Fantastisch!

Ik bestel al jaren bij Priscilla! Super leuke kleding en geweldige service! Pluspunt vind ik dat altijd zo lekker duidelijk wordt vermeld hoe een kledingstuk valt. Ook heel blij met de tall collectie trouwens!

Hele fijne betrouwbare webshop met teveel leuke items!

Ik heb alleen maar positieve ervaringen met Fashion and Jewels! En ik bestel er regelmatig wat ;) ze maakt leuke en duidelijk video’s van de kleding op haar Instagramkanaal. Ze verzend alles heel snel en de kwaliteit van de kleding is stuk voor stuk top! En niet onbelangrijk, betaalbaar! Ik kijk altijd weer uit naar een nieuwe collectie. Priscilla is een topper ook al ken ik haar niet persoonlijk haha. Ik volg haar al jaaaaren! Ga zo door!! :D

Retour

Helaas was mijn bestelling niet goed en moest ik deze retour sturen. De procedure is snel afgehandeld!

Super leuke webshop met een fijne service.

Super leuke webshop. Goede service en snelle levering.

Super webshop

Net als mijn vorige bestellingen, heb ik deze laatste bestelling ook weer snel ontvangen. Kwaliteit van de producten is goed. En er staat altijd genoeg leuks in de webshop. Zal hier zeker blijven kopen.

Geweldige winkel en geweldige service

Ik wilde eigenaresse van de winkel (Priscilla) complimenteren dat ze altijd zo aardig reageert en altijd alles opzoekt en meestal super snel reageert! Kunnen een hoop webshops een voorbeeld aan nemen, vooral het stukje aardig reageren. kwaliteit kleding is altijd top!

Mooie trendy kleding tegen goede prijs/kwaliteit en een snelle levering.

Superleuke, maar ook kwalitatieve kleding

Snel geleverd!

Goeie ervaringen

Ik heb al vaker bij fashion and jewels besteld. Mijn ervaring is bij het bedrijf is goed! De service gaat snel en netjes. De producten zijn van goede kwaliteit.

Ik ben enthousiast

Heb nu 2 keer een bestelling gedaan, erg leuke items, snelle levering en mooi verpakt! Ik zal zeker nog eens wat bestellen!

Mooie betaalbare kleding

De kleding van Fashion and Jewels is kwalitatief heel goed en voor een betaalbare prijs. Ook fijn dat ze broeken hebben die speciaal voor langere dames zijn. Hier eindelijk een mooie broek met wijdere pijpen gevonden die lang genoeg is voor mij! Ik ga zeker vaker hier bestellen.

Mooie kleding

Netjes en optijd ontvangen, hele leuke kleding wat zeker een aanrader is om er te shoppen!

Al jaren een tevreden klant

Leuke kleren, snelle levering, goede klantenservice en lieve eigenaresse.

Heb nu 2x iets besteld naar volle tevredenheid.

Top winkel

Zodra ik opzoek ben naar iets wat een ander niet heeft surf ik naar fashion and jewels. De maten kloppen altijd, kwaliteit blijft goed. Snelle levering en je hebt altijd een voorraadje leuke kleding als je hier wat besteld. Het is niet zoals de standaard kleding wat je in ieder winkeltje van de stad ziet hangen. Vind het al erg genoeg dat de fysieke winkel in Dordrecht weg is!! Daarvoor reed ik altijd graag van Breda naar dord om even te koekeloeren.

Mooie broek voor de kleinere beentjes. Snel verzonden.

Goed service bij probleem

Als er een probleem is met de levering vh pakketje dan word ik goed geholpen.

Snelle levering en afhandeling betalingen en retouren!

Ze heeft een leuke collectie met steeds weer nieuwe stukken. Supersnelle levering en ook de afhandeling van retouren doet ze snel!

Snelle service en mooie kleding. Ondanks dat het maatje te klein was ging het retouren soepel en kreeg ik snel het geld terug.

Beste en liefste service!

Wanneer je een berichtje stuurt krijg je snel een antwoord en niks is te veel wat je vraagt! Super lief en helpt heel goed. Levering gaat ook snel.

Superblij

Goede ervaring met deze webshop. Alles wordt met zorg ingepakt en vriendelijke klantenservice!

altijd mooie kledij en correcte levering

Er zit altijd wel iets moois tussen. Altijd correcte leveringen gehad. Nog nooit geen problemen gehad. fijn om vertrouwt gevoel te hebben om iets te bestellen dat je weet dat het zeker bij jou terecht komt. Enigste minpuntje: dat veel dingen snel uitverkocht zijn :).

Snelle bezorging en leuk verpakt

Snelle bezorging en leuk verpakt

Heel goed!

Mooie top, snelle levering en vriendelijk geholpen!

De beste en leukste online boutique

Erg leuk en handig om te volgen op de socials. Ik haal zoveel inspiratie uit de leuke filmpjes. De kleding is van kwaliteit en helemaal mijn ding. Ik hoef bijna nooit wat terug te sturen omdat alles goed wordt uitgelegd qua pasvorm. Snel geleverd!

Binnendelta 4 G

1261 WZ Blaricum

Over Fashion And Jewels

Fashion and Jewels (FJ) Al 13 jaar is Fashion and Jewels (FJ) een gevestigde naam in de mode- en sieradenwereld. Wij streven ernaar om onze klanten een zorgeloze online winkelervaring te bieden. Elke week presenteren we nieuwe collecties die zorgvuldig worden uitgelicht met bijpassende items. Op deze manier inspireren we onze klanten met complete outfits en de nieuwste trends, zodat ze altijd stijlvol voor de dag kunnen komen.