boutique. We hebben de producten een keer laten bezorgen en dat beviel ons goed. Wat heeft Tim zijn Boutique prachtig ingericht zeg. Het ziet er mooi, schoon en heel netjes uit. Rondleiding gekregen en heel veel advies over zijn producten. Het vlees (Ribeye) was echt super lekker (makkelijk voor te bereiden zonder enige poespas). Echt top vlees.

Helemaal top, zeer genoten

Mijn uitmuntende product (Brisket) werd binnen record tijd bezorgd met goed advies, het was ook nog zeer smakelijk

Breevaartstraat 40 d

3044 AH Rotterdam

085 48 77 002

Over Beef Boutique

Welkom bij Beef Boutique, bij Beef Boutique komt onze passie voor kwaliteitsvlees tot leven. Mijn naam is Tim Hemrika, en samen met Carnimex heb ik de Beef Boutique opgericht. Wij bieden een selectie van het allerbeste rundvlees: grasgevoerd, graangevoerd en het exclusieve Wagyu vlees. Bij ons draait het om meer dan alleen vlees, wij verkopen namelijk merken die synoniem staan voor uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid. Elk stuk vlees dat wij aanbieden, komt van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoogwaardige kwaliteit. Onze merken zijn meervoudige (gouden) medaillewinnaars bij de World Steak Challenge, wat getuigt van hun superieure kwaliteit, smaak en consistentie. Bij Beef Boutique is duurzaamheid een belangrijke kernwaarde. Wij geloven dat bewuste keuzes vandaag de wereld van morgen vormgeven. Daarom selecteren wij ons vlees met zorg, rekening houdend met de voeding, leefomstandigheden en het welzijn van de dieren. Dit resulteert niet alleen in een uitzonderlijke smaak, maar ook in een verantwoorde keuze voor kwaliteit en duurzaamheid. "Eet niet zomaar vlees, maar kies voor kwaliteit." Dit motto is bij ons meer dan een slogan: het is een filosofie die wij dagelijks uitdragen. Onze toewijding aan duurzaamheid betekent dat je bij Beef Boutique kunt genieten van vlees dat zorgvuldig geselecteerd is voor de beste smaak en kwaliteit. Bij Beef Boutique geloven we in het maken van bewuste keuzes. Onze merken, die talloze gouden medailles hebben gewonnen, zetten de standaard voor wat duurzaam en kwalitatief vlees zou moeten zijn. Door te kiezen voor Beef Boutique, kies je voor een culinaire ervaring die doordrenkt is met vakmanschap en respect voor de dieren.