Altijd super fijne kleding met goede kwaliteit. En dan nog niet te beginnen over de service van Fashion And Jewels. Ik had een jurkje verkeerd geleverd gekregen en dus een mailtje gestuurd. Onwijs snelle reactie en super netjes en snel opgelost. Onwijs klantvriendelijk. Ik ben fan!

Super snelle levering en klantenservice

Ondanks dat de gekochte kleding retour ging ivm niet de juiste pasvorm voor mijn lichaamsbouw, ben ik ontzettend te spreken over de snelle levering (lees; 15:45 uur besteld, volgende dag in huis) en de klantenservice. Via Instagram zijn ze zelfs in het weekend actief om te helpen!

Wisselend aanbod, goede kwaliteit en fijne service

Al meerdere bestellingen gedaan en altijd snel verzonden en goede kwaliteit kleding. Veel kleding die goed gecombineerd kan worden dus setjes maken is heel eenvoudig. Ook als eens iets niet naar wens is (komt niet zo vaak voor) dan is retourneren eenvoudig. Zeker een aanrader!

Leuke kleding, snelle levering

Leuke kleding, snelle levering.

Uitstekend!

De bestelling werd snel en netjes geleverd. Het retourproces verliep heel eenvoudig en de terugbetaling stond ook snel weer op mijn rekening. Kortom: uitstekende service!

perfect

steeds heel mooie collecties

Snelle service bestelling heel snel in huis. Helemaal blij mee!

Super leuke webshop met prachtige kleren en een uitstekende service!

Ik shop heel graag op de webshop. Alle kleren worden super goed omschreven en bij vragen, krijg je heel snel antwoord. De bestelling wordt ook heel snel geleverd. Echt een aanrader als je mooie kleren wil bestellen!

Goeie service en snelle levering

Kleding was perfect op maat, de omschrijving klopt goed, ook handig omdat je ziet en leest hoe lang het model is om in te schatten hoe de kleren bij jezelf zullen vallen.

Super snel

Super snelle levering en ook persoonlijk gemaakt, top!

Helemaal blij met mijn broeken op lengte. Super snel bezorgd ook!

Mooie kleding en snelle levering

Heel blij met de ontvangen kledingstukken, mooie kwaliteit, goede prijs en snelle levering. Wat wil je nog meer!?

Bestelling snel ontvangen, artikel is precies zoals in de filmpjes verteld en laten zien. En als kers op de taart een warm, persoonlijk berichtje!

Super kleren en snelle verzending!!

Super leuke kleren (niet goed voor mijn portemonnee blijf maar bestellen) en een snelle verzending!!

Topservice en scherpe aanbiedingen, maar beperkt in grotere maten.

Supersnelle service – inderdaad de volgende dag al in huis! Zorgvuldig ingepakt en netjes geleverd. De aanbiedingen zijn echt top en de webshop is heel fijn om te bestellen. Enig minpuntje: ze verkopen vooral kleine maten; een maat XL komt maar zelden voor.

Top broekje!

Ik ben 1.82 en de broek valt echt heel mooi lang. Twijfelde tussen L en XL maar L viel goed. Mooie high raise.

Mooie fashion en geweldige eigenaresse!

Altijd behulpzaam, denkt uit zichzelf mee. Echt een absolute aanrader!

Super, goede kwaliteit en levering zoals staat aangegeven.

Het wordr met liefde verstuurd,kwaliteit is prima en goed bereikbaar.

Altijd goede service! En snel

Altijd goede service! En snel

Goed verpakt, super snel in huis

Prachtige tall broek besteld. Volgende dag gelijk al in huis. Blij met de ruime collectie voor de tall girls op deze site.

Onder de indruk

Zeer onder de indruk! Toch altijd spannend om online te shoppen bij een winkel waar je nog geen ervaring mee hebt. Maar de kwaliteit is zeer goed en de ‘extra tall’ is geen leugen! Eindelijk een broek die niet net te kort is!

Goed en snel geleverd

Besteld en snel geleverd.

Altijd goede service

Al meerdere malen kleding besteld, altijd vriendelijk te woord gestaan als ik een vraag via de klantenservice stel. Snelle reactie, snelle levering. Goede kwaliteit kleding voor een betaalbare prijs.

Super leuke collecties

Steeds hele leuke collecties en zelfs haar eigen label. Super snelle levering.

Teleurgesteld

Helaas kreeg ik geen volledige bestelling binnen. Deze was niet compleet en was hiervoor niet benaderd dat er iets was mis gegaan. Na een mail gestuurd te hebben dat ik een item miste en deze graag nog zou willen ontvangen was dat niet mogelijk en kreeg ik mn geld terug. Ik had een feestje en verheugde me enorm op dat item gezien ik niet meer op tijd iets anders kon vinden

Binnendelta 4 G

1261 WZ Blaricum

Over Fashion And Jewels

Fashion and Jewels (FJ) Al 13 jaar is Fashion and Jewels (FJ) een gevestigde naam in de mode- en sieradenwereld. Wij streven ernaar om onze klanten een zorgeloze online winkelervaring te bieden. Elke week presenteren we nieuwe collecties die zorgvuldig worden uitgelicht met bijpassende items. Op deze manier inspireren we onze klanten met complete outfits en de nieuwste trends, zodat ze altijd stijlvol voor de dag kunnen komen.