Prima zaak om bij te bestellen!

Product makkelijk besteld. In goede orde ontvangen. Product voldoet aan mijn verwachtingen. Snelle levering. Kortom, ik ben tevreden!

Onderdeeltje was kapot, via whatsapp contact gehad, daarna niets meer gehoird

Het lekbakje vd teppanyaki grill was stuk geleverd, heb toen via whats app contact opgenomen, hij zou kijken of er nog een bakje op voorraad was, maar niets meer erover gehoord

Snel geleverd voor goede prijs.

Mijn vraag was snel beantwoord en het product is snel geleverd voor goede prijs.

super slecht verzonden

En grill in een doos van 46/24 cm in een mega grote doos zonder opvulling. Dus doos kwam half open en gehavend aan. Bleek ook een onderdeel reeds gebroken en in het zakje met onderdelen gestopt. Dus retour, helaas Retour was na chat wel vlot geregeld

Bestelling snel en volgens de afspraak bezorgd. Princess air cooler werkt goed en is lekker koud.

Goede Service

Bestelling van een Universeel Plieger Binnenwerk werd kapot ontvangen. Klacht met foto ingediend en dezelfde avond werd ik hierover teruggebeld: betaling wordt teruggestort en de volgende dag per mail bevestigd. Terugbetaling volgde enkele dagen later, dat is gepaste service, klasse dus. Kort en goed: kopen bij Triple is vertrouwd!

Snel, goed en goedkoop

Ik had in eerste instantie niet gezien dat de site ‘2e kans’ producten verkoopt. Toen ik dat las had ik er niet zoveel vertrouwen in, totdat ik mijn bestelling uitpakte en zag dat alleen de doos open was geweest. Mijn aankoop was helemaal nieuw en zonder gebruikssporen. De aankoop via Triple J online heeft dus geweldig uitgepakt.

Top ervaring

Een goede ervaring

Ik ben helemaal tevreden

2e kans?

Bestellen ging makkelijk . Weinig bijzonderheden. Helaas kreeg ik iets wat leek op een geretourneerd product. De verpakking was al open geweest en zat helemaal onder de plakband. Dit had ik liever van tevoren geweten. Het product zelf leek wel gewoon nieuw en volgens mij ontbraken er ook geen onderdelen.

Goed geholpen

Bestelling was helaas niet compleet. Na app verkeer werd de bestelling direct opnieuw verzonden en binnen 2 dagen was deze binnen!

Product niet naar behoren

Ik heb een stoom stijltang van babyliss besteld. Deze zat onder het haar en in de stijltang zat nog water. De staat van de stijltang wordt niet naar behoren omschreven.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen.

Prima geregeld

Bestellen was eenvoudig en was de volgende dag in huis

Snel bezorgd

Product in geweldige staat ontvangen!

Leuk om je kindje blij te maken met het originele product waarvan de verpakking alleen het plakbandje los is geraakt. Alles zit netjes ingepakt tegen een super scherpe prijs.

artikel volledig volgens beschrijving.

aangeboden artikel (HD patio-reiniger) voldoet volledig aan beschrijving, nieuw in gebruikte verpakking, voor een leuk en schappelijk prijsje, artikel netjes en goed verpakt verstuurd.

Prima produkten

Produkten waren niet beschadigd, 1 verpakking n klein beetje. Dus prima produkten voor veel minder geld. Goede communicatie en snelle levering. Tevreden dus.

Als beloofd.

Snel bezorgd, helemaal in orde. Direct in gebruik genomen, perfect!

Ik ben zeer tevreden.

Aanvankelijk was de bestelde oven niet in orde. Het deurtje zat scheef en veroorzaakte een flinke opening, waardoor de hete lucht in de kamer kon stromen. Maar ik neem het de verkoper niet kwalijk. Het kan de beste overkomen, dat er wel eens iets over het hoofd wordt gezien. In ieder geval heb ik de klacht bij de verkoper neergelegd, en ik kreeg netjes al mijn geld terug, zelfs de verzendkosten. Dus ik geef deze verkoper toch 5 sterren + een aanbeveling. Deze verkoper is goedkoper dan andere verkopers, omdat licht beschadigde dingen verkocht worden. Een krasje is inderdaad niet zo erg, als het gepaard gaat met een flinke besparing.

voldoet aan verwachting.

Snel geleverd, prima kwaliteit.

Het had beter gekund.

De doos was ernstig beschadigd en de batterijen waren leeg. Heb nieuwe batterijen moeten kopen, dus de prijs die ik bij jullie heb betaald en de prijs van de batterijen komen op hetzelfde bedrag als wanneer ik het artikel nieuw had besteld.

Over Triple J Online

Triple J Online geeft retouren een nieuw leven. Maak daarom duurzaamheid jouw eerste keuze. Verander de manier waarop je winkelt en kies voor producten met een verhaal.