Alles prima geregeld

Alles prima geregeld

Olympus 100-400mm in goede staat ontvangen, zeer goede lens. Snel antwoord op vragen aan de verkopen.

Probleemloos bestellen, probleemloos leveren.

Probleemloos bestellen, probleemloos leveren. Top.

8goed.

8goed.

Snel en betrouwbar

Snel en betrouwbar

Prima website ook voor kleine bestellingen

Prima website ook voor kleine bestellingen

Nikon Z50 gekocht, dezelfde dag geleverd, niks op aan te merken.

Nikon Z50 gekocht, dezelfde dag geleverd, niks op aan te merken.

Fijne kamera, goede prijs.

Fijne kamera, goede prijs. Ben er blij mee.

Besteld,snel geleverd..

Besteld,snel geleverd..

Snelle reactie en snelle levering.

Snelle reactie en snelle levering. Hartelijk dank.

Prima snelle service.

Prima snelle service.

Wat een prettige mensen werken hier zeg.

Wat een prettige mensen werken hier zeg. Zonder omwegen kreeg ik een nieuwe microfoon-set toegestuurd toen ik zelf de verkeerde had besteld. Ik kreeg deze zelfs al voordat ik het oude pakket terug gestuurd had. Zonder enige twijfel een hele fijne zaak waar je prettig zaken mee doet.

Mooi compact!

Mooi compact!

Ik had smorgensvreog besteld en mijn product werd de zelfde dag geleverd klasse

Ik had smorgensvreog besteld en mijn product werd de zelfde dag geleverd klasse

Perfect geholpen bij het bestellen van mijn nieuwe camera + lenzen

Perfect geholpen bij het bestellen van mijn nieuwe camera + lenzen

Bestelling mooi op tijd, maar,, geen reclame daarover. ieder bedrijf probeert zo snel mogelijk te leveren.

Bestelling snel en netjes verpakt ontvangen

Bestelling snel en netjes verpakt ontvangen

Goede prijs, vlotte verzending en goed verpakt

Goede prijs, vlotte verzending en goed verpakt

Snelle levering prijs kwaliteit verhoudingen goed!

Snelle levering prijs kwaliteit verhoudingen goed!

Snel en netjes geregeld

Snel en netjes geregeld

Product conform omschrijving, heel scherpe prijs en snel, duidelijk en vriendelijk antwoord op mijn vragen. Dit is zeker niet mijn laatste aankoop bij Foto de Vakman geweest.

Product zoals omschreven

Product zoals omschreven

Goede service!

Goede service!

Zelfde dag geleverd zonder verzendkosten!

Zelfde dag geleverd zonder verzendkosten!

Snelle levering zoals beloofd op de site

Snelle levering zoals beloofd op de site

Marktstraat 10

5401 GH Uden

Over Foto de Vakman

Welkom bij fotodevakman.nl! Al meer dan 50 jaar kunt u bij onze speciaalzaak terecht voor deskundig advies, een hoog serviceniveau en een breed assortiment in foto- en video apparatuur en toebehoren tegen de scherpste prijs. Wij printen uw foto’s in elk formaat op hoogwaardig fotopapier, canvas en leuke ‘Fotofun’-artikelen. Online zorgen wij ervoor dat u uw bestelling de volgende dag, of zelfs dezelfde avond in huis heeft. In Uden verkozen tot Ondernemer van het jaar vanwege de succesvolle online/offline combinatie. Neem voor persoonlijk advies vrijblijvend contact met ons op, of wees welkom in één van onze winkels!