Leuk ingepakt en de kleding was goede kwaliteit ook duurde het niet lang voordat het geleverd werd

Altijd perfect

Eerlijke omschrijving kleding en maat. Al jaren fan!

Waardeloos!!

Hoe Pricsilla met haar klanten omgaat is echt waardeloos!! 26 februari heb ik hier voor *** aan kleding gekocht, maar niks ontvangen en krijg geen geld terug. Ik raad deze zaak zeker niet aan!!

Helaas 1 item terug gestuurd omdat het me niet stond de rest was weer fantastisch!

Leuke kleding en een goede service via de mail.

ELKE BESTELLING IS WEER EEN FEESTJE

Alle bestellingen worden met liefde ingepakt en verzonden. Super blij met alle leuke en gevarieerde kleding/schoen keuzes. Super bedankt ❤️

Helemaal geweldig!

Ontzettend leuke kleding! Genoeg keuze voor ieder wat wils. Snel geleverd! Kortom top!

Altijd mooie producten

Al vaak besteld. Mooie kleding. En altijd snel geleverd.

Altijd een superleuke collectie van goede kwaliteit! Ook voor langere meiden. Duidelijk in omschrijving hoe de kleding valt waardoor je bijna altijd gelijk de juiste maat kiest. Ik bestel hier zeker vaker!

Hele fijne service, snelle levering! Altijd blij met mijn bestellingen

Happy customer

Altijd een geweldige ervaring! Ik bestel hier regelmatig en ben elke keer weer blij met mijn aankopen. De kleding is van goede kwaliteit, de pasvorm is perfect en de levering is snel. Wat ik vooral top vind, is dat ze ook tall broeken hebben! Eindelijk broeken die lang genoeg zijn en goed zitten. Echt een aanrader voor iedereen die moeite heeft met het vinden van de juiste lengte. Ik blijf hier zeker bestellen!

Ik had een fout gemaakt en is super netjes opgelost. Ik raad deze webshop echt aan!

Mooie kleding, uitstekende service!

Als vaker kleding besteld, snelle verzending, uitstekende service!

Lieve eigenaresse, snelle levering en betaalbare tall broeken!!

Supersnelle levering, F&J heeft een fijn aanbod met moderne en betaalbare kleding met als kers op de taart aandacht voor extra lengte broeken!! Heel blij mee!

Een van de leukste webshops!

Super leuke en goede kwaliteit kleding, voor ook een normale prijs! Jullie hebben altijd hele leuke en unieke items. Ik shop hier heel regelmatig en denk dat het over grote deel van mijn kledingkast bij jullie vandaan komt. Ik kijk alweer uit naar de volgende bestelling! Bedankt ❤️

Snel geholpen!! Top service

Opgelost.

Klacht is netjes opgelost.

Goede en betaalbare kwaliteit

Ik had een blazer besteld. De blazer werd de volgende dag al geleverd en was van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

We zijn weer tevreden!

Leuke denim blazer gekocht en hij is prachtig! Regelmatig leuke collecties waaronder ook unieke items dus zeker een aanrader en ik blijf hier shoppen door de leuke collecties die blijven komen! Ze zet zich zo hard in voor het bedrijf dat kan ik alleen maar waarderen dus absoluut 5 sterren waard!

Service is echt top!

Ze waren een artikel vergeten te leveren in het pakket, dit werd snel opgelost en ik werd vriendelijk te woord gestaan.

Heel tevreden

Snelle levering, leuke top en mooi verpakt :-)

Fijne communicatie!

Ik voel me gehoord en ben goed geholpen!

Geweldige winkeltje

Snelle verzending, netjes ingepakt in fijne zakken. Erg leuke items. Retour proces gaat snel en is erg makkelijk. Gewoon in 1 woord GEWELDIG!!

Snelle afhandeling

Kleding is mooi op lengte alleen jammer dat je een wespen taille moet hebben. Retour is snel afgehandeld. Echter vergeten ze dat de verzendkosten niet terug is betaald. Jammer want dit zou wel moeten als het gehele pakket retour is gegaan. Ik hoop dat dit snel wordt opgelost.

Geweldig!

Leuke kleding voor een leuke prijs! De service is goed en heerlijke snelle levering, daarbij is Priscilla een echte lieve topvrouw die weet waar ze mee bezig is!

Binnendelta 4 G

1261 WZ Blaricum

Over Fashion And Jewels

Fashion and Jewels (FJ) Al 13 jaar is Fashion and Jewels (FJ) een gevestigde naam in de mode- en sieradenwereld. Wij streven ernaar om onze klanten een zorgeloze online winkelervaring te bieden. Elke week presenteren we nieuwe collecties die zorgvuldig worden uitgelicht met bijpassende items. Op deze manier inspireren we onze klanten met complete outfits en de nieuwste trends, zodat ze altijd stijlvol voor de dag kunnen komen.