Aanrader voor iedereen die van vis houdt!

Prima levering, uitstekend verpakt en erg lekker/vers.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Heerlijk vers en snel in huis.

Wat heerlijk om zo snel verse pankare scholletjes aan huis bezorgd te krijgen. De verpakking is zeer degelijk en isolerend (piepschuim). De doos waarin mijn bestelling verpakt was mocht wel iets kleiner. Waar laat je zo gauw zo'n enorme doos. Veel afval dus, dat wel.

8043vh

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

heel lekker en goede kwaliteit

een echte aanrader

Zie onderstaand

Complimenten voor de afhandeling van mijn bestelling! Keurig op tijd, verpakking ok en vis goed en schoon verpakt.

Goeie ervaring

Had voor het eerst hier een xtje oesters besteld goeie prijs en verzending was ook netjes

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Erg fijn mooi pp tijd en goed ingepakt ! En natuurlijk heerlijke vis ! Vr gr bedankt

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding? N.v.t.

Snelle levering, goede prijzen en een duidelijke site.

Er bleek een klein foutje te zijn gemaakt, maar dit werd snel opgepakt en goed opgelost. Vlotte en duidelijke communicatie en een goede klantenservice. Zal zeker weer gaan bestellen bij Vishandel Hakvoort! TOP!

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Als tip doe de schol ook per stuk vacuüm trekken

perfect

zeer goed

alles 100% geregeld en prima kwaliteit

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Vlugge en goede levering nu

Heb soms moeilijk met bestellen, kan aan mijn internet liggen of…. Aan de chauffeur die aan de pc zit!!! Heb jullie adres al aan verschillende doorgegeven.

Snelle en juiste levering

Het bestelde werd correct en snel ontvangen

Klantvriendelijk en snel

Een bestelling ging mis vanwege de koerier. Na één email werd het probleem direct opgelost. Het product was vers en lekker.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Prachtige visproducten, vers en smakelijk.

Helemaal top om daar producten te bestellen.

Goede service en kwaliteit

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Kwaliteit en super goede klantenservice

Ik had onlangs 5 stuks wilde zalm besteld. De eerste bestelling werd door de bezorging service bij een UPS afleverpunt gedropt die in het weekend gesloten was. Omdat het een vers product betrof was het uiteraard niet meer eetbaar na het weekend. Aangekaart bij het bedrijf en ik kreeg gelijk een nieuwe bestelling mij kant op , super netjes afgehandeld. En de kwaliteit van de zalm is ook top !

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

De ene dag besteld, de andere dag geleverd, mooie vis, goed ingepakt helemaal goed

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Snelle levering maar toch flink ontdooit

Makkelijk bestellen, snelle levering, maar toch alles ontdooit. Wel nog goed koel door de “koelbox” verpakking, maar dat het toch flink ontdooit is, is wel jammer. De 1e paar gerookte zalmmoten vanuit de bestelling waren erg lekker.

Levering perfect

Eerste keer hier besteld en blij verrast met de levering. Perfect gekoeld verpakt met daarin mooie producten. Heerlijke maaltijd gehad met vrienden en familie. Wij hebben onze vis leverancier gevonden!! Zeker tot de volgende !!

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

altijd vers en mooie vis, klantenservice is ook top!

Ongeveer 6 keer bij hun besteld. Altijd vers en mooie stukken vis ontvangen. Bij vragen en eventuele klachten reageren ze snel. Zeer tevreden over dit bedrijf

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

uitstekend verpakt en snel geleverd

jammer dat de bezorger e.e.a. via de achterzijde bezorgde !!

Snelle en correcte levering

Prima geregeld Jammer dat de prijs achteraf toch wel wat hoger lag dan bij “concurrent “

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Gemakkelijk te bestellen en snelle en goede levering

Prijzen zijn goed en de kwaliteit van de vis is super.

Mijn ervaring is top

Gemeenteweg 16 a

7951 CN Staphorst

Over Urker Vishandel Hakvoort

Urker vishandel Hakvoort.nl de online vishandel voor al uw vis en vis gerelateerde producten. Kwaliteit en service op 1! Wij werken voornamelijk met de beste kwaliteit vis, die bij levering vaak dezelfde ochtend in alle vroegte op Urk is verwerkt. Dit proef en zie je terug in onze producten. Bestel bij ons voor 15:00 en het wordt de volgende dag bij u thuis bezorgd! Duurzaamheid staat bij ons centraal, bij alle vis word goed gekeken of de vis op verantwoorde wijze is gevangen. Onze vis is voorzien van: ASC , MSC keurmerk. Dit alles om zo nog lang mogelijk nog van deze vis te kunnen genieten. In samenwerking met Packs en UPS proberen we de verse vis zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. TIjdens het transport word u product ten alle tijden gekoeld en eigenlijk altijd e volgende dag bezorgd! Neem snel een kijkje in onze webshop!