Laden reviews...
153 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen regelmatig de kwaliteit van de kleding en een betrouwbare levering. De lange maatjes collectie wordt vaak genoemd als sterk punt. De algehele ervaring blijft positief dankzij vriendelijk personeel en duidelijke productinformatie. Verzendkosten en retourbeleid worden genoemd maar drukken de ervaring zelden.
Leuke items, wilde toch een andere variant hebben van een product nadat ik had besteld, en dit kon nog aangepast worden :) super!
22 June 2026
XY
ZOETERMEER
Een nette prijs voor hele mooie kwaliteit!
20 June 2026
Monique
Braamt
Erg leuke kleding, kwaliteit is niet hoog, maar daar is de prijs ook naar. Ik geef 3 sterren omdat ik o.a. een linnen broek had besteld waar allemaal draadjes uit de zijnaden kwamen. Ik heb hem gewassen met het idee dat ze dan wel weg zouden zijn, maar dat was niet het geval. Vaak kan je de draadjes er gewoon voorzichtig uittrekken, maar dat kon bij deze draadjes helaas niet. Ik heb gemaild en krijg als advies de draadjes af te knippen. Omdat ik hem gewassen had en het een linnen broek is, kon ze verder geen garantie geven (staat ook ‘in de kleine lettertjes’). Bij de zwarte kanten top kwamen na het wassen en 1x dragen allemaal strechy draadjes uit de stof, dit heb ik niet gemeld ivm de verwachting dat ze er toch niks aan doet nav mijn andere klacht. Dit was mijn eerste bestelling (€169,-), maar waarschijnlijk ook gelijk wel de laatste. Jammer!
Beveelt niet aan
20 June 2026
Marieke
Voorthuizen
Bestelling was mis gegaan, ze handelt er gelijk na en ze lost het gelijk op. Super fijn, pakketje was ook gelijk de zelfde dag onderweg. Super bedankt,
10 June 2026
Romy
Rosmalen
Leuke online winkel, mijn style kleding en voor de langere dames en goede service. Ik ben er blij mee.
10 June 2026
Laura
Breda
Ik kreeg 3 items binnen waarvan 1 broek die steentjes miste dit gelijk aangegeven toen het binnen kwam. Ik had ook een playsuite besteld wat blijkbaar een jurkje was.. ik moest hiervoor zelf de retour koste betalen terwel beide niet mijn fout is.
Beveelt niet aan
1 June 2026
Felicia
Den haag
Super snelle service! En fashion and jewels the label is goede kwaliteit!
20 May 2026
Noël
Tegelen
Al jaren mijn favo winkel, zowel de boutique vroeger als de webshop. Ik bestel hier graag. Altijd super klantenservice & fijne snelle verzending!
14 May 2026
Valerie
Dordrecht
Leuke items, mijn favoriete broek gevonden. Goede en snelle service!
6 May 2026
Angela
Spijkenisse
Super leuke kleding, snelle service en klantgericht! Mijn ervaring is tot nu toe altijd top geweest.
1 May 2026
Laura
Breda
Pants that fit me perfectly. Thanks you
25 April 2026
Mel
Kortrijk
Mail snel beantwoord Surper snelle bezorging Helemaal top
22 April 2026
Ilona
Brunssum
Fijne webshop met super leuke kleding! Als iemand van 1.80 m heb ik vaak weinig keuze, maar hier vind ik gelukkig ook altijd items die goed passen bij langere benen. Daarnaast is de service heel vriendelijk en altijd behulpzaam, er wordt echt met je meegedacht. Ik bestel hier heeeeel graag!
18 April 2026
Sanne
Amsterdam
Mooi product, goede prijs, snel geleverd, netjes verpakt.
14 April 2026
Nicole
Oud-Beijerland
Heel blij mee, elke keer weer
7 April 2026
Stacy
Best
Ik heb al een paar keer wat besteld bij Fashion and Jewels en ben dan ook verliefd op de kleding die ze aanbieden. Echter wat ik een stuk minder vind is dat je pas aan de 150 euro moet komen om in aanmerking te komen voor gratis verzending. Daarnaast als er een kledingstuk niet past kan je het niet ruilen en moet je ook voor de verzendkosten betalen wanneer je het wilt retourneren. Dit is iets wat ik jammer vind en daarom minder snel weer iets zou bestellen.
7 April 2026
Jeanine
Zoetermeer
Ik ben super tevreden over deze webshop! Wat ik erg fijn vind, is dat de socials duidelijk laten zien hoe de kleding valt. De foto’s in de webshop komen goed overeen met de werkelijkheid, dus je weet wat je kunt verwachten. De bestellingen waren (heel) snel in huis en ook contact via Insta volgt snel een reactie. Mini en echt mini verbeterpuntje... Naast de inseam, de taille, heup in cm te vermelden bij alle maten en broeken. De maten van hun prachtige model, zijn niet de mijne ;-) (let op, bij bepaalde broeken geven ze het wel aan). Had mij en hun misschien een retour kunnen schelen. Ben nog zoekende wat mijn maat is. Toch weer een maatje kleiner bestellen? Door het misschien weer moeten retouren, houdt me dat een beetje tegen. Waar ik blij ben dat het kan en ook dit was super snel afgehandeld en teruggestort. Je kan het ook zien als het risico van online shoppen. Voor de tall lady’s is deze webshop echt een extra aanrader! Ook de reden waarom ik er besteld heb en overstag ging om het eens online te proberen. Lang verhaal voor: Leuke items en goede service.
1 April 2026
Rianne
Woerden
lang genoeg om een zoom te maken ! ben 1m92
23 March 2026
Nadine
MALLE
Het is heel fijn om eindelijk broeken te kunnen kopen die lang genoeg zijn. Ze zijn hip en betaalbaar.
22 March 2026
Annelies
Waarschoot
Fijn dat ik broeken goed op lengte heb gevonden. Is er iets mis, dan heb je ook snel contact via Insta.
19 March 2026
Natascha
DIRKSLAND
Ik heb al verschillende keren kleding besteld bij Fashion and jewels. De eigenaresse is een super lieve meid, wanneer ik een vraag heb beantwoord ze het altijd snel! De verzending is snel, altijd goede service en goede kwaliteit van de kleding. Twijfel niet om je kleding hier te kopen!
16 March 2026
Joanny
Weert
Altijd super leuke items voor een goede prijs. Snel verzonden en evt retouren worden ook snel verwerkt.
11 March 2026
Angelique
Oss
Ik bestel nu al een paar jaar bij Fashion and Jewels. Ik ben zeer tevreden, Top bedrijf!
11 March 2026
Suzy
Rotterdam
Ik heb al verschillende keren bij Fashion and Jewels besteld en elke keer ben ik verbaasd over de kwaliteit. De FJ blazers laten je taille stralen en de bijbehorende pantalon maakt het nog perfecter. Geweldig voor een feest, uiteten of een doordeweekse werkdag. De beschrijving van de maten klopen zeker, ik heb zelf dat ik tussen twee maten in zit, dus dit is dan een goede richtlijn.
7 March 2026
Nyka
Nieuwegein
Goed geslaagd
5 March 2026
Marloes
Roermond
Fashion and Jewels (FJ)
Al 13 jaar is Fashion and Jewels (FJ) een gevestigde naam in de mode- en sieradenwereld. Wij streven ernaar om onze klanten een zorgeloze online winkelervaring te bieden. Elke week presenteren we nieuwe collecties die zorgvuldig worden uitgelicht met bijpassende items. Op deze manier inspireren we onze klanten met complete outfits en de nieuwste trends, zodat ze altijd stijlvol voor de dag kunnen komen.
Binnendelta 4 G
1261 WZ Blaricum