Al enige tijd koop ik als professional mijn apparatuur bij Foto de Vakman. De medewerkers beschikken over goede kennis van de nieuwste ontwikkelingen, kunnen op basis daarvan goed adviseren wat past bij mijn behoeften. Er wordt niet geprobeerd je dingen aan te smeren maar juist dat te leveren waar echt behoefte aan is. Dit geeft mij vertrouwen. Daarnaast is de service erg fijn; dingen worden opgelost, er wordt naar je geluisterd. Een echte aanrader dus.
Goede prijs, prima artikelen
Ik kocht een lens via de webshop. Deze werd snel geleverd. Omdat er volgens mij een markering ontbrak heb ik even gebeld of ik wel het juiste exemplaar had gekregen. De medewerker was uiterst vriendelijk en erkende dat hij deze vraag nog niet had ontvangen. Hij ging gelijk naar een exemplaar in hun winkel en daar ontbrak ook deze markering. Omdat hij wist dat de lenzen net binnen waren kon hij bevestigen dat ik echt het nieuwste exemplaar had ontvangen, Alles bij elkaar vriendelijk en behulpzaam beantwoord.
We kwamen voor pasfoto’s voor ons kind maar gingen ook met een mooie goede camera naar huis. We waren al langer opzoek naar een goede camera maar wisten eigenlijk nooit wat nou voor ons een goede camara was. Daar kwamen we langs een vitrine met 2de hands camera’s. Kregen daar wat uitleg en kwamen er toch achter dat dat niet helemaal was wat we zochten. Toen liet hij ons een nieuw compact model zien waar alles op zat wat wij zochten. De prijs was wel hoger dan de 2de hands camera die we zagen maar dit was wel een veel betere fit voor ons. We hebben hem nu ruim een maand en al echt veel gebruikt. Dus ik kan iedereen aan raden als je goed advies wil ga dan hier heen.
Snelle verzending, goede producten
Goed assortiment nette prijs en goed advies
Er stond maar een man in de winkel met alle know how. Was wel een minpuntje. Voor de rest peima.
Lens besteld 24/105 ,lens gekregen 24/50 na een week emailverkeer werd toch schoorvoetend toegegeven dat ik de verkeerde had gekregen .
De lens was gewoon spiksplinternieuw:-)
Very good
Keurige service en snelle levering
Goede uitleg en advies over de verrekijker
Snelle levering. Voldoet aan mijn verwachtingen
De verkopers nemen alle tijd voor je. Ook al staat de gehele winkel vol met klanten. En de prijs is top
Vlot en snelle levering..
Sneller verzonden dan verwacht en goed verpakt.
zocht een lens adapter die was snel gevonden en de best geprijsde occasion op de markt . Netjes goed verpakt en binnen de beloofde levertijd binnen netjes mails tussendoor van de status van levering Dat geeft vertrouwen
Ik kocht een camera voor 100 euro. Bij ontvangst ontbrak echter de memory card, zodat ik niks met de camera kon doen waarvoor ik hem gekocht had. Na 2 email reacties heb ik nog steeds geen antwoord, Evert Haarlem.
Soms, niet vaak, kom je in een winkel die zijn belofte van service en betrokkenheid bij de klant meer dan overtreft. Zo’n ervaring bieden Dirk Broekhaus en zijn team van Foto de Vakman. Onlangs ging op reis naar de Indiase Himalaya en wilde ik dolgraag een bepaalde drone meenemen die drie dagen voor vertrek zou uitkomen. Trek daar de bezorgtijd van pakketdiensten van af en het is zonneklaar dat het tijdpad strak was. Dirk en zijn team hebben zich in talloze bochten gewrongen om die drone op tijd bij mij bezorgd te krijgen. Inclusief sprintjes van collega’s naar PostNL, die de uitgaande pakketten van die dag al hadden opgehaald, om mijn pakket toch die dag nog verzonden te krijgen. Ook de nazorg van Foto de vakman is buitengewoon. Zo belde Dirk mij een aantal dagen later terug om mij over een belangrijk technisch detail te informeren voor dronevliegers op een hoogte van 4500 meter. Conclusie: de service en klantbetrokkenheid van Foto de vakman is buitengewoon. Een rating daarvan past niet binnen een schaal van 1 tot 10; ik zou Dirk en zijn team een 12 scoren.
De lens die ik online had besteld is snel en goed verpakt aangekomen, zelfs een dag eerder als verwacht. Toen ik vragen had over de betaling en verzending werd ik top geholpen aan de telefoon. Prima Vakman.
Goede prijs/kwaliteit Website is duidelijk
Bij de namen en slogans van sommige ondernemingen schiet ik in de lach, maar er zijn ook bedrijven waarvan de naam volledig de lading dekt. Dat laatste geldt onder meer voor het bedrijf van Dirk Broekhaus: Dirk is absoluut een vakman op het gebied van fotografie. Mijn voorliefde voor filters van Nisi voert terug naar een advies dat hij me gaf. De de prettige manier van telefonisch overleg met verkoper Roland bracht mij ertoe om een camera die ik al maandenlang op het oog had uiteindelijk af te halen in Uden.
Bij Foto de Vakman word ik nog echt als klant gezien. Ik ben er persoonlijk geholpen door mensen met verstand van zaken, die de tijd nemen om met je mee te denken en je te adviseren op basis van ervaring in plaats van alleen producten te verkopen. Waar sommige foto winkels tegenwoordig vooral focussen op snel verkopen, merk je bij Foto de Vakman dat klantgerichtheid en passie voor fotografie nog altijd centraal staan. Die persoonlijke aandacht en vakkennis doen me denken aan hoe het vroeger, zo'n 10 tot 20 jaar geleden, bij Foto Konijnenberg was. Ik vind het geweldig dat ik Foto de Vakman heb gevonden. Een winkel waar dit soort service nog bestaat in een tijd waarin snel kopen en dozen schuiven steeds meer de norm wordt.
makkelijk en snel geregeld.
Een 'in-de-winkel ervaring' maar dan via het web!
Marktstraat 10
5401 GH Uden
Welkom bij fotodevakman.nl! Al meer dan 50 jaar kunt u bij onze speciaalzaak terecht voor deskundig advies, een hoog serviceniveau en een breed assortiment in foto- en video apparatuur en toebehoren tegen de scherpste prijs. Wij printen uw foto’s in elk formaat op hoogwaardig fotopapier, canvas en leuke ‘Fotofun’-artikelen. Online zorgen wij ervoor dat u uw bestelling de volgende dag, of zelfs dezelfde avond in huis heeft. In Uden verkozen tot Ondernemer van het jaar vanwege de succesvolle online/offline combinatie. Neem voor persoonlijk advies vrijblijvend contact met ons op, of wees welkom in één van onze winkels!