Fijne website

Helaas stond de broek niet bij mij, geen enkel probleem om te ruilen retour gedaan Heel netjes geregeld,

Geweldige service

Meerdere malen hier een bestelling gedaan. Altijd hele fijne en snelle service! Ook het contact met diegene die de kleding aanbiedt is heel erg prettig. Producten van goede kwaliteit!

Like it!

Hier al aantal keren besteld. Je ontvangt een overzichtelijk mail na bestelling, ze leveren snel en alles zit altijd netjes verpakt. Aantal setjes en die zijn mooi van kwaliteit.

Love it!!!

Snelle service en geweldige kleding. Ga zo door en ik blijf bestellen.

Super !

Super snelle levering, Super snel antwoord op berichtjes, Foto’s zijn ook echt, alles staat goed beschreven ! Toppie

Super leuke kleding en een top eigenaresse

Altijd leuke kleding. In deze drukke dagen toch het pakketje netjes op tijd ontvangen. Helaas wat retour moeten doen, maar ook dit is super snel gegaan. Fijne communicatie met de eigenaresse, ze heeft haar klanten hoog staan. Hier kunnen andere boetiekjes een voorbeeld aan nemen.

In een drukke periode was het paketje snel geleverd. En de top die ik besteld had ziet er mooi uit.

Perfect!

Mooie jumpsuit, snelle levering.

Super leuke kleren!

Super leuke kleren en snelle service!

Zonde

Ik heb een bestelling geplaatst en bij notities gezet of het evt na een bepaalde datum bezorgd kon worden. Vervolgens kreeg ik vanwege die vraag een mail en annulering van mijn bestelling, zonder dat ik dat wilde of het nodig was. Nu is het artikel uitverkocht en ik wilde het echt graag hebben. Ik heb ook geen reactie meer ontvangen op mijn mail terug. Jammer!

Snelle verzending, mooie jurk

Heel blij met mijn aankoop.

Super service!

Ik heb een jumpsuit besteld en deze is prachtige voor zeker lange vrouwen. Besteld en binnen 2 dagen in huis! Ik ga hier vaker bestellen.

Leuke kleding en een snelle service!

Kan eigenlijk de hele webshop wel kopen elke keer, helemaal mijn stijl. Kleding wordt snel geleverd en bij een retourzending wordt het snel verwerkt.

Fantastisch!

Hele fijne winkel. Snelle levering en snel en netjes contact bij vragen. Steeds weer nieuwe collecties. Mooie kwaliteit kleding voor mooie prijzen!

hele leuke kleding en goede service!

Altijd erg leuke kleding en accessoires, dus shop er vaak! Laatst oorbellen besteld, maar zaten niet bij het ontvangen pakket. Binnen 1 dag bericht terug van Priscilla dat het per ongeluk bij een ander pakket terecht was gekomen. Netjes geld terug gestort gekregen.

Altijd snelle levering en mooie kleding van goede kwaliteit. En als er iets niet past en retourneert heb je binnen een paar dagen je geld weer terug op je rekening.

Het retouren van de kleding ging makkelijk. Er waren duidelijke instructies. Het geld was best snel terug op mijn rekening.

Vooral heel persoonlijk en behulpzaam. De kleding is altijd top :)

Zeer tevreden met mijn bestelling!

Bestelling was snel geleverd (de volgende dag)! En ben erg blij met de koltrui met pofmouwen en de mooie body.

Super service

Super leuk hoe ze alle setjes laat zien op haar socials. Erg duidelijk waardoor je eigenlijk altijd de juiste maat hebt en een realistisch beeld krijgt van de pasvorm. Bij vragen via DM altijd erg snel antwoord, echt super service! Pakketjes worden op tijd geleverd. Erg tevreden.. ik ben fan van deze winkel ❤️

Top bedrijf!

Super fijn bedrijf! Priscilla is erg lief en wil altijd meedenken. Daarnaast reageert ze erg snel op social media als je een vraag hebt. Aanrader!

Fijne, snelle service met een mooie collectie.

Bestelling was snel binnen. Retouren ging ook prima. Mooie collectie en betrouwbare site.

Goed geholpen

Pakketje was bij postnl vertraagd/kwijtgeraakt. Ik had een verjaardag staan waar ik graag iets aan zou willen doen van mijn bestelling. Hierbij super geholpen om een nieuwe spoedbestelling zsm mijn kant op te krijgen. Heel blij met de service :)

Binnendelta 4 G

1261 WZ Blaricum

Over Fashion And Jewels

Fashion and Jewels (FJ) Al 13 jaar is Fashion and Jewels (FJ) een gevestigde naam in de mode- en sieradenwereld. Wij streven ernaar om onze klanten een zorgeloze online winkelervaring te bieden. Elke week presenteren we nieuwe collecties die zorgvuldig worden uitgelicht met bijpassende items. Op deze manier inspireren we onze klanten met complete outfits en de nieuwste trends, zodat ze altijd stijlvol voor de dag kunnen komen.