Alles prima verlopen

Goede service en werden netjes op hoogte gehouden van wat/wanneer er speelde.

Goed systeem Correcte levering

Super goed geregeld!

Perfect!

Duidelijke en eerlijke organisatie. 2 tickets Zandvoort Pit Grand Stand aangekocht en alles prima verlopen. Aanrader!

Little problems were resolved quickly. A trustworthy supplier.

We enjoyed our seats and experience at the Dutch GP and would recommend buying packages from GP-Travel. We had a small problem with an assigned seat issued in the incorrect name. One mail and a call and the team sorted it out pronto. Thanks GP-Travel, we will be back Johannes

Kaarten f1 zandvoort

Super geregeld en de kaarten netjes optijd en duidelijk in de mail gekregen , Zeker een aanrader om kaarten bij te bestellen .

Betrouwbaar

Netjes en betrouwbaar ! We hebben genoten van de formule 1 op zandvoort

Super service!

Goed bereikbaar, vriendelijk snel en we hebben nog een upgrade van onze tickets gekregen ook, fantastisch!!

Alles wat goed geregeld we hebben een topdag gehad!

Van begin tot eind was de communicatie makkelijk en duidelijk. kaarten waren optijd met een hele handige app.

Geweldige ervaring en wat een feestje

Geweldige sfeer voor de race maakte het een mooie dag.

Top dag

Drie maanden vooraf 2 kaarten gekocht voor de zaterdag in Zandvoort. Boeking duidelijk en snel, kaarten netjes aangeleverd. Uitstekende plaatsen op de pit grandstand tegenover de box van Mercedes en Red Bull. Een fantastische ervaring.

Zeer hulpzaam en professioneel

Wij hebben genoten van een dagje f1 in Zandvoort dankzij gp travel. Thx…

Net voldoende, zie onderstaand:

Ik heb het voorkeurs vervoermiddel de fiets gebruikt om op het circuit te komen. Wat blijkt, ik heb bij jullie een ticket voor een tribune bij de hoofdingang gekocht. Kunnen jullie dan ook aangeven in de welkomstmail dat het niet slim is om via Bloemendaal te rijden, het blijkt dat je je fiets bij de eerste fietsenstalling moet parkeren en de gehele boulevard lopend moet afleggen. Via Zandvoort was de fietsenstalling nog geen 100 meter lopen.

Goed geregeld!

Hele fijne site overzichtelijk en duidelijk. Ze waren de enige die nog duin tickets hadden. Geweldige zaterdag gehad op Zandvoort dankzij GP-Travel.NL. En telefonische ook goed bereikbaar.

Hartstikke goed!

Uitstekend! Topweekend gehad bij de formule 1 op zandvoort. Geen gedoe of drama, gewoon tickets. Wie wil dat nou niet??? Super!

Julianaweg 141 JJ

1131 DH Volendam