Beste, ik heb het product in goede staat ontvangen maar ondanks ik veel ervaring heb met roumba( bezit er al 3) kan ik deze maar niet connecteren met de app. Ik heb alles al geprobeerd maar krijg steeds een foutmelding. Graag hulp aub. Met vriendelijke groet.
Beste Serge, Onze excuses dat het apparaat niet naar behoren werkt en dat het koppelen met de app niet lukt. Dit is uiteraard niet de bedoeling, zeker niet als u hier al ervaring mee heeft. We helpen u graag om samen tot een oplossing te komen. Wilt u ons uw bestelnummer doorgeven, of contact opnemen met onze klantenservice via [email protected]? Dan kijken we dit direct voor u na en helpen we u verder. Met vriendelijke groet, Triple J Online
'Avonds besteld, volgende dag stond het pakket al voor de deur!
Ecovacs X1 OMNI - Robotstofzuiger + Automatische Leegmaakstation - Actief DweilsysteemEcovacs X1 OMNI - Robotstofzuiger zonder onderdelen zoals dwijl enz stofzuiger is niet te gebruiken zonder deze onderdelen raar dat jullie zo een stofzuiger verkopen Hij moet minstens compleet en schoon zijn ditis een vies oud toestel
Beste Richard, Onze excuses dat de robotstofzuiger onvolledig en in deze staat is geleverd. Dit is inderdaad niet de bedoeling — een toestel hoort compleet, schoon en direct bruikbaar te zijn. We nemen contact met u op om dit zo snel mogelijk op te lossen en samen te kijken naar een passende oplossing. Dank dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht. Met vriendelijke groet, Triple J Online
Het bestelde beeldscherm is keurig en snel geleverd. Bovendien tegen lagere prijs, want de verpakking was iets beschadigd. Op deze manier zorgen we voor minder wegwerpen van goede producten.
Tv besteld welke zonder afstandsbediening aankwam, nam binnen een minuut op en heeft gelijk een nieuwe verzonden.
Product niet meer kunnen leveren mijn geld terug geboekt.
Zelfs in de drukke kerstperiode prima bereikbaar, overzichtelijke website, snel geleverd op de afgesproken dag en tijdstip. Koel/vries combinatie zag er nog goed en werkt prima. Kortom; prima service
Al een geluk was de prijs van triple j aan de lage kant, anders zou ik het toestel terug gestuurd hebben. Bij het uitpakken van mijn keukenrobot werd al snel duidelijk dat dit toestel al door een vorige koper gebruikt is geweest,en vervolgens lange tijd in de doos is gegaan. De oude voedselresten van de vorige koper waren al rot... Na bijna 2 uur kuisen met sterk detergent kon ik eindelijk pas het toestel zelf testen. Het toestel zelf was wel technisch in orde al een geluk.
Bij ontvangen van Nova toestel merk ik gouw dat er een onderdeel niet bij is. Bovendien zijn de onderdelen die bij het toestel werden geleverd niet passend. Hoop dat ik mijn geld terug zie.
Beste Johan, Onze excuses voor het ongemak dat u dit heeft ervaren. Dat er een onderdeel ontbreekt en dat de meegeleverde onderdelen niet passend zijn, is uiteraard niet de bedoeling. We helpen u hier graag bij. Wilt u ons uw bestelnummer doorgeven of contact opnemen met onze klantenservice via [email protected]? Dan kijken we dit direct voor u na en zoeken we samen naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Triple J Online
zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen
Artikel was fout ingepakt. Gevolg was dat artikel niet compleet en licht beschadigd was. Je kan op de ontvangen mail met bijgesloten de factuur antwoorden. Maw bedrijf is gemakkelijk bereikbaar. Na het verzenden van mijn klacht dezelfde dag antwoord. Ontbrekende onderdelen direct opgestuurd met excuses. Dezelfde dag nog een mail met een voorstel voor een korting die na mijn akkoord direct uitbetaald werd. Dit bedrijf is een voorbeeld voor heel veel bedrijven. Het was een uitzonderlijke beleving. Bedankt triple J online.
Bien reçu mais aucun accessoires fournis, ni brosses, ni filtres, ni hélice donc impossible de le.tester pour le moment vu que j'ai dû commander sur un autre site les.accessoires manquants...
Na een kleine aarzeling vanwege de soms slechte reviews bestelde ik een topmodel Miele wasdroger bij Triple J Online. Een showroom model met een kleine beschadiging aan de zijkant. De machine werd volgens afspraak netjes geleverd en de vervoerder nam mijn oude defecte machine weer mee. De wasdroger was precies zoals deze werd aangeboden, niet in de originele verpakking, wel netjes in noppenfolie en de kleine beschadiging aan de zijkant was precies zoals op de verstuurde foto's. Wij zijn er blij mee! Een topmodel Miele wasdroger voor de prijs van een middenklasse droger van een doorsnee merk.
De verzending van het pakket ging via GLS en is prima verlopen. Het product wat ik heb ontvangen was zoals vermeld; enkele krasjes, verpakking beschadigd. Desondanks werkt het product naar behoren. De prijs is daar ook naar en fair naar mijn idee!
Heb voor de eerste keer iets een wasmachine besteld . Alles volgens afspraak geregeld . Wasmschine doed get prima
Via de site www.productpine.nl een Samsung soundbar besteld. kwam er pas later achter dat de leverling via Triple J online ging het pakket werd bezorgd alleen niet de goed soundbar helaas gelijk contact opgenomen metTriple J en productpine deze gaf aan dat er inderdaad niet goed gegaan was. Ze gingen de goede opsturen hadden gelukkig nog 2 op voorraad. Uiteindelijk 2 dagen later mail dat ze hem toch niet hebben kunnen leveren omdat ze per ongeluk al verkocht waren. ik heb gevraagd hoe ze dit nu dan gingen oplossen. Triple J online gaf als oplossing verkeerde product terug sturen en dan zou ik mijn geld terug krijgen. ik had aangegeven dit geen oplossing te vinden. ik wilde graag het goede of een vergelijkbaar product geleverd krijgen. Triple J online gaf aan dat de vergelijkbare veel duurder is en dat ze dit niet konden doen. en dat ze de goede soundbar niet konden leveren omdat ze die per ongeluk verkocht hadden. was natuurlijk net na black friday dus kon ook geen goede andere vervangen vinden voor deze prijs ben ook erg teleurgesteld in Triple J online. en als ik de reviews hier lees dan had ik dat kunnen weten alleen dacht ik via productpine iets te bestellen maar was dus niet zo. MIJN ADVIES KOOP HIER NIETS IS 1 GROTE TERLEURSTELLING!!!!!
Beste Roeland, Dank u wel voor uw bericht. Onze excuses voor de teleurstellende ervaring — dit is uiteraard niet wat u mocht verwachten. We hebben elkaar eind vrijdagmiddag gesproken, waarna het weekend ertussen zat. We hebben geprobeerd om samen tot een goede oplossing te komen. Omdat wij werken met retour- en overstock-partijen, is het helaas niet altijd mogelijk om een alternatief nieuw of vergelijkbaar product op te sturen wanneer een artikel onverhoopt toch is uitverkocht. Het spijt ons dat de overige twee soundbars in de tussentijd zijn verkocht. We begrijpen dat dit erg frustrerend is, zeker net na Black Friday. Uiteindelijk heeft u het volledige aankoopbedrag teruggekregen, maar we begrijpen dat dit niet de oplossing was waarop u had gehoopt. Onze excuses voor het ongemak en de teleurstelling. We nemen uw feedback mee om onze processen verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Triple J Online
Het pakket dat ik besteld had en al voor had betaald is kwijtgeraakt, en pas na mijn initiatief is dit gecommuniceerd na een paar dagen. Op verzoek aangepast
Beste Oscar, Onze excuses voor het ongemak dat uw pakket is kwijtgeraakt. Helaas krijgen wij vanuit de bezorgdienst geen automatische melding wanneer een pakket zoekraakt, waardoor we dit niet direct konden doorgeven. We begrijpen dat het vervelend is dat u dit pas na uw eigen navraag heeft vernomen. Uw bestelling is inmiddels volledig terugbetaald. Nogmaals onze excuses voor de situatie, en we hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Triple J Online
Originele beoordeling
Prima levering en fijne bezorging koelkast doet het goed
wasmachine gekocht. kreeg een bericht via Whatsapp. dat wasmachine niet meer voorradig was en een andere kon uitzoeken met bij betaling. ik zei: geen interesse geef mijn geld terug maar daar heb ik elke dag een bericht voor moet sturen om mijn geld terug te krijgen. erg jammer
Beste Edwin, Onze excuses voor de vervelende ervaring. Door een onverwacht voorraadprobleem bleek de wasmachine helaas niet meer leverbaar. Dat had niet mogen gebeuren. De terugbetaling loopt via onze betaalprovider, en we begrijpen dat dit voor u te lang heeft geduurd. Onze excuses dat u hier meerdere keren achteraan heeft moeten gaan — dat is zeker niet de bedoeling. We zorgen ervoor dat de terugbetaling volledig wordt afgerond en hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Triple J Online
Steelstofzuiger ontvangen die niet werkte. Normaal komt een accu met een beetje spanning. Maar deze werkte om een reden niet.
I placed the order from Productpine and the listing had some inaccurate information about the product warranty, delivery and condition of the washing machine. I raised the concern with them but there was no satisfactory response from them. However, when I raised these concern with Triple J (seller), Jan reached out to me immediately. He not only took the responsibility for the unpleasant experience but tried best to address them to my satisfaction. So, I would recommend to place the order from their website itself.
Dear Tanay, Thank you for your message, and our apologies for the issues you’ve experienced. As we discussed, the incorrect information shown regarding delivery time, warranty, and product condition was due to wrong data that was automatically imported via Productpine. We fully understand your frustration, and we’re sorry this happened. We would like to work together to find a suitable solution and ensure this is resolved to your satisfaction. Kind regards, Triple J Online
Originele beoordeling
I have been scammed by false advertisement starting from the delivery timing, warranty, condition of the washing machine etc.
Vorige week een Roborock S70 Vmax gekocht bij Triple J, voor een mooie prijs. Het eerste exemplaar had helaas een probleem met de sensor, waardoor hij alleen achteruit reed. Na mijn bericht reageerde Triple J supersnel en heel vriendelijk. De volgende dag had ik al een vervangend exemplaar in huis, mét retourlabel voor de kapotte. Heel netjes opgelost… zo hoort het. Vriendelijke, snelle service en ze doen wat ze beloven. Pieter van der Sluijs
Beste Pieter, Onze excuses dat de robotstofzuiger niet naar behoren werkt. Dit is uiteraard niet wat u mag verwachten, ook niet bij een retourartikel. Een defecte sensor hoort niet voor te komen en we willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen. We nemen contact met u op om te kijken naar de beste oplossing, of dat nu reparatie, omruilen of een andere passende optie is. Dank voor uw melding — we zorgen dat dit netjes wordt opgepakt. Met vriendelijke groet, Triple J Online
Originele beoordeling
Vorige week een Roboroch s70 Vmax gekocht bij TripleJ. Erg goede deal, maar zoals wel vaker... als het te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het dat ook. De stofzuiger was vrij netjes. Een paar krasjes, maar he... het is een stofzuiger ! Na heb aangezet te hebben, blijkt hij voornamelijk achteruit te rijden en rondjes te draaien. De cliff sensor is defect. De stofzuiger denkt dat hij de trap af valt, dus gaat alleen achteruit. Erg jammer. Nu kijken hoe dit opgelost wordt. Ik hoop dat ze hem kunnen repareren. Dat scheelt een hoop afval.
Televisie was niet zoals aangegeven een heel goed retourproduct, aantal krasjes op scherm, de afstandsbediening was een flink gebruik aan te zien, er zaten oude lege batterijen in. Pootjes/standaard van de tv ontbreken maar we hopen dat het netjes opgelost gaat worden. Update * vandaag snel contact kunnen krijgen met alle begrip dat het zo niet hoorde en de televisie retour moest.Enkele uren later kreeg ik een retourlabel en het pakket is alweer onderweg. Als alles goed is afgehandeld zal ik dit verder aanpassen en voor nu hopend op een snelle afhandeling
Beste Bianca, Onze excuses dat de televisie niet in de staat is geleverd die u mocht verwachten. Een retourproduct hoort uiteraard compleet en in goede conditie te zijn, en beschadigingen of ontbrekende onderdelen — zoals de pootjes/standaard — hadden niet mogen voorkomen. We hebben inmiddels contact gehad en zijn tot een oplossing gekomen. Met vriendelijke groet, Triple J Online
Originele beoordeling
Op zondag de Bose Soundbar 700 besteld, het betrof een geretourneerd product in Very Good condition werd aangegeven. Op dinsdag ontving ik de Bose Soundbar 700 in absolute nieuwstaat! Een aangename constatering dat Triple J Online haar belofte van een product in zeer goede conditie geheel waar maakt. Er ontbrak bij levering een onderdeel (adaptiq set om geluid af te stemmen op betreffende ruimte) Ook dit werd zeer voortvarend opgepakt en naar volle tevredenheid opgelost!
Beste Eric, Goed om te horen. Veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Triple J Online
Het is onduidelijk welke vervoerder mijn bestelling zal afleveren. Zowel DHL als GLS claimen dat ze geen bestelling kunnen afleveren. Wie is nu de uiteindelijke vervoerder?
Beste Marijke, Onze excuses voor de onduidelijkheid rondom de levering. Vanwege de drukte bij GLS zijn sommige pakketten tijdelijk via DHL verstuurd, waardoor er verwarring kan ontstaan in de tracking. We gaan direct voor u nakijken waar uw pakket zich bevindt en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op met een update. Met vriendelijke groet, Triple J Online
Triple J Online geeft retouren een nieuw leven. Maak daarom duurzaamheid jouw eerste keuze. Verander de manier waarop je winkelt en kies voor producten met een verhaal.