Vlot

Wasmachine laten bezorgen.

Alles volgens afspraak

Prima wasmachine voor een goede prijs.

snelle levering en goede retour condities

goede prijs

Goede communicatie

Duidelijk servicegericht

Gied

Wij hadden een tijdsblok van 8-10 maar op 7:15 uur werd ik al gebeld dat ze er over 15 minuten al waren. Bezorg adres was bij de vakantie woning dus dat was even vliegen en rennen. Verder weg tevreden over de bezorging en vriendelijkheid

Zeer goede ervaring. Toestel geleverd zonder enige beschadiging

Enkel een lichte doosbeschadiging zoals vermeld in de omschrijving. Toestel zelf zonder enig spoor van beschadiging. Prijs is veel lager dan op andere websites.

Full service

Beste,In je website staat niet vermeld dat wanneer je besteld voor België je moet wachten op afhaling oud toestel. Alsook moet je zelf je toestel op zijn plaats zetten als aansluiten. Verder is alles perfect verlopen

De koerier deed zijn job heel goed. 3u onderweg was hij. Respect daarvoor en mooj op tijd

Na een tegenvallende ervaring werd er gelijk persoonlijk contact opgenomen en goed opgelost. Goede service!

Slecht

Heb een wasmachine gekocht bij hun voor me moeder van 81 jaar en heb gevraagd om hem te installeren komen ze hem brengen zetten hem midden in de woonkamer neer en weg zijn ze wat een bedrijf is dit 1ste keer en nooit meer

Prima levering en zeer mooie koelkast

Snelle levering, goed contact ook.

The item I ordered was damaged

I ordered a kids swimming pool. When unpacking it I noticed it was still wet and very dirty. When I inflated it, parts deflated. Luckily I complained and the company was reactive and proposed a refund, this is the reason I gave a 4 star review

Goed service

Zwaar teleurgesteld

Nadat ik mijn bestelling geplaatst en betaald had, bleek deze er niet te zijn. Duurder alternatief aangeboden gekregen en na even te onderhandelen over de meerprijs had ik toch mijn Amerikaanse koelkast. Nieuw in de verpakking mits één klein deukje. Waarvan ik een foto had ontvangen. Netjes geleverd de dag erna, het deukje was aan de dispenser en zichtbaar gemaakt. Alles dus ok, zo dacht ik. Tot ik de ijkast uitpakte. Ijskast was zwaar beschadigd en de dispenser klep is stuk. Helemaal niet wat ik gekocht had! Klacht gestuurd, en nu na bijna 2 weken inmiddels in totaal 2 whatsapp berichten mogen ontvangen. Verder geen enkele respons op mijn berichten noch mijn mails. Triest om zo behandeld te worden. Geen enkele reactie meer! Ik blijf dus achter met een dure ijskast die zwaar beschadigd is, en vooral een bedrogen gevoel! Iedereen heeft het druk, maar dit is onbegrijpelijk. Zeker niet wat ik verwacht had.

Ze komen hun afspraken na. Zoek een oplossing. Geweldig.

Snel, afspraken nakomen

Product was zoals verwacht. Heb geen ervaring indien dit niet zo was.

Geweldige service

Super product duidelijke afhandeling

Prima product voor een redelijke prijs

Zéér tevreden!

Na een klein misverstand, had ik vrijwel direct contact met een persoon die mij netjes te woord stond...en ondertussen met goede oplossing kwam. Zeg het voort! Gr.Dave

Goede en snelle levering

Track en Trace klopt niet, werd met een ander koerier gebracht

Fijne service

Als je telefonisch contact opneemt komt alles in kannen en kruiken!

Uitstekende service

Snelle levering correcte prijs

Diepvriezer besteld, maar model was niet meer in stock. Meteen bericht ontvangen hier over en een groter model van zelfde merk en lijn voorgesteld gekregen. Snelle levering! Transparente communicatie. Zeer tevreden!

Doen wat ze beloven

Over Triple J Online

Triple J Online geeft retouren een nieuw leven. Maak daarom duurzaamheid jouw eerste keuze. Verander de manier waarop je winkelt en kies voor producten met een verhaal.