Bestelling is nog steeds niet compleet geleverd

Zeer snelle bezorging.

Zeer snelle bezorging. Goede prijs kwaliteit! Zeer tevreden

Goede service en snelle leveringv

Goede service en snelle leveringv

Wat mij betreft is alles OK

Wat mij betreft is alles OK. De website heeft echter een groot probleem door niet te verwerken dat een aankoop consequenties heeft voor de voorraad die vermeld staat. Ik kocht een camera, waarna ook mijn zoon dezelfde camera kocht. Die bleek niet meer in voorraad te zijn terwijl hij wel de bestelbevestiging kreeg nadat hij betaalt had.

Alles ging goed en snel

Alles ging goed en snel

Professioneel

Professioneel, betaling in 3 termijnen zonder extra kosten, vriendelijk!

Dezelfde dag nog in huis

Dezelfde dag nog in huis

X

Vlotte bezorging van m'n Epson Ecotank.

Vlotte bezorging van m'n Epson Ecotank ET8550, en ik ben blij met deze fantastische fotoprinter...

Niet begrepen.

Ik had bepaalde situaties van mijn aankoop van een fototoestel niet zo goed begrepen via de handleiding, ik heb even gebeld en de mensen hebben mij prima geholpen.

goed snel

goed snel

Keurige levering en op tijd

Keurige levering en op tijd

Prettig en behulpzaam

Prettig en behulpzaam

Score is 4

zeer snelle levering

zeer snelle levering. Zeer goede communicatie per mail.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering. Prima product.

Vakkundig

Vakkundig, behulpzaam en groot assortiment

alles netjes verzonden en afgeleverd

alles netjes verzonden en afgeleverd

Ik kreeg een nette statusupdate en levering was sneller dan verwacht.

Ik kreeg een nette statusupdate en levering was sneller dan verwacht.

Gewoon goed

Gewoon goed

Een dure printer gekocht die ik dringend nodig had. Er is een goede communicatie. Als er op de website: op voorraad staat, dan is het ook op voorraad. Op de levering heb ik echter 4 dagen moeten wachten. De keuze voor PostNL is een slechte. Bij een betere bezorgdienst hadden ze een 9 uit 10 gekregen.

Vakbedrijf!

Vakbedrijf!

Marktstraat 10

5401 GH Uden

Over Foto de Vakman

Welkom bij fotodevakman.nl! Al meer dan 50 jaar kunt u bij onze speciaalzaak terecht voor deskundig advies, een hoog serviceniveau en een breed assortiment in foto- en video apparatuur en toebehoren tegen de scherpste prijs. Wij printen uw foto’s in elk formaat op hoogwaardig fotopapier, canvas en leuke ‘Fotofun’-artikelen. Online zorgen wij ervoor dat u uw bestelling de volgende dag, of zelfs dezelfde avond in huis heeft. In Uden verkozen tot Ondernemer van het jaar vanwege de succesvolle online/offline combinatie. Neem voor persoonlijk advies vrijblijvend contact met ons op, of wees welkom in één van onze winkels!