Niet geweldig

Lens besteld 24/105 ,lens gekregen 24/50 na een week emailverkeer werd toch schoorvoetend toegegeven dat ik de verkeerde had gekregen .

• Product informatie N.v.t.
  • Levertijd N.v.t.

Snelle en correcte levering

De lens was gewoon spiksplinternieuw:-)

Very good

Very good

• Bezorging

Altijd goed geholpen en zeer klantvriendelijk

Keurige service en snelle levering

• Bezorging

Goede uitleg en advies over de verrekijker

Correcte levering

Snelle levering. Voldoet aan mijn verwachtingen

• Bezorging

Top winkel ze leggen alles top uit

De verkopers nemen alle tijd voor je. Ook al staat de gehele winkel vol met klanten. En de prijs is top

Prima bedrijf.

Vlot en snelle levering..

• Bezorging

Goed product en goede prijs

Sneller verzonden dan verwacht en goed verpakt.

• Bezorging

Makelijk besteld en snel geleverd

zocht een lens adapter die was snel gevonden en de best geprijsde occasion op de markt . Netjes goed verpakt en binnen de beloofde levertijd binnen netjes mails tussendoor van de status van levering Dat geeft vertrouwen

Heel slecht.

Ik kocht een camera voor 100 euro. Bij ontvangst ontbrak echter de memory card, zodat ik niks met de camera kon doen waarvoor ik hem gekocht had. Na 2 email reacties heb ik nog steeds geen antwoord, Evert Haarlem.

Klantinlevendheid en geweldige service

Soms, niet vaak, kom je in een winkel die zijn belofte van service en betrokkenheid bij de klant meer dan overtreft. Zo’n ervaring bieden Dirk Broekhaus en zijn team van Foto de Vakman. Onlangs ging op reis naar de Indiase Himalaya en wilde ik dolgraag een bepaalde drone meenemen die drie dagen voor vertrek zou uitkomen. Trek daar de bezorgtijd van pakketdiensten van af en het is zonneklaar dat het tijdpad strak was. Dirk en zijn team hebben zich in talloze bochten gewrongen om die drone op tijd bij mij bezorgd te krijgen. Inclusief sprintjes van collega’s naar PostNL, die de uitgaande pakketten van die dag al hadden opgehaald, om mijn pakket toch die dag nog verzonden te krijgen. Ook de nazorg van Foto de vakman is buitengewoon. Zo belde Dirk mij een aantal dagen later terug om mij over een belangrijk technisch detail te informeren voor dronevliegers op een hoogte van 4500 meter. Conclusie: de service en klantbetrokkenheid van Foto de vakman is buitengewoon. Een rating daarvan past niet binnen een schaal van 1 tot 10; ik zou Dirk en zijn team een 12 scoren.

Vriendelijk en professioneel geholpen

De lens die ik online had besteld is snel en goed verpakt aangekomen, zelfs een dag eerder als verwacht. Toen ik vragen had over de betaling en verzending werd ik top geholpen aan de telefoon. Prima Vakman.

• Product informatie N.v.t.

Goede prijs/kwaliteit

Goede prijs/kwaliteit Website is duidelijk

• Bezorging

De naam van de winkel dekt de lading volledig

Bij de namen en slogans van sommige ondernemingen schiet ik in de lach, maar er zijn ook bedrijven waarvan de naam volledig de lading dekt. Dat laatste geldt onder meer voor het bedrijf van Dirk Broekhaus: Dirk is absoluut een vakman op het gebied van fotografie. Mijn voorliefde voor filters van Nisi voert terug naar een advies dat hij me gaf. De de prettige manier van telefonisch overleg met verkoper Roland bracht mij ertoe om een camera die ik al maandenlang op het oog had uiteindelijk af te halen in Uden.

Persoonlijk advies

Bij Foto de Vakman word ik nog echt als klant gezien. Ik ben er persoonlijk geholpen door mensen met verstand van zaken, die de tijd nemen om met je mee te denken en je te adviseren op basis van ervaring in plaats van alleen producten te verkopen. Waar sommige foto winkels tegenwoordig vooral focussen op snel verkopen, merk je bij Foto de Vakman dat klantgerichtheid en passie voor fotografie nog altijd centraal staan. Die persoonlijke aandacht en vakkennis doen me denken aan hoe het vroeger, zo'n 10 tot 20 jaar geleden, bij Foto Konijnenberg was. Ik vind het geweldig dat ik Foto de Vakman heb gevonden. Een winkel waar dit soort service nog bestaat in een tijd waarin snel kopen en dozen schuiven steeds meer de norm wordt.

Snel geregeld !!

makkelijk en snel geregeld.

Goeie internet ervaring

Een 'in-de-winkel ervaring' maar dan via het web!

• Bezorging

correcte en zeer snelle levering

Zeer tevreden over het gemak van het bestellen, de juiste informatie en de super-snelle levering

• Bezorging

Goed advies, scherpe prijs.

Lumix camera DC G9ii gekocht. Een van de weinige fotozaken die deze camera gewoon uit voorraad levert en weet waar ze over praten. Deskundig advies en vriendelijk personeel.

• Bezorging N.v.t.

Altijd goed en professioneel advies

Fijne mensen, goede service en heel goed advies

Top winkel

Mooie overzichtelijk winkel. Ruime keuze Vriendelijk personeel die weten waar ze over praten. In 1 woord TOP

• Levertijd N.v.t.

Zoals altijd....

Top. Gewoon goed en snel geleverd. Deze keer een lens besteld met protector filter. De laatste bleek niet leverbaar en ook een datum van leveren was niet bekend bij de leverancier. Foto vakman levert vervolgns zonder meerprijs een duurder filter wat wel op voorraad was. Super service.

• Bezorging

Camera netjes en op tijd ontvangen

Alles wat er in de advertentie stond zat er bij en wordt netjes op tijd afgeleverd

Prima koop gedaan

Met een bak koffie erbij wat ingeruild, en een mooie Rf 15-35mm 2.8f terug gekocht. Goede uitleg en prettige sfeer. Ik ken deze winkel al ruim 30 jaar en kom er graag. Als je wat online besteld ook prima levering en de prijzen zijn scherp.

Marktstraat 10

5401 GH Uden

Over Foto de Vakman

Welkom bij fotodevakman.nl! Al meer dan 50 jaar kunt u bij onze speciaalzaak terecht voor deskundig advies, een hoog serviceniveau en een breed assortiment in foto- en video apparatuur en toebehoren tegen de scherpste prijs. Wij printen uw foto’s in elk formaat op hoogwaardig fotopapier, canvas en leuke ‘Fotofun’-artikelen. Online zorgen wij ervoor dat u uw bestelling de volgende dag, of zelfs dezelfde avond in huis heeft. In Uden verkozen tot Ondernemer van het jaar vanwege de succesvolle online/offline combinatie. Neem voor persoonlijk advies vrijblijvend contact met ons op, of wees welkom in één van onze winkels!