Online razendsnel bestellen en supersnelle levering.

Online razendsnel bestellen en supersnelle levering.

Kwaliteit geleverd voor de beste prijs.

Kwaliteit geleverd voor de beste prijs. Vlotte levering naar Belgi�.

Prima geregeld!

Prima geregeld!

Zelfde dag persoonlijk afgeleverd.

Telefonisch goed uitleg en advies gehad, nu winkel gesloten is. Zelfde dag persoonlijk afgeleverd. Top

Binnen 24 uur alles in huis.

Binnen 24 uur alles in huis. Prima.

Goede service, snelle levering!

Goede service, snelle levering! Super!

Tablet besteld, snel binnen, super verpakt!

Tablet besteld, snel binnen, super verpakt! Xp pen artist 12 pro voor het hobbyen

Levertijd was wat onduidelijk met alleen de mailtjes. Met een kort en vriendelijk belletje en snel definitief antwoord via de mail is het snel opgelost. Prettig zaken doen zo.

levering was snel en correct prettige behandeling. aanbevelingswaardig.

levering was snel en correct prettige behandeling. aanbevelingswaardig.

Rap geleverd.direct informatie over ontbrekende deel. Levering met bericht aangekondigd

Goede prijs, goede communicatie en snelle levering de volgende dag !!!...

Goede prijs, goede communicatie en snelle levering de volgende dag !!!...

Prima product en snel geleverd

Prima product en snel geleverd

Prima site, snel verstuurd en blij met de camera!

Prima site, snel verstuurd en blij met de camera!

FotoDeVakman is steeds meer mijn fotozaak geworden. Ben meer dan tevreden!. Top service, snelle levering met een echte menselijke factor, goede couriersdienst. Ook tijdens corona kan je hier erg prettig online bestellen. Telefonisch, uitstekend bereikbaar. Ben je Nikon Club lid, dan krijg je hier ook op je online orders korting. Andere grote spelers kunnen nog wat van leren van FotoDeVakman!

Alles keurig op tijd, alleen door een menselijke fout, een verkeerd product ontvangen. Na telefoontje was dit opgelost en alles zal nu wel op zijn pootjes terecht komen. Ik koop mijn fotomaterialen altijd bij de fotodevakman in de winkel, maar dat kan nu even niet, prima service en vakkundigheid, dat telt!

Levering onbekend hopelijk 2e week januari

Levering onbekend hopelijk 2e week januari

was rond kerst dus daardoor vertraging....maar wel van 10 dagen! Verder stond er weinig bij en indacht dat het de lens met led lichtjes waren...maar helaas. Verder zag de lens er ook anders uit als het plaatje

De bestelde cameralens besteld op 30 december en keurig ontvangen op 2 januari.

De bestelde cameralens besteld op 30 december en keurig ontvangen op 2 januari. De lens zelf voldoet goed, geen supersnelle AF, maar wel scherpe foto�s.

Het uit en inschuiven valt tegen, als ik hem uitschuif en blokkeer heb ik een tang nodig om hem weer in te schuiven.

Goede afhandeling

Goede afhandeling

Goede service zoals ik van ze gewend ben.

Goede service zoals ik van ze gewend ben. Meedenkend in de lockdown voor evt afhalen of snel bezorgen.

Helaas iets later dan verwacht werd, maar het product(fotorugzak)is goed ontvangen!

Goed en snel geregeld. Met duidelijke informatie

Snelle levering en goede produkt

Marktstraat 10

5401 GH Uden

Over Foto de Vakman

Welkom bij fotodevakman.nl! Al meer dan 50 jaar kunt u bij onze speciaalzaak terecht voor deskundig advies, een hoog serviceniveau en een breed assortiment in foto- en video apparatuur en toebehoren tegen de scherpste prijs. Wij printen uw foto’s in elk formaat op hoogwaardig fotopapier, canvas en leuke ‘Fotofun’-artikelen. Online zorgen wij ervoor dat u uw bestelling de volgende dag, of zelfs dezelfde avond in huis heeft. In Uden verkozen tot Ondernemer van het jaar vanwege de succesvolle online/offline combinatie. Neem voor persoonlijk advies vrijblijvend contact met ons op, of wees welkom in één van onze winkels!