Levering later dan beloofd maar dat kan ook aan de bezorgdiensten liggen

Levering later dan beloofd maar dat kan ook aan de bezorgdiensten liggen

Fantastisch!

Fantastisch!

Ruim assortiment, prima service, snelle levering.

Ruim assortiment, prima service, snelle levering. Gewoon super

Vriendelijk en deskundig aan de telefoon. Vlotte levering.

Vriendelijk en deskundig aan de telefoon. Vlotte levering. Meer kun je niet verlangen.

Makkelijk kunnen bestellen en snel geleverd.

Makkelijk kunnen bestellen en snel geleverd. Tijdens het proces wordt je goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Expedient response / fast delivery - well done!

Expedient response / fast delivery - well done!

uitstekend

uitstekend

Snel en goed geleverd.

Snel en goed geleverd. Niks te klagen!

Prima lens, en ook nog eens snel verzonden!

Prima lens, en ook nog eens snel verzonden!

Persoonlijk thuis gebracht, top

Persoonlijk thuis gebracht, top

Zeer snel geleverd met extra inspanning.

Zeer snel geleverd met extra inspanning. Top

Keurig op tijd en snel geleverd. Weet nog niet hoe de service is want we hebben het product net ontvangen.

Snel en goedkoop + prima recycling mogelijkheid

Snel en goedkoop + prima recycling mogelijkheid

Extreem snelle bezorging!

Extreem snelle bezorging! Top!

geen

geen

goed advies en snel geleverd.

goed advies en snel geleverd.

Goede service, fijne mensen!

Goede service, fijne mensen!

Prima product en prima service.

Prima product en prima service. Snelle levering

Opmerking voor de leveringsdienst. In de mail stond dat je de laatste drie cijfers van je identiteitskaart ter verificatie moest tonen aan de transporteur Zij bellen gewoon aan zetten het pakket neer voor de deur en tegen dat je de deur opendoet zitten zij al vertrekkensklaar in hun bestelwagen of zijn al weggereden. Dus als ik niet thuis zou zijn zou de printer daar gewoon aan mijn voordeur staan

Alles naar wens

Alles naar wens

Mooi en degelijk product.

Mooi en degelijk product. Tevens een keurige en zeer snelle levering.

Marktstraat 10

5401 GH Uden

Over Foto de Vakman

Welkom bij fotodevakman.nl! Al meer dan 50 jaar kunt u bij onze speciaalzaak terecht voor deskundig advies, een hoog serviceniveau en een breed assortiment in foto- en video apparatuur en toebehoren tegen de scherpste prijs. Wij printen uw foto’s in elk formaat op hoogwaardig fotopapier, canvas en leuke ‘Fotofun’-artikelen. Online zorgen wij ervoor dat u uw bestelling de volgende dag, of zelfs dezelfde avond in huis heeft. In Uden verkozen tot Ondernemer van het jaar vanwege de succesvolle online/offline combinatie. Neem voor persoonlijk advies vrijblijvend contact met ons op, of wees welkom in één van onze winkels!