Super snel geleverd van de prima producten!

Super snel geleverd van de prima producten!

Tgv een mindere communicatie tussen collega's langer op mijn product moeten wachten

Snelle correcte levering. Uitstekend product

Snelle correcte levering. Uitstekend product

Door een samenloop van omstandigheden moest ik het terugsturen en het werd zonder problemen retour genomen. Bedankt voor de goede zorgen.

The item is as described.

The item is as described.

Goed product, gekregen zoals verwacht.

Goed product, gekregen zoals verwacht.

Prima geregeld

Prima geregeld

Hele snelle sevice, hulpvaardig,vriendelijk en erg klantgericht. Tot de volgende keer!

Goede service en scherpe prijzen.

Goede service en scherpe prijzen.

Na telefonisch contact is de bestelling zonder problemen verlopen

Na telefonisch contact is de bestelling zonder problemen verlopen

Alles op tijd en in goede orde geleverd.

Alles op tijd en in goede orde geleverd.

Snelle levering. Omruilen geen probleem.

Snelle levering. Omruilen geen probleem. Professioneel advies

Geduld. Deskundig advies.

Geduld. Deskundig advies. Snelle service. Niks aan toe te voegen.

mijn ervaring met Foto de Vakman is prima service is goed krijg netjes bevestiging als je bestelling op reis gaat dus vol verwachting afwachten tot de post het pakketje komt brengen alleen werken die niet mee door weer omstandigheden is uw pakket verlaat nou hier is het al twee dagen schoon alleen heeft post er nog veel last van, we wachten maar af

"dankzij' Postnl was de levering van mijn objectief ernstig vertraagd.

"dankzij' Postnl was de levering van mijn objectief ernstig vertraagd. FotodeVakman heeft actief diverse malen hierop actie ondernomen.

Bij deze shop besteld. Helaas was de camera niet op voorraad. Maar hoe vervelend dat ook is. De comminucatie was gewoon top en professioneel. Heb uiteindelijk een terugbetaling aangevraagd omdat ik daar op dit moment fijner bij voelde. Wederom wil ik aangeven dat ik graag mijn bestelling nog een keer bij dit bedrijf wil doen. Service en contact was gewoon top en gun het deze mensen.

Ik ben zeer tevreden over personeel en hoe men met de klanten om gaat.

Ik ben zeer tevreden over personeel en hoe men met de klanten om gaat. Een Pluim is dit wel waard.

Click and collect, perfect afgehandeld!

Click and collect, perfect afgehandeld!

Snelle levering.

Snelle levering. Erg blij met de lens.

Top service en snelle levering!

Top service en snelle levering!

Mijn eerdere ervaringen met Foto de Vakman waren zeer positief. Deze keer ging het iets minder. Ik heb een objectief gekocht met afhalen als een optie. Direct nadat ik de bestelling ophaalde pakte ik het uit om achter te komen dat het objectief onder dikke laag stof zat. Ik heb het stof afgeblazen met het balgje maar was nog lang niet schoon - dit is echt een tegenvaller.

Marktstraat 10

5401 GH Uden

Over Foto de Vakman

Welkom bij fotodevakman.nl! Al meer dan 50 jaar kunt u bij onze speciaalzaak terecht voor deskundig advies, een hoog serviceniveau en een breed assortiment in foto- en video apparatuur en toebehoren tegen de scherpste prijs. Wij printen uw foto’s in elk formaat op hoogwaardig fotopapier, canvas en leuke ‘Fotofun’-artikelen. Online zorgen wij ervoor dat u uw bestelling de volgende dag, of zelfs dezelfde avond in huis heeft. In Uden verkozen tot Ondernemer van het jaar vanwege de succesvolle online/offline combinatie. Neem voor persoonlijk advies vrijblijvend contact met ons op, of wees welkom in één van onze winkels!