Snelle levering, goede kwaliteit

Goede kwaliteit kleding,snelle levering

Ik heb verschillende kleding bij Fashion and Jewels gekocht en het is echt geweldig.

De kleding een van goeie kwaliteit en zit heerlijk. Qua maat goed opletten op de tekst die erbij staat, zo voorkom je terug sturen!!! Contact met vragen worden altijd snel beantwoord.

Snelle levering. Fijne service, heel behulpzaam. Kleding is super leuk en zit erg lekker. Vooral de panty's love them! Aanrader om te shoppen!

Leuke kleding en denken fijn mee!

Super leuke kleding van mooie kwaliteit. Draag nog steeds truien die ik 2 jaar geleden heb gekocht. The Fashion label eigen ontwerpen zijn super! Krijg altijd van iedereen complimenten bij het dragen van kleding van fashion and jewels! Bij vragen denken ze goed met je mee! Eerlijk in de antwoorden en geen verkooppraatjes.

Super mooie kleding

Erg tevreden met de kleding van fashion and jewels. Kwaliteit is mooi, ik draag het graag! Ik raad het iedereen aan.

Top service!!

Heel tevreden en blij met FJ! Ik had een vraag over een top wat ik ook bij FJ had gekocht en of er een bijpassende rok in hun collectie was. Ze heeft haar best gedaan om iets te vinden en een foto daarvan gemaakt om te laten zien. Dus heel vriendelijk geholpen! :-)

Fijne webshop

Leuke kleding,mooi verpakt en snelle service!

Via mail contact gehad en meteen reactie alles was gewoon goed foutje van Dhl zelf. Ben blij met me aankoop.

Goeie klantenservice, alles snel geregeld , Elfs in de avond nog antwoord

Mooie kleding, je krijgt snel antwoord als je een vraag hebt. Ik bestel zeker opnieuw!

Ik bestel al jaren bij Fashion and Jewels. Priscilla zorgt altijd voor de leukste nieuwe collecties en heeft tegenwoordig zelfs haar eigen label! Hoe zij de verschillende setjes altijd uitlicht op instagram is geweldig! En de uitgebreide info bij de kledingstukken op de website is ook echt top!

Super mooie en betaalbare kleding!!

Ik shop hier met veel plezier erg mooie kleding voor een betaalbare prijs! Ze showt alles zelf via Instagram wat het makkelijk maakt om te zien hoe een kledingstuk eruit ziet.

Product voldoet niet aan verwachting.

In de promo gaat het over leggings en panties, je krijgt een pantie, verwarrend en voldoet niet aan de verwachting…

Super leuke kleren!

Al vaker wat besteld bij FJ. Altijd super leuke kleren en ook van goede en mooie kwaliteit!!

Super snelle service. Eigen kijn is van mooie dikke kwaliteit stof en past perfect

Hele fijne service!

Altijd hele fijne ervaring als ik hier bestel! Ik had een bestelling geplaats maar wilde er nog wat bij bestellen. Heel snel reactie mogen ontvangen en netjes 1 keer de verzendkosten terug gebracht. Super fijne en snelle service!!

Leuke kleding, eerlijke en toffe verkoopster

Prachtige items en snelle bezorging. Top

Hele mooie items. Ik blijf klant

Altijd erg fijn contact en super mooie/fijne kleding!

Snelle levering en goede kwaliteit

De kleding wordt snel verzonden en geleverd. Het zijn kleren van goede kwaliteit en heel fijn dat ze ook gemaakt zijn voor de wat langere meiden!

Snelle levering en super mooie kleding!

Mooie kleding voor een leuke prijs

Ik ben erg tevreden over de kleding van Fashion and Jewels. Wel heb ik twee verbeterpunten voor de website: ik kan mijn eerdere bestellingen niet terugvinden en de verzending is pas gratis vanaf een bestelbedrag van €150.

Altijd ontzettend tevreden over fashion and jewels

Alles goed geleverd en mooie producten!

Goed!

Aangename communicatie en snelle verzending!

Had een vraag gesteld ivm een item , ze raadde mij een maat aan , zeer vriendelijk ook in haar antwoord. Snelle verzending en netjes ingepakt. Zeer tevreden en koop hier nog

Binnendelta 4 G

1261 WZ Blaricum

Over Fashion And Jewels

Fashion and Jewels (FJ) Al 13 jaar is Fashion and Jewels (FJ) een gevestigde naam in de mode- en sieradenwereld. Wij streven ernaar om onze klanten een zorgeloze online winkelervaring te bieden. Elke week presenteren we nieuwe collecties die zorgvuldig worden uitgelicht met bijpassende items. Op deze manier inspireren we onze klanten met complete outfits en de nieuwste trends, zodat ze altijd stijlvol voor de dag kunnen komen.