Score is 4

Vlekkeloos, g��n gezeur verder

Alles ok�

X

Snelle en correcte levering van het.

Snelle en correcte levering van het bestelde artikel.

Behulpzaam en klantvriendelijk

Behulpzaam en klantvriendelijk

Easycover Lens Oak for Canon RF100-500

Had 2 artikelen van Easycover besteld, waarvan 1 EASYCOVER Lens Oak -black om de Canon lens RF 100-500mm te beschermen. Eerlijk gezegd valt deze nogal tegen en wel om de volgende redenen: het valt niet zo netjes om de lens zoals de beschrijving zegt wel te doen en hierdoor staat het niet erg netjes, eerder wat rommelig.

X

Goede communicatie en snelle levering.

Snel antwoord op mijn vraag via mail. Na mijn bestelling, goede communicatie over de zending. Snel verzonden, en geleverd.

Alles OK

Website duidelijk en product goed verpakt ontvangen.

Snelle levering en perfect verpakt.

Snelle levering en perfect verpakt ontvangen.

Hele snelle levering,goede informatie.

Hele snelle levering,goede informatie van de klantenservice. Zeer goede verpakking van de fotolijsten. Top bedrijf!!!

Snelle levering en goed verpakt met.

Snelle levering en goed verpakt met bobbeltjes verpakking .. Zeer tevreden en verzekerd tot �100,� gratis. Fantastisch. Bij deze online winkel wil ik vaker kopen!!!

Uitstekende occasion Nikon fototoestel.

Uitstekende occasion Nikon fototoestel en snelle verzending prima ingepakt, TOP

goede lens snel geleverd

occasion lens laat in de middag besteld de volgende dag al in huis na uitpakken blij verrast lens is in uitstekende staat precies zoals omschreven

goede informatie en advies

Product moet nog geleverd worden maar de begeleiding er naar toe is uitstekend.

Snelle levering.

Snelle levering.

Wat een top deal

Wat een top deal. Verkoop. Lens was hagel nieuw zo blij mee

Bestelling is nog steeds niet compleet geleverd

Zeer snelle bezorging.

Zeer snelle bezorging. Goede prijs kwaliteit! Zeer tevreden

Goede service en snelle leveringv

Goede service en snelle leveringv

Wat mij betreft is alles OK

Wat mij betreft is alles OK. De website heeft echter een groot probleem door niet te verwerken dat een aankoop consequenties heeft voor de voorraad die vermeld staat. Ik kocht een camera, waarna ook mijn zoon dezelfde camera kocht. Die bleek niet meer in voorraad te zijn terwijl hij wel de bestelbevestiging kreeg nadat hij betaalt had.

Alles ging goed en snel

Alles ging goed en snel

Professioneel

Professioneel, betaling in 3 termijnen zonder extra kosten, vriendelijk!

Marktstraat 10

5401 GH Uden

Over Foto de Vakman

Welkom bij fotodevakman.nl! Al meer dan 50 jaar kunt u bij onze speciaalzaak terecht voor deskundig advies, een hoog serviceniveau en een breed assortiment in foto- en video apparatuur en toebehoren tegen de scherpste prijs. Wij printen uw foto’s in elk formaat op hoogwaardig fotopapier, canvas en leuke ‘Fotofun’-artikelen. Online zorgen wij ervoor dat u uw bestelling de volgende dag, of zelfs dezelfde avond in huis heeft. In Uden verkozen tot Ondernemer van het jaar vanwege de succesvolle online/offline combinatie. Neem voor persoonlijk advies vrijblijvend contact met ons op, of wees welkom in één van onze winkels!