Gewoon goed
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 453 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt regelmatig sterke versheid en hoge kwaliteit van de vis, gecombineerd met snelle levering en zorgvuldige verpakking. Klanten prijzen ook de vriendelijke en behulpzame klantenservice bij eventuele problemen en waarderen de duidelijke communicatie tijdens het bestelproces. De ervaringen suggereren betrouwbaarheid en herhaalbestellingen als gevolg van consistente kwaliteit en service. Het beeld dat ontstaat is van een betrouwbare leverancier met goede prijs-kwaliteitverhouding.
Keurig geleverd, prima op tijd volgens afspraak
Oostwoud
Prima kwaliteit en prettig geprijsd.
Henk
Jubbega
Mijn bestelling is goed verpakt, gekoeld afgeleverd
Annelies
Rotterdam
Sinds ik vis koop bij Hakvoord koop ik niet meer bij de supermarkt. Wat een verschil. Super vers, altijd op tijd en goed gekoeld verpakt. Een aanrader!
18 September 2026
Henk
Arnhem
18 September 2026
jos
Amersfoort
Snel leverbaar, bezorgen in avonduren erg fijn.
14 September 2026
DOETINCHEM
Goed product en snelle levering
12 September 2026
Arie
Heerenveen
Zoals de titel. Prijs/Kwaliteit goed levering was goed. Duidelijk wanneer het komt etc. Niets op aan te merken.
G.Haasnoot
KATWIJK ZH
mooie porties vis
Hans
Well
Al jaren op zoek naar sprot en het is me eindelijk gelukt!
Joseph
Schiedam
de vis ziet er goed verzorgd uit
Joke
scherpenisse
De bezorgdienst heeft het bevroren pakket gewoon voor de voordeur gezet toen wij sliepen (volgens het mailbericht zou het pakket pas de volgende avond worden bezorgd) zodat het de hele nacht en een deel van de ochtend voor de deur stond te ontdooien. Hakboort heeft niet gereageerd op mijn klacht hierover.
N.v.t.
Beveelt niet aan
Toon
Geldermalsen
Mijn ervaring in 1 woord WOW. Verse vis is ook echt vers. Super mooie verpakt soms vacuüm soms diepgevroren. Haring smaak een 10 Paling goed gerookt top van smaak een 10 Tong ook perfect om te bakken smaakt een 10 Hier ga ik zeker vaker bestellen
8 September 2026
remco
Vleuten
Wat een service, om zo snel de producten te bezorgen! Was voor mij de 1e keer, en dat is voor herhaling vatbaar! Dikke pluim!
7 September 2026
Phia
Venray
Snel geleverd. Diepgevroren. Had idee dat iets kouder nog had gekund.
6 September 2026
Linda
Leusden
Goede vis.
5 September 2026
Iris
Winkel
Een bestelling geplaatst. Deze werd geleverd maar was niet compleet. Contact gezocht en direct de rest van de bestelling opgestuurd gekregen. Goede oplossing en communicatie
Marnix
Vught
Uitstekende kwaliteit en snelle levering.
hans
Nuenen
Mijn vraag: doe er een recept bij hoe te behandelen. Mag het opnieuw in de vriezer?
Loes
Blaricum
Vers en goed verpakt
JHM
Diemen
Precies zoals ik verwacht had , kan niet beter
N.v.t.
Adri
Koewacht
Zeer goede communicatie en snel geleverd naar België! Mooi product met gewicht op de verpakking. Top.
R.A.P.
ESSEN
De vis is in een een nette piepschuim doos geleverd. De levering wordt keurig aangegeven. Ik heb hier werkelijk niets op aan te merken.
Barbara
Lopikerkapel
Goede communicatie en duidelijke afspraken die nagekomen worden.
20 August 2026
Ellen
Venlo
binnen een dag kregen we alle ingrediënten voor een seafood boil: garnalen, snow crab legs en kreeft. Alles kwam netjes bevroren aan. Natuurlijk maakt de eigen bereiding ook uit maar het smaakte voortreffelijk. Dat kan alleen wanneer de seafood zelf vers is. We hebben echt genoten. Volgende keer bestellen we weer.
17 August 2026
Dominique
Amsterdam
Urker vishandel Hakvoort.nl de online vishandel voor al uw vis en vis gerelateerde producten. Kwaliteit en service op 1!
Wij werken voornamelijk met de beste kwaliteit vis, die bij levering vaak dezelfde ochtend in alle vroegte op Urk is verwerkt. Dit proef en zie je terug in onze producten. Bestel bij ons voor 15:00 en het wordt de volgende dag bij u thuis bezorgd!
Duurzaamheid staat bij ons centraal, bij alle vis word goed gekeken of de vis op verantwoorde wijze is gevangen.
Onze vis is voorzien van: ASC , MSC keurmerk. Dit alles om zo nog lang mogelijk nog van deze vis te kunnen genieten.
In samenwerking met Packs en UPS proberen we de verse vis zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. TIjdens het transport word u product ten alle tijden gekoeld en eigenlijk altijd e volgende dag bezorgd!
Neem snel een kijkje in onze webshop!
Gemeenteweg 16 a
7951 CN Staphorst