Goede kwaliteit vis tegen goede prijs

Bestelproces duidelijk en makkelijk. Vis van zeer goede kwaliteit. Ervaring met dorade, makreel en zalm. Uitstekend. Wat betreft aflevering van de bestelling moeten er een paar puntjes op i worden gezet. Dat ligt aan de vervoerder, niet aan de vishandelaar!! Dat zal vast goed komen.

Prima verse vis.

De kabeljauw en wijting waren lekker vers en de brado’s koud en warm gerookt zijn eerlijk.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

accuraat en snel geleverd.

mooi verpakt en top kwaliteit

Prima vishandel

Uistekende kwaliteit vis tegen een eerlijke prijs Verse vis besteld, keurig koel en vacuüm verpakt in een koelbox thuis bezorgd. Vriendelijke communicatie. Aanrader!

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Goed aanbod, lekker vis eten.

Lekker vers mooi aanbod,voor een betaalbare prijs.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

vlotte service en maatwerk!

top

Slecht

Voldeed niet aan het bestelde 1 zij besteld Maar kreeg stukken Verder slecht verpakt

Wij hebben pech gehad

We hebben eerst privé mail gestuurd

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Verzendproblemen werden adequaat opgelost. Ondernemer heeft hart voor een eerlijk product. Snelle reactie.

Levering duurt te lang

Maandag morgen besteld, pas woensdagavond laat ontvangen. Is wel erg lang onderweg. Vervoersbedrijf heeft bestelling reeds dinsdag ochtend ontvangen.

Perfecte afhandeling bestelling

complimenten voor de kwaliteit der goederen en afhandeling bestelling. Vraag alleen aandacht voor de aflevering daar in de track en trace in eerste instantie werd aangegeven tussen 9 en 1 uur- daarna later tijdstip en weer later tussen vijf en zeven en aflevering vond plaats om kwart over acht. Kost je een hele dag van thuisblijven.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Zeer mooie kwaliteit vis en mosselen. Keurig en goed verpakt voor transport. Netjes op tijd geleverd. Een aanrader.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Geweldige kwaliteit en super lekker

Ben zeer tevreden over de service en kwaliteit van de producten

Klo….

Verpakking niet zoals in de website vermeld. Onverpakte diepvriesvis,waarvan 1 zeebaars gel uitslaat en stinkt Pakket voor 4 dagen vis geprobeerd …. Niet aan te raden Geen enkel pakket is gelabbeld geen datum …. Werk aan de winkel voor de keuringsdienst van waren Heb 6 forellen besteld en er 5 gekregen, excuus was het gewicht terwijl er een stukprijs op de site stond. Absoluut niet voor herhaling vatbaar

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Vrijdag besteld, zaterdag 09:00 uur bezorgd!

Perfecte verpakking, diep ingevroren.

slecht

niet tevreden over de bezorgdienst.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Uitstekende kwaliteit en snelle levering

Topkwaliteit, vers en snel geleverd. Zeker aan te raden!

Geweldige service en kwaliteit

‘s ochtends besteld, andere dag in huis ! Super kwaliteit ! Ga zeker vaker bestellen bij ze!

Prima kwaliteit en betrouwbaar

Onze bestelling was van prima kwaliteit, met zorg verpakt en geleverd volgens toezegging

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

duidelijke overzichtelijke site heel goed om bestelling te kunnen plaatsen

alles is heel goed verlopen , alleen de bezorging zou eerst uiterlijk 17.00 uur plaats hebben, het werd na 19.00 uur.Dit is jammer.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding? N.v.t.

Heerlijke zeetong

Super tevreden, 5 stuks middel grote zeetong, Goed verpakt, kwaliteit zeer goed

Snel geleverd prachtig product

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

geweldig wat een fijne mensen werken daar met het hart op de goed plaats

via via kwam ik bij hun terecht met de vraag voor kuit . ik kreeg gelijk antwoord dat ze het nooit meer hadden maar ik moest maar even afwachten want ze gingen het proberen nauw het is gelukt en hoe ,wat was mijn man blij tooers zijn het

Prima product en service

Zelfs toen er al via de website besteld was kon er telefonisch nog iets bij om binnen de verzendkosten te blijven. Grote klasse! Diepvriesproduct zo goed verpakt dat het bij levering om 20.00 uur nog bevroren was.

Goed verpakt aangekomen

Gemeenteweg 16 a

7951 CN Staphorst

Over Urker Vishandel Hakvoort

Urker vishandel Hakvoort.nl de online vishandel voor al uw vis en vis gerelateerde producten. Kwaliteit en service op 1! Wij werken voornamelijk met de beste kwaliteit vis, die bij levering vaak dezelfde ochtend in alle vroegte op Urk is verwerkt. Dit proef en zie je terug in onze producten. Bestel bij ons voor 15:00 en het wordt de volgende dag bij u thuis bezorgd! Duurzaamheid staat bij ons centraal, bij alle vis word goed gekeken of de vis op verantwoorde wijze is gevangen. Onze vis is voorzien van: ASC , MSC keurmerk. Dit alles om zo nog lang mogelijk nog van deze vis te kunnen genieten. In samenwerking met Packs en UPS proberen we de verse vis zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. TIjdens het transport word u product ten alle tijden gekoeld en eigenlijk altijd e volgende dag bezorgd! Neem snel een kijkje in onze webshop!