False advertisement to sell product

I have been scammed by false advertisement starting from the delivery timing, warranty, condition of the washing machine etc.

Leuke stofzuig robot blijkt DOA

Vorige week een Roboroch s70 Vmax gekocht bij TripleJ. Erg goede deal, maar zoals wel vaker... als het te mooi lijkt om waar te zijn, dan is het dat ook. De stofzuiger was vrij netjes. Een paar krasjes, maar he... het is een stofzuiger ! Na heb aangezet te hebben, blijkt hij voornamelijk achteruit te rijden en rondjes te draaien. De cliff sensor is defect. De stofzuiger denkt dat hij de trap af valt, dus gaat alleen achteruit. Erg jammer. Nu kijken hoe dit opgelost wordt. Ik hoop dat ze hem kunnen repareren. Dat scheelt een hoop afval.

Teleurgesteld

Televisie was niet zoals aangegeven een heel goed retourproduct, aantal krasjes op scherm, de afstandsbediening was een flink gebruik aan te zien, er zaten oude lege batterijen in. Pootjes/standaard van de tv ontbreken maar we hopen dat het netjes opgelost gaat worden. Update * vandaag snel contact kunnen krijgen met alle begrip dat het zo niet hoorde en de televisie retour moest.Enkele uren later kreeg ik een retourlabel en het pakket is alweer onderweg. Als alles goed is afgehandeld zal ik dit verder aanpassen en voor nu hopend op een snelle afhandeling

Bose Soundbar 700

Op zondag de Bose Soundbar 700 besteld, het betrof een geretourneerd product in Very Good condition werd aangegeven. Op dinsdag ontving ik de Bose Soundbar 700 in absolute nieuwstaat! Een aangename constatering dat Triple J Online haar belofte van een product in zeer goede conditie geheel waar maakt. Er ontbrak bij levering een onderdeel (adaptiq set om geluid af te stemmen op betreffende ruimte) Ook dit werd zeer voortvarend opgepakt en naar volle tevredenheid opgelost!

Nog geen bestelling ontvangen

Het is onduidelijk welke vervoerder mijn bestelling zal afleveren. Zowel DHL als GLS claimen dat ze geen bestelling kunnen afleveren. Wie is nu de uiteindelijke vervoerder?

Waardeloos vaatwasser

Op de site van jullie staat kleine beschadiging maar dat de binnenkant helemaal kapot is staat er dus niet. De binnenkant was helemaal beschadigd en ingedeukt de deur. Zo hebben wij geprobeerd hem uit te deuken en hopen dat hij daarna dat hij het doet. Maar als dat niet zo is dan is het een kat in de zak. Wij zijn hier niet blij mee vandaar die halve ster.

Prima bedrijf.

Bedrijf komt hetgeen ze beloven ook daadwerkelijk na, vlot mijn geld terud van een retour zending.

Ik had een klacht Was binnen 1 uur opgelost Top geregeld

Top Service & Snel geleverd

Diverse producten besteld, snel geleverd, top medewerkers

Snelle levering en goede service

Zeer goede ervaring met dit bedrijf

Product never arived

I ordered a GPU from Triple J and even confirmed the order with customer service. I received updates by email and WhatsApp, so everything looked good. Then out of nowhere the item was suddenly “out of stock”. Strange, since there was only one and it was a return item. When I asked for a replacement they simply told me they could not do anything and that the item was sold by one of their partners. Very odd way of running a shop. Not a great experience at all.

Betrouwbare winkel

Mijn product gekocht en na een week was er een prijsverlaging. Ik heb het verschil van te prijsverlaging terug gehad. De prijsverlaging heeft te maken met Black Friday

Hardwerkend persoon maar was alleen voor een te groot object

Aardige bezorger, prima en netjes op tijd

Apparaat is nieuw van binnen en zoals verwacht (bij een tweede kans refurbished apparaat) van buiten beschadigd. Iets meer dan gehoopt, maar zeker niet onoverkomelijk.

Halo

No problemo

Besteld , betaald , gelevert .

Prima alles volgens afspraak

Goede communicatie vlot afgewikkeld en koelkast was nog beter als verwacht, geen krasje of deukje.

verkopen defecte toestellen

scammers

Dure monitor zeer zeer slecht verpakt geleverd

Ik krijg een dure monitor opgestuurd verpakt in een kapotte en beschadigde verhuisdoos. De onderdelen van de monitor liggen los in de doos en daardoor is de monitor. Zwaar beschadigd aangekomen. Ik heb meteen ene klacht ingediend, maar tot nu toe nog gen reactie gekregen. Ik zou daarom op dit moment deze partij niet adviseren om artikelen te bestellen. WEllicht dat dat nog verandert nadat ze reageren.

Top shop

Duidelijke en overzichtelijke site, snelle afhandeling en zeer snelle levering.

product soundbar sonos ARC voldoet boven de verwachtingen voor een 2de kans

product soundbar sonos ARC voldoet boven de verwachtingen voor een 2de kans. Verpakking was wat vuil en dichtgeplakt maar product zat netjes, clean verpakt. Geen schade. Niets. Een 2de kans product met 2 jaar garantie is een buitenkans. Ik hou jullie website in de gaten voor nog opportuniteiten. Yhanx

Slechte bezorgservice, smerige wasmachines

Lang verhaal kort: De bezorgservice geeft pas laat de verwachte bezorgtijd aan, en deze klopt uiteindelijk alsnog niet. Ik heb viermaal met ze moeten afstemmen en het ging slechts éénmaal enigszins ok. De wasmachines stonken ontzettend en er kwam bij beiden, zelfs na 7x spoelen, vies gruis uit de afvoer. Beide zijn retourgestuurd. Langer verhaal. De bezorgservice was slecht: de mails met verwachte bezorgtijd kwamen laat (tweemaal pas op de dag zelf), tijden op de track-trace-pagina wisselen constant, en de bezorger zelf was éénmaal zelfs 4u later dan aangegeven: 15-18u werd 22u!!! De wasmachine was smering: hij stonk enorm, heel veel erger dan mijn ietwat muf ruikende machine van 25+ jaar oud. Zo erg, dat toen ik de deur van de wasmachine niet had dichtgedaan 's avonds, de volgende dag mijn hele badkamer en hal stonken. Gatver! Maar het ergste: na 6x kort en 1x op 90 graden spoelen kwam er nog steeds gruis uit de afvoer. Ik heb direct gebeld en kreeg een vervangend apparaat (zelfde model) aangeboden. Helaas gold daar hetzelfde voor. Ook deze stonk verschrikkelijk en er kwamen kleine stukjes troep met het spoelwater mee. Triple J schrijft dat hun wasmachines "volledig gereinigd" en "grondig schoongemaakt" zijn, dit is dus absoluut niet het geval. Niet alleen dat, wanneer ze een apparaat retour krijgen omdat deze vies is nemen ze niet de moeite om even het 2e apparaat extra te controleren. Hierna heb ik elders een nieuw model besteld, en dit ging zoals het wel kan en moet: voorspelde bezorgtijd 10:33, daadwerkelijke bezorgtijd 10:32. Frisse wasmachine met spoelwater dat ik zelfs zou durven drinken. Triple J krijgt 1 extra ster omdat de afhandeling redelijk was: er werd niet moeilijk gedaan over omwisselen en retoursturen. Maar de wasmachines zelf zijn 0.5/5 waard.

product was niet compleet en communicatie kan beter

De JBL Bar 5.1 was niet compleet. Enkele kabels ontbraken en tevens de kallibratiemicrofoon die nodig is om de surround speakers en de Bar met de TV synchroon te koppelen is ook niet meegeleverd. Uiteindelijk na 3 weken communicatie afgesproken dat het bedrag voor de kallibratiemicrofoon terugbetaald zou worden zodat ik die zelf kan gaan bestellen. De terugbetaling is wel vlot geregeld.

Ik heb geen goede ervaringen

Ik ben blij met mijn nieuwe espresso machine. Het enige dat er verbeterd kon worden is dat er een bakje mist van het apparaat. Het was een tweede kans dus daar kan ik niet over klagen.

een klucht

Het scherm dat ik besteld had, werd aangeprezen als "goed staat" met enkele "gebruikssporen". Blijkbaar is een kras midden in het scherm, gecombineerd met een gat een "normaal gebruiksspoor". Dit is totaal ongehoord.

Over Triple J Online

Triple J Online geeft retouren een nieuw leven. Maak daarom duurzaamheid jouw eerste keuze. Verander de manier waarop je winkelt en kies voor producten met een verhaal.