Denken mee, en een zeer snelle levering

Snelle levering en goede prijs

Doen wat ze moeten doen

Direct en korte lijnen

Niet de juiste schoen

Jammer! Ik heb al jaren dezelfde werkschoenen, deze nu ook besteld, stond gewoon op de website . Paar dagen later krijg ik een mail dat deze niet meer geleverd worden . Waarom nog wel op de site dan ? Kreeg wel een alternatief aangeboden , wel duurder natuurlijk .....achteraf niet de fijne vertrouwde schoenen die ik ooit had ...

Slechte schoenen

Heb ontzettende pijn aan mijn voeten , De werkschoenen die ik voorheen had waren prima . Het lijkt wel 2 de keus . Ben helemaal niet tevreden.waar kan ik mijn klacht indienen wil graag andere schoenen.of geld terug dat ik ze terug stuur

Hele fijne service!

Wij hadden met spoed een aantal werkschoenen nodig voor een bouwbezoek. Na contact te hebben gezocht met Werkschoenfabriek kregen we direct een reactie met passend advies. De schoenen zijn vervolgens netjes én snel geleverd. Hele fijne service!

Was goed

Geweldige service

Bedankt voor het oplossen van het probleem dat is ontstaan door een schoen die niet geleverd kon worden.

Uitstekende kwaliteit, snel geleverd

Uitstekende kwaliteit, snel geleverd

Heel tevreden

Vooral de goede en eerlijke communicatie over de beschikbaarheid, vertraging, andere opties etc was erg prettig!

Snelle, goede service

Goed product, snel geleverd

Top, incl fijne service

Te klein besteld. Snel opgelost zonder gedoe!

Goede prijzen en snelle bezorging!

Ik ben heel blij mee

Ik ben tevreden

Goed bezorgd

De bestelling is goed aangekomen en de schoenen zitten perfect!

Alles prima

Alles perfect. Site is overzichtelijk met veel details. Snelle verzending.

positief

wat betreft bestellen, bezorgen en retour zenden. doen ze wat ze melden.

Goede schoenen met snelle service

Snelle levering van het bestelde product. Ik kan er weer ff tegenaan

Gewoon goed en snel geleverd

Gewoon goed

Goeie service.

Ondanks ze mijn maat niet hadden en ik 6 weken moest wachten toch nog alles goed gekomen .

Elten sensation xx10

Deze elten schoenen heb ik wel al vaker gekocht maar voor de eerste keer een bestelling geplaatst bij werkschoenfabriek. De site is overzichtelijk ,de communicatie is ook goed en de bezorging is ook goed gegaan. Dus ik ben zeer tevreden.

Ze bevallen mijn prima

Zitten goed en lopen lekker en makkelijk in gebruik

Snelle levering, gewoon prima

Goed en snelle levering