Het product is een kerstkaart.

Het product is een kerstkaart.

Goed kan altijd beter.

Goed kan altijd beter.

ik ben blij deze vakmannen (per toeval) ontdekt te hebben

ik ben blij deze vakmannen (per toeval) ontdekt te hebben

Snelle levering, met tijdsindicatie wanneer de bezorger komt. Overzichtelijke website. Kortom tevreden!

erg vlot geleverd het ziet er goed uit

erg vlot geleverd het ziet er goed uit

Snelle bezorging van mijn nieuwe printer.

Snelle bezorging van mijn nieuwe printer.

Zoals altijd een zeer kundige goede bediening en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Al jaren hier vaste klant.

Goed assortiment, snelle en plezierige levering in de avonduren

Goed assortiment, snelle en plezierige levering in de avonduren

Snelle levering tegen zeer scherpe prijs

Snelle levering tegen zeer scherpe prijs

Gebruikte Nikon gekocht, vrijdagavond besteld en zaterdagavond geleverd!

Gebruikte Nikon gekocht, vrijdagavond besteld en zaterdagavond geleverd! Toestel ziet er keurig uit met zelfs half jaar garantie!

uitstekend

uitstekend

Concurrerende prijzen en altijd een goed verzorgde verpakking en levering!

Concurrerende prijzen en altijd een goed verzorgde verpakking en levering! Keurig!

Prima prijs, prima levering.

Prima prijs, prima levering.

goed en super snel.

goed en super snel.

In de winkel afgehaald. Het lag keurig klaar.

In de winkel afgehaald. Het lag keurig klaar. Top.

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering.

Nog los van het feit dat het een werkelijk prachtige lijst is (en had niet anders verwacht), is de service dat de schroefgaatjes al voorgeboord zijn, zowel op lange als korte zijde. Want toen ik het pakket openmaakte en het zakje met haak en schroefjes zag, was mijn 1e gedachte "Oh shit, dat wordt uitmeten geblazen om de lijst goed waterpas opgehangen te krijgen". Niet dus; heel fijn.

Fijn contact. En het klopt wat er op voorraad is online. Snel geleverd. Goed verpakt. Fijne persoonlijke service.

Het boek had ik iets groter verwacht ,maar heb niet op de maten gelet dus mijn fout

Jammer dat de bestelling een dag te vroeg geleverd werd.

Jammer dat de bestelling een dag te vroeg geleverd werd. Gelukkig was ik nog net thuis.

Correcte, bijzonder snelle levering!

Correcte, bijzonder snelle levering!

Marktstraat 10

5401 GH Uden

Over Foto de Vakman

Welkom bij fotodevakman.nl! Al meer dan 50 jaar kunt u bij onze speciaalzaak terecht voor deskundig advies, een hoog serviceniveau en een breed assortiment in foto- en video apparatuur en toebehoren tegen de scherpste prijs. Wij printen uw foto’s in elk formaat op hoogwaardig fotopapier, canvas en leuke ‘Fotofun’-artikelen. Online zorgen wij ervoor dat u uw bestelling de volgende dag, of zelfs dezelfde avond in huis heeft. In Uden verkozen tot Ondernemer van het jaar vanwege de succesvolle online/offline combinatie. Neem voor persoonlijk advies vrijblijvend contact met ons op, of wees welkom in één van onze winkels!