Goede aanbieding en artikel in goede orde aangekomen. Wel een vrij lange levertijd (vrijdag besteld woensdag in de brievenbus). Ook een klein verbeterpunt is de verpakking: een vrij dure geheugenkaarten in een gewone envelop versturen zou ik persoonlijk afraden. De envelop was op de randen iets gescheurd door het ruige sorteerproces van PostNL. Het zou zonde zijn als een product zo verloren gaat.

Product de volgende dag ontvangen. Goed verpakt.

Product de volgende dag ontvangen. Goed verpakt. Product zoals verwacht

Een super snelle levering en ook veel goedkoper dan Bol.com ( maar ja is Albert Heyn h�?) Hoop de volgende keer weer een bestelling te doen.

Snel geleverd.

Snel geleverd.

Op voorraad is ook echt op voorraad, en snel geleverd echt top!

Op voorraad is ook echt op voorraad, en snel geleverd echt top!

Levert precies dat wat er staat beschreven en ook nog snel

Levert precies dat wat er staat beschreven en ook nog snel

Super snel en een hele mooie aanbieding. ook zeer netjes via de e-mail op de hoogte gehouden van de levering. verpakking ook heel netjes.

Eindelijk een leverancier die ook weet wat hij verkoopt, en advies kan geven, dus geen dozenschuiver.

Zeer goed advies, zeer snelle levering, zeer scherpe prijs en een goede aftersales. Ik zou dit soort high end apparatuur nooit, maar dan ook nooit, via een bulk-webwinkel kopen. Hier moet je echt een expert hebben met goed verkoopadvies (niet iedereen met "foto" of "kamera" in de naam is overigens een expert: tip, bel). Tot slot ook goede voorlichting en keuzehulp voor de juiste schadeverzekering.

Zeer snel geleverd en keurige aanduiding van hoe laat ze het pakketje afleveren.

Korte uitleg gehad... Meteen besteld...

Korte uitleg gehad... Meteen besteld... Een dag later in de avond geleverd..... Kortom een flitsende start :-)

Very professional and helpful seller.I highly recommend this ?rod?.

Very professional and helpful seller.I highly recommend this ?rod?.

Goede prijs en snel geleverd

Goede prijs en snel geleverd

Snel geleverd, goed verpakt, produkt conform beschrijving, fijn contact.

Snel geleverd, goed verpakt, produkt conform beschrijving, fijn contact.

Goed advies gekregen en mooie camera geleverd, bedankt!

Goed advies gekregen en mooie camera geleverd, bedankt!

Binnen een dag geleverd, goede info over bezorgtijd, zorgvuldig verpakt.

Binnen een dag geleverd, goede info over bezorgtijd, zorgvuldig verpakt.

Goede service, scherpe prijzen en sneel leveringv

Goede service, scherpe prijzen en sneel leveringv

In het kort:

In het kort: Foto De Vakman doet haar werk uitstekend!

Goed zoals het hoort, punt

Goed zoals het hoort, punt

Ben goed geholpen nadat mijn bestelling op een verkeerde plaats was bezorgd

Ben goed geholpen nadat mijn bestelling op een verkeerde plaats was bezorgd

snarl geleverd en de tweedehandse lens maakt goede foto's.

snarl geleverd en de tweedehandse lens maakt goede foto's.

Scherpe prijzen, snelle levering, snelle reacties bij vragen

Scherpe prijzen, snelle levering, snelle reacties bij vragen

Marktstraat 10

5401 GH Uden

Over Foto de Vakman

Welkom bij fotodevakman.nl! Al meer dan 50 jaar kunt u bij onze speciaalzaak terecht voor deskundig advies, een hoog serviceniveau en een breed assortiment in foto- en video apparatuur en toebehoren tegen de scherpste prijs. Wij printen uw foto’s in elk formaat op hoogwaardig fotopapier, canvas en leuke ‘Fotofun’-artikelen. Online zorgen wij ervoor dat u uw bestelling de volgende dag, of zelfs dezelfde avond in huis heeft. In Uden verkozen tot Ondernemer van het jaar vanwege de succesvolle online/offline combinatie. Neem voor persoonlijk advies vrijblijvend contact met ons op, of wees welkom in één van onze winkels!