goede prijs
Duidelijk servicegericht
Gied
Beste Carin, Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een review te schrijven. We vinden het erg jammer om te lezen dat u onze service als minder goed heeft ervaren. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. We nemen persoonlijk contact met u op om deze situatie verder te bespreken en samen tot een passende oplossing te komen. Daarnaast horen we graag van u wat er volgens u beter had gekund, zodat we onze service kunnen verbeteren. Met vriendelijke groet, Triple J Online
Originele beoordeling
Geen goeie service sorry
Wij hadden een tijdsblok van 8-10 maar op 7:15 uur werd ik al gebeld dat ze er over 15 minuten al waren. Bezorg adres was bij de vakantie woning dus dat was even vliegen en rennen. Verder weg tevreden over de bezorging en vriendelijkheid
Enkel een lichte doosbeschadiging zoals vermeld in de omschrijving. Toestel zelf zonder enig spoor van beschadiging. Prijs is veel lager dan op andere websites.
Beste,In je website staat niet vermeld dat wanneer je besteld voor België je moet wachten op afhaling oud toestel. Alsook moet je zelf je toestel op zijn plaats zetten als aansluiten. Verder is alles perfect verlopen
De koerier deed zijn job heel goed. 3u onderweg was hij. Respect daarvoor en mooj op tijd
Na een tegenvallende ervaring werd er gelijk persoonlijk contact opgenomen en goed opgelost. Goede service!
Beste Jeannette, Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Wat jammer om te horen dat het product niet voldeed aan de omschrijving — dat is uiteraard niet de bedoeling en zeker niet de kwaliteit die u van ons mag verwachten. Het spijt ons dat dit niet duidelijk of correct gecommuniceerd is. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om dit samen op te lossen. Uw feedback helpt ons om onze productinformatie en controle te verbeteren. Met vriendelijke groet, Triple J Online Klantenservice
Originele beoordeling
Wasmachine gekocht met conditie 'heel goed' en omschrijving ' functioneel product wat geretourneerd is, met lichte gebruikssporen of vervangende verpakking'. Niks daarvan is waar. Zware gebruikssporen en vervangende verpakking. Als foto stond alleen een nieuwe wasmachine terwijl deze afgeragd is. Zelfs stukjes uit de wasmachine alsof hij gevallen is.
Heb een wasmachine gekocht bij hun voor me moeder van 81 jaar en heb gevraagd om hem te installeren komen ze hem brengen zetten hem midden in de woonkamer neer en weg zijn ze wat een bedrijf is dit 1ste keer en nooit meer
Beste Boaz Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te horen dat de installatie van de wasmachine niet goed is verlopen – zeker gezien het voor uw moeder van 81 jaar was bedoeld. Dat is absoluut niet de ervaring die wij willen bieden. De installatie was inderdaad inbegrepen en het is duidelijk dat dit niet correct is uitgevoerd. Onze oprechte excuses hiervoor. We nemen persoonlijk contact met u op om dit met u te bespreken en samen tot een passende oplossing te komen. Met vriendelijke groet, Triple J Online Klantenservice
Snelle levering, goed contact ook.
I ordered a kids swimming pool. When unpacking it I noticed it was still wet and very dirty. When I inflated it, parts deflated. Luckily I complained and the company was reactive and proposed a refund, this is the reason I gave a 4 star review
Goed service
Nadat ik mijn bestelling geplaatst en betaald had, bleek deze er niet te zijn. Duurder alternatief aangeboden gekregen en na even te onderhandelen over de meerprijs had ik toch mijn Amerikaanse koelkast. Nieuw in de verpakking mits één klein deukje. Waarvan ik een foto had ontvangen. Netjes geleverd de dag erna, het deukje was aan de dispenser en zichtbaar gemaakt. Alles dus ok, zo dacht ik. Tot ik de ijkast uitpakte. Ijskast was zwaar beschadigd en de dispenser klep is stuk. Helemaal niet wat ik gekocht had! Klacht gestuurd, en nu na bijna 2 weken inmiddels in totaal 2 whatsapp berichten mogen ontvangen. Verder geen enkele respons op mijn berichten noch mijn mails. Triest om zo behandeld te worden. Geen enkele reactie meer! Ik blijf dus achter met een dure ijskast die zwaar beschadigd is, en vooral een ******en gevoel! Iedereen heeft het druk, maar dit is onbegrijpelijk. Zeker niet wat ik verwacht had.
Ze komen hun afspraken na. Zoek een oplossing. Geweldig.
Product was zoals verwacht. Heb geen ervaring indien dit niet zo was.
Super product duidelijke afhandeling
Prima product voor een redelijke prijs
Na een klein misverstand, had ik vrijwel direct contact met een persoon die mij netjes te woord stond...en ondertussen met goede oplossing kwam. Zeg het voort! Gr.Dave
Track en Trace klopt niet, werd met een ander koerier gebracht
Als je telefonisch contact opneemt komt alles in kannen en kruiken!
Snelle levering correcte prijs
Diepvriezer besteld, maar model was niet meer in stock. Meteen bericht ontvangen hier over en een groter model van zelfde merk en lijn voorgesteld gekregen. Snelle levering! Transparente communicatie. Zeer tevreden!
Nadat bleek dat het bestelde pakket was zoek geraakt , is er direct een nieuwe bestelling in orde gemaakt. Dus alle lof voor dit bedrijf
snelle en correcte levering, super aardige bezorger, goede spullen voor een goede prijs
Triple J Online geeft retouren een nieuw leven. Maak daarom duurzaamheid jouw eerste keuze. Verander de manier waarop je winkelt en kies voor producten met een verhaal.