High quality meat, high quality service

Beef Boutique delivers exceptional quality. I recently purchased their picanha and burgers—only tried the picanha so far, and it was outstanding: tender, flavourful, and expertly trimmed. Their customer service is equally impressive. Highly recommend for anyone who values premium cuts and professionalism.

Echt geweldig

Fijne bezorging in de avond door een keurige jongeman. Supermooi verpakt en goed bevroren. Het vlees is echt top en smaakt zeer goed. Ik hoop dat de service en kwaliteit zo blijft. Kortom top en een aanrader

Topkwaliteit vlees voor een eerlijke prijs

Topkwaliteit vlees de volgende dag geleverd. Goede service en echt lekker vlees

Ongekende service en kwaliteit

Ik kwam beefboutique tegen via Facebook en het verhaal van de merken sprak mij erg aan. Via de whatssapp knop op de site wat vragen gesteld en toen mijn bestelling gedaan. Het vlees kwam goed verpakt binnen en afgelopen weekend de eerste stukken op de BBQ gehad. Werkelijk waar ongekend. Wat een kwaliteit. Ik wil nooit meer anders!!!

Goed bevallen

Keurig verpakt en goed vlees!!!

Snel en adequaat, voor mij in dit digitale tijdperk een zeer aangename verrassing.

Van de week bestelde ik voor de eerste keer bij Beef Boutique. Ik had een paar vragen en werd door Tim Hemrika gelijk terug gebeld met de antwoorden. Voor mij in dit digitale tijdperk een zeer aangename verrassing. Deze week worden de eerste 2 pakketten geleverd, ik ben benieuwd.

Super vlees voor een super prijs Met top service

Bestel al geregeld het vlees van absolute top kwaliteit, nu adviseerde Tim echter een Swami beefhammer, award winning beef bij steakwedstrijden . Daarnaast nog een door dry-aged cote de Boueff en Australias finest lamsracks......als dit geen buitengewone 3 chefs collab wordt weet ik het ook niet meer . Thx voor het advies en wederom de super service Tim !

Apnormaal lekker

Super goed vlees ze waren netjes op tijd en smaakt echt heel goed. Heb nu meerdere keren besteld en stelt me niet teleur

Very tough meat

Marbeling of the meat is very low. Ribeye pices have werid shape and not every piece looked like ribeye. Packining is good. Delivery: some pieces weren't frozen.

Restaurant kwaliteit aan de deur

Zoals mijn eerdere ervaring, laat besteld, volgende dag al in huis. Super goed kwalitatief vlees en je merkt echt dat Tim erg betrokken is bij zijn zaak. Stuurt nog even een berichtje of het vlees bevalt, en of!! Zeker binnenkort weer bestellen hier.

Geweldige service en wat een vlees… wow

Super service, super tof! Daarnaast is het vlees van enorme kwaliteit, geweldig!

Betaalbaar topkwaliteit vlees!

Snelle levering,goed verpakt. Zeker aanrader.

.ink Wagyu Ribeye from Uruguay was the best what i ever eat!

Top vlees

Heerlijk vers en lekker

Tim van de Beef Boutique!

Tim van de Beef Boutique is de vleesfluisteraar van de Beef Boutique. Vanaf het moment dat je binnenkomt, word je bedolven onder zijn spontaniteit en goeie vibes, alsof je zijn favoriete buur bent! Zijn passie voor vlees is echt next level. Je zou zweren dat hij ’s nachts tegen zijn Rib Eyes praat. Alles wat hij verkoopt is superlekker, zoveel smaak dat je je afvraagt of je ooit nog gewoon naar de supermarkt durft. Beef Boutique + Tim = vleesgeluk in z’n puurste vorm!

Kwaliteit

Kwaliteit. Transparant over de oorsprong

Brilliant

Great service, Friendly and Quality meat the best meat supplier I have used in NL so far.

Geweldige kwaliteit van vlees en service was fantastisch.

Geweldige kwaliteit van vlees en service was fantastisch.

The best

Really enjoy this meet, so yummy. High protein, truly. Recommend 100% :)

Echt heerlijk vlees!

Gemakkelijk te bestellen, word snel geleverd en de kwaliteit is ronduit geweldig!

Uitstekende kwaliteit en karaktervolle smaken

Afgelopen week genoten mijn vrouw en ik van twee prachtige stukken vlees van BeefBoutique: de Miquel Vergara Bavette (300 dagen graan gevoerd) en de UMI Ribeye (200 dagen graan gevoerd). Twee totaal verschillende stukken vlees, elk met hun eigen unieke karakter — en allebei indrukwekkend. De bavette van Miquel Vergara had een diepe, rijke rundsmaak die lang blijft hangen. Zoals je van werkvlees mag verwachten, is het een stuk met karakter, dus verwacht geen ossenhaasstructuur. De marmering is bescheiden, wat volledig te verklaren is door het dierenwelzijn dat bij Miquel Vergara hoog in het vaandel staat. De runderen leven in vrijheid en bepalen zelf wanneer ze eten, wat resulteert in vlees met een eerlijke, pure smaak. De UMI ribeye daarentegen was een compleet andere beleving. De marmering sprong direct in het oog en gaf bij het bakken al een heerlijke graanachtige geur af. De smaak was vol, rond en bijna romig — met een subtiel zoetje in de nasmaak. Het vlees was extreem mals en smolt haast op de tong. Wij waren allebei enorm onder de indruk van de kwaliteit, herkomst en zorg waarmee dit vlees is geproduceerd. Echt een aanrader voor de liefhebber die verder kijkt dan alleen malsheid en op zoek is naar smaakbeleving en herkomstverhaal.

Perfectie

Het vlees zag er nog beter in het echt uit als op de foto. En de smaak was echt subliem

Heerlijk mals vlees een echte aanrader

Dit is echt een van de beste stukken vlees dat je kan krijgen je kan alles opeten zelfs de vetrand van de Picanha is gewoon heerlijk

Mijn eerste bestelling heb ik in goede orde ontvangen en de stukken vlees zien er top uit. Ook het klant contact verliep goed. Ga zo door!!!!

Breevaartstraat 40 d

3044 AH Rotterdam

085 48 77 002

Over Beef Boutique

Welkom bij Beef Boutique, bij Beef Boutique komt onze passie voor kwaliteitsvlees tot leven. Mijn naam is Tim Hemrika, en samen met Carnimex heb ik de Beef Boutique opgericht. Wij bieden een selectie van het allerbeste rundvlees: grasgevoerd, graangevoerd en het exclusieve Wagyu vlees. Bij ons draait het om meer dan alleen vlees, wij verkopen namelijk merken die synoniem staan voor uitzonderlijke kwaliteit en duurzaamheid. Elk stuk vlees dat wij aanbieden, komt van gerenommeerde merken die bekend staan om hun hoogwaardige kwaliteit. Onze merken zijn meervoudige (gouden) medaillewinnaars bij de World Steak Challenge, wat getuigt van hun superieure kwaliteit, smaak en consistentie. Bij Beef Boutique is duurzaamheid een belangrijke kernwaarde. Wij geloven dat bewuste keuzes vandaag de wereld van morgen vormgeven. Daarom selecteren wij ons vlees met zorg, rekening houdend met de voeding, leefomstandigheden en het welzijn van de dieren. Dit resulteert niet alleen in een uitzonderlijke smaak, maar ook in een verantwoorde keuze voor kwaliteit en duurzaamheid. "Eet niet zomaar vlees, maar kies voor kwaliteit." Dit motto is bij ons meer dan een slogan: het is een filosofie die wij dagelijks uitdragen. Onze toewijding aan duurzaamheid betekent dat je bij Beef Boutique kunt genieten van vlees dat zorgvuldig geselecteerd is voor de beste smaak en kwaliteit. Bij Beef Boutique geloven we in het maken van bewuste keuzes. Onze merken, die talloze gouden medailles hebben gewonnen, zetten de standaard voor wat duurzaam en kwalitatief vlees zou moeten zijn. Door te kiezen voor Beef Boutique, kies je voor een culinaire ervaring die doordrenkt is met vakmanschap en respect voor de dieren.