Doen wat ze beloven

Goede service en vriendelijk personeel.

Nadat bleek dat het bestelde pakket was zoek geraakt , is er direct een nieuwe bestelling in orde gemaakt. Dus alle lof voor dit bedrijf

super aardige bezorger, goede spullen

snelle en correcte levering, super aardige bezorger, goede spullen voor een goede prijs

Goed product. Betrouwbare levering.

De bestelling ging vlot evenals de verzending. De stick aansluiten en de wifi werkt zonder problemen en sterk signaal. Alleen gaat er een ster af wegens de verzendkosten. Die zijn zo hoog, dat de usb stick bijna even duur is als in de winkel in de buurt. De grote doos van de verpakking lijkt wat overdreven. mvg Leo Thomas

Посылка не доставлена.

Уже неделю не могут доставить посылку. Заказ не анулируют- хотя посылка не получена.

• Вы бы порекомендовали нас? No

Grote teleurstelling

Begin mei bestelde ik een Samsung microgolfoven. Na aankomst bleek er een compleet ander toestel in de doos te zitten. Na contact kreeg ik een retourlabel. De dag zelf werd het toestel retour gestuurd. Maar toch moest ik zelf weer contact opnemen om de terugbetaling te vragen. Totaal geen proactiviteit en van hun reclame dat ze alles volledig nachecken voor verkoop klopt dus niets.

Nieuwe vaatwasser voor 2e hands prijs

De vaatwasser was opnieuw verpakt in folie, maar verder precies hetzelfde als een nieuwe. De oude spullen hebben ze meegenomen, heel fijn! Kreeg keurig vooraf bericht wanneer er geleverd zou worden. Wat mij betreft een dikke aanrader!

Even met de verzendkosten gi g het niet goed maar snel opgelost

Zeer tevreden met de service en snelle levering

Een mooie Tab gekocht bij Triple J. In eerste instantie werkte de kortingscode niet goed, dus hebben we wat heen en weer gemaild. Uiteindelijk is het — na een aantal pogingen, wijzigingen en verschillende codes — toch gelukt om de prijs correct te krijgen. Triple J heeft echt zijn best gedaan om dit snel en netjes op te lossen. ’s Avonds contact gehad, en de volgende dag was de Tab al verzonden. Een dag later had ik hem in huis. Goed, stevig en veilig verpakt. Kortom: ik ben zeer tevreden!

Snelle levering en fijne communicatie

Even spannend omdat ik geen bericht had gekregen wanneer het product verstuurd zou worden. Even nagevraagd en toen bleek het al verstuurd. Heel blij mee!

Goeie en snelle service

Goeie en snelle service

Ik zou het niet aanbevelen

Na het lezen van tegenstrijdige reviews besloot ik het toch te wagen vanwege 5 euro verschil. Product gekocht die duidelijk gebruikt en beschadigd was. Meteen een mail gestuurd met foto's. Een week moeten wachten op antwoord en uiteindelijk na een tweede mail gestuurd te hebben een korte reactie gekregen dat de producten "retourartikelen zijn waarbij sprake kan zijn van verpakkingsschade." Ik voelde mij niet serieus genomen met de foto's die ik had gestuurd. Het product was duidelijk van binnen ook al gebruikt. Mijn vader heeft toen gebeld en die heeft het gelukkig kunnen oplossen waardoor ik mijn geld heb terug gekregen. Later bleek dat mijn foto's niet eens bekeken waren. Jammer. Ik wil het bedrijf aanmoedigen om zijn producten goed te checken aangezien ik niet de enige ben die met dit probleem zat. Ik ben dankbaar dat ik alsnog mijn geld heb teruggekregen maar zal hier nooit meer bestellen.

Makita oplader

Snel levering beste prijs

Goede service en snelle levering

Goede service, snel geleverd

Tweede kans pixel 8 pro gezien. Gevraagd om een foto van het product, vrij snel reactie gekregen. Meteen besteld en volgende dag geleverd.

Makkelijk bestellen ,goed verpakten snelle levering

Prima zaak om bij te bestellen!

Product makkelijk besteld. In goede orde ontvangen. Product voldoet aan mijn verwachtingen. Snelle levering. Kortom, ik ben tevreden!

Onderdeeltje was kapot, via whatsapp contact gehad, daarna niets meer gehoird

Het lekbakje vd teppanyaki grill was stuk geleverd, heb toen via whats app contact opgenomen, hij zou kijken of er nog een bakje op voorraad was, maar niets meer erover gehoord

Snel geleverd voor goede prijs.

Mijn vraag was snel beantwoord en het product is snel geleverd voor goede prijs.

super slecht verzonden

En grill in een doos van 46/24 cm in een mega grote doos zonder opvulling. Dus doos kwam half open en gehavend aan. Bleek ook een onderdeel reeds gebroken en in het zakje met onderdelen gestopt. Dus retour, helaas Retour was na chat wel vlot geregeld

Bestelling snel en volgens de afspraak bezorgd. Princess air cooler werkt goed en is lekker koud.

Goede Service

Bestelling van een Universeel Plieger Binnenwerk werd kapot ontvangen. Klacht met foto ingediend en dezelfde avond werd ik hierover teruggebeld: betaling wordt teruggestort en de volgende dag per mail bevestigd. Terugbetaling volgde enkele dagen later, dat is gepaste service, klasse dus. Kort en goed: kopen bij Triple is vertrouwd!

Snel, goed en goedkoop

Ik had in eerste instantie niet gezien dat de site ‘2e kans’ producten verkoopt. Toen ik dat las had ik er niet zoveel vertrouwen in, totdat ik mijn bestelling uitpakte en zag dat alleen de doos open was geweest. Mijn aankoop was helemaal nieuw en zonder gebruikssporen. De aankoop via Triple J online heeft dus geweldig uitgepakt.

Top ervaring

Een goede ervaring

Ik ben helemaal tevreden

Over Triple J Online

Triple J Online geeft retouren een nieuw leven. Maak daarom duurzaamheid jouw eerste keuze. Verander de manier waarop je winkelt en kies voor producten met een verhaal.