Mooie winkel die er voor zorgt dat de wegwerp mentaliteit wat wordt beperkt. Mocht er toch iets zijn staan ze altijd voor je klaar en de hulp via WhatsApp is geweldig.
dit bedrijf levert kapotte spullen en laten niks meer van ze horen,schandalig dit.ik raad dit bedrijf niet aan.het is jammer dat ik geen foto’s kan plaatsen dit is gewoon oplichting
Onze koelkast was stuk, dus van TripleJ via Productpine een koelkast besteld met staat "zeer goed". Geen foto's van de specifieke koelkast op de site. Ik kreeg een koelkast geleverd met een tiental zeer flinke en diepe deuken aan alle kanten. Productpine blijkt achteraf een soort marktplaats te zijn waar andere bedrijven hun spullen aan kunnen bieden, en verkoper TripleJ heeft m.i. gewoon een koelkast gedumpt. Omdat het hebben van een koelkast toch dringend is kan je het moeilijk terugsturen en je zou zelf het transport retour moeten betalen. Contact opgenomen met verkoper en Productpine (verwarrend en verwijzend naar elkaar) en uiteindelijk overeengekomen een compensatie van €75 euro, waar ik nóg eens 1.5 week lang achteraan moest. Uiteindelijk had ik voor hetzelfde geld of minder een betere tweedehands koelkast via Marktplaats kunnen kopen. Kortom: leuk groen concept op papier maar refurbished staat hier gelijk aan dumpen van beschadigde goederen. Zou het niet nog eens doen.
Ik heb een DJI Mini 3 Pro met RC Controller besteld en na ontvangst bleek er iets mis te zijn met het koppelen van de Drone en de Controller. Telefonisch contact opgenomen en er werd direct een nieuwe Mini 3 Pro opgestuurd. Zelfs al voordat ik de oude retour had gestuurd. Dat noem ik nou service en vertrouwen. Top. Hier kun je dus met een gerust hart je spullen kopen.
Er was iets mis met mijn bestelling. Kan gebeuren. Geen punt, zolang je het maar goed oplost en dat deed Triple J.
Bestelling werd goed verzorgd verwerkt en afgeleverd. En was snel in huis. Product is ook netjes en werkt goed
is voor mij makkelijk
Besteld, betaald en naar drie keer voor niks thuis gebleven, maandag, woensdag en donderdag niks ontvangen. Toen werdt er gezegd droogtrommel kwijtgeraakt tijdens bezorgen. Zou mijn geld terug ontvangen tot op heden nog niks gehad.
Beste J.J.M. John Cobussen, Bedankt voor uw review en onze oprechte excuses voor de gang van zaken. Dit had uiteraard niet mogen gebeuren. We willen u laten weten dat de terugbetaling inmiddels in ons systeem staat verwerkt. Afhankelijk van uw bank kan het nog enkele werkdagen duren voordat het bedrag zichtbaar is op uw rekening. Met vriendelijke groet, Triple J Online
Gewenste product werd niet geleverd maar iets heel anders. Contact opgenomen en er was wat fout gegaan. Geen nieuwe bestelling. Geplaatst, en mijn geld is netjes terug gestort.
Beste Michel, Bedankt voor uw review en onze excuses voor deze fout. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. We nemen persoonlijk contact met u op om dit zo snel mogelijk op te lossen en ervoor te zorgen dat u het juiste product ontvangt. Met vriendelijke groet, Triple J Online
Originele beoordeling
Ik een lampenkap gekregen terwijl ik een sonos box had besteld. Ik ben benieuwd hoe dit wordt opgelost.
Snelle levering Correct product omschrijving.
Order word snel bevestigd en ze nemen snel contact op voor de levering
Snelle en goede levering van Drone, goed werkend goede prijs
Op vrijdag voor 15:00 besteld, volgende dag in huis. Jullie kwamen elke dag met een smoesje over transport en vergeten mee te nemen. Zeg gewoon eerlijk dat je pas woensdag komt ipv stomme smoesjes.
Alles ging zoals gepland en er werd netjes contact opgenomen om een afspraak voor de levering te maken. Een aanrader!
Ik had mijn bestelling binnen 2 dagen, weliswaar werkte de bestelling niet maar via de klantenservice binnen no time geregeld dat er een nieuwe opgestuurd werd en de oude gratis retour kon.
Koelkast besteld foto’s gevraagd en akkoord dat dacht ik tenminste. KK thuis bezorgd zelfde merk maar verkeerde KK. Deze KK moest ik met een balk waterpas krijgen en had extreem veel schade (wat niet op de foto stond) Via whatsapp gecommuniceerd en de koop gelijk ongedaan gemaakt . Triple J erkende dat zij de verkeerde hadden gestuurd. Koelkast werd weer opgehaald en het geld (moet nog) teruggestort. Dus wat betreft koelkast klote. Maar afhandeling met trilde j perfect. Onderwijl hele nieuwe koelkast gekocht.
Klantvriendelijke service, product werd precies geleverd op gewenste moment. Met full service pakket volledig en correct aangesloten door vriendelijke en beleefde medewerkers. Zeer tevreden!
De website is heel toegankelijk en het bestelproces is eenvoudig en vlot. Enkele uren na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik al een e-mail dat mijn order klaarstond om te worden verzonden. De dag nadien stond de koerier al voor mijn deur met mijn bestelling. Het product voldoet volledig aan de beschrijving op de website.
Komt afspraken na en alles netjes verpakt. Ik had een refurbed drone gekocht en dan heb je altijd wel iets wat niet goed is of compleet maar voor de prijs mocht ik niet klagen. Ik zou zo weer bestellen.
Snelle reactie, er was iets misgegaan met het product. Direct geld terug gehad en snel en fijn contact
Wasmachine laten bezorgen.
Prima wasmachine voor een goede prijs.
goede prijs
Duidelijk servicegericht
Gied
Beste Carin, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een review te schrijven. We vinden het erg jammer om te lezen dat u onze service als minder goed heeft ervaren. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. We nemen persoonlijk contact met u op om deze situatie verder te bespreken en samen tot een passende oplossing te komen. Daarnaast horen we graag van u wat er volgens u beter had gekund, zodat we onze service kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Triple J Online
Originele beoordeling
Geen goeie service sorry
Triple J Online geeft retouren een nieuw leven. Maak daarom duurzaamheid jouw eerste keuze. Verander de manier waarop je winkelt en kies voor producten met een verhaal.