Heel vers en goede prijs zeker herhaling alle bestellingen is compleet bedankt .

Top klasse!

De vis keurig ontvangen in gekoelde verpakking. De vis, schol, makreel en haring was heerlijk. Dit is echt top klasse. Beslist niet de enige keer dat ik bestel. Een absolute aanrader.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Snel vakkundig en bovenal lekker.

Fantastische kwaliteit en heel goed verpakt. Vlot geleverd zoals beloofd.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Sinds kort goede snelle levering

Levering werd steeds slechter ontdooide vis wat er slecht uitzag nu snelle levering diep gevroren geleverd sinds overstappen naar TRUNKS goed bezig

Prima service.

Bestelling was eenvoudig te plaatsen en werd daarna goed op de hoogte gehouden van de levering. Ook de bezorger gaf goede informatie.

Goede service vriendelijk personeel

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Klopt niet wat geschreven wordt

vandaag ingepakt volgende dag binnen ‘s avonds en niet zoals beschreven gisteren besteld binnen de tijd volgende dag geleverd tussen 13.00 en 18.00 uur . Is begrijpelijk het oosten is anders dan het westen . Weet nu ook dat alles bevroren geleverd wordt en niet weet of ingevroren wordt de dag van gereed maken. Nu pas eerst ontdooien en door late en bevroren toestand niet meer op normale tijd die dag heerlijk smullen , hadden ons daarop verheugd . Verder prima volgende dag heerlijk gesmuld. Zal bij volgende bestelling aan geven de tijd welke wij het graag ontvangen. Nu blind gestaard op levering voor 18.00 uur Ben benieuwd naar reactie Hans Naafs

slecht

makreelfile besteld anderhalf kilo zaten er 2 apart in vacuum die niet meer goed waren en heel veel graat nog dat noem ik geen makreelfile geen datum erop tot hoelang het houdbaar is. ik vond het echt zonde van mijn geld en vis is al duur verwacht je toch dar t het goed is erg zonde

netjes verpakt en bezorgd

snelle levering goed product

Snelle levering.

Het deksel van de kleine emmer was kapot gegaan dus overal visbakmeel in de om emmer.

Alles netjes bezorgd

Alles is gegaan zoals het hoort

REDELIJK

Is zeer mooi gekoeld aangekomen. Alleen de schol was minder dan ik verwacht had. Ik had verse Mei schol verwacht en deze schol ligt al een tijd in de diepvries jammer.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

prima vis voor de eerste keer besteld, vond het wel spannend .

Uitstekende kwaliteit, idem service

Ik had online zwaardvis besteld, maar deze was uiteindelijk helaas niet op voorraad. Als vervanging kreeg ik o.a. heerlijke tonijnsteaks binnen. Deze hebben we afgelopen weekend gegeten met schoonfamilie en iedereen was het er unaniem over eens: we hebben de lekkerste tonijn ooit gegeten! Wat een kwaliteit! Dan heb ik het nog niet eens over de oesters gehad uit Normandie. In één woord: zalig! Al met al is deze vishandel zeer aan te raden!

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Snelle levering en prima kwaliteit vis De mosselen waren heerlijk

Goede producten

Vlug leverbaar en zeer goede verpakking met ijsblokken

Mooie producten

Fij dat de schol los van elkaar is ingevroren waardoor het makkelijk te portioneren is. Verder is het product van uitstekende kwaliteit, goed verpakt en perfect geleverd.

Prima vis

De vis ziet er goed en vers uit en pak regelamatig een stuk lekkere vis

Alles prima

Alles prima

Perfecte afhandeling order

Bijzonder tevreden over de kwaliteit - berichtgeving en informatie.

Tong was minder

Mosselen waren niet goed

Mosselen zalm tonijn en garnalen besteld. 2 pakken mosselen stinken beide. Ik heb ze in de koelkast bewaard en één dag na bezorging opengemaakt. Heb een e-mail gestuurd 2 dagen geleden maar niks gehoord. HELAAS ZAT DE E-MAIL IN MIJN SPAM! gelukkig konden ze mij op een andere manier bereiken. Het is perfect opgelost. Zal er zeker weer bestellen. Kan natuurlijk gebeuren.

Goede afhandeling

Vis was te laat op de avond bezorgd, we begrijpen dat dit een keer kan gebeuren.. contact opgenomen met de klantenservice en een nette en vlotte afhandeling gekregen..

Vers & heerlijk

Alles was okay met de bestelling en bezorging. De vis was lekker vers. Goede afhandeling van een vraag door klantenservice.

Gemeenteweg 16 a

7951 CN Staphorst

Over Urker Vishandel Hakvoort

Urker vishandel Hakvoort.nl de online vishandel voor al uw vis en vis gerelateerde producten. Kwaliteit en service op 1! Wij werken voornamelijk met de beste kwaliteit vis, die bij levering vaak dezelfde ochtend in alle vroegte op Urk is verwerkt. Dit proef en zie je terug in onze producten. Bestel bij ons voor 15:00 en het wordt de volgende dag bij u thuis bezorgd! Duurzaamheid staat bij ons centraal, bij alle vis word goed gekeken of de vis op verantwoorde wijze is gevangen. Onze vis is voorzien van: ASC , MSC keurmerk. Dit alles om zo nog lang mogelijk nog van deze vis te kunnen genieten. In samenwerking met Packs en UPS proberen we de verse vis zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. TIjdens het transport word u product ten alle tijden gekoeld en eigenlijk altijd e volgende dag bezorgd! Neem snel een kijkje in onze webshop!