De viskraam thuis

Prachtige zeetong, echt mooi formaat, Bakken in de boter en smullen maar voor een schappelijke prijs

Heerlijke producten.

Heel lekkere producten en ik heb ervan genoten!! Ga zo door!

Geen verse schol

Bestelde verse schol snel ontvangen maar ingevroren en na bakken droog en bitter door vetoxidatie. Moet al meer dan 6 maanden bij Hakvoort vishandel in de vriezer hebben gelegen. Daarom blijkbaar de prijs verlaagd.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Goede kwaliteit en prima verzendingskosten

Geweldig, hoge kwaliteit

Zeer tevreden, zeetong, dorade en paling Keurig verpakt ,

Topkwaliteit, snelle levering.

Goed gekoelde verse vis, geweldige kwaliteit, eerlijke prijs en snel geleverd..

Zeer slecht

We hadden een bestelling geplaatst van meer dan honderd euro. Mosselen/kwaliteit/goed! Zalmsalade twee besteld maar één gekregen/kwaliteit/goed! Garnalen/ vies/slecht Paling/ slecht bevroren taai. Ik dacht dat we verse gerookte paling zouden krijgen, nee dus, afschuwelijk. Geen datum van verpakking. Makreel niet eens meer geproefd, ook geen datum van verpakking, hoe of wanneer. Voedsel en Warenwet zullen hier niet zo blij mee zijn. Om 22:30 uur bezorgd, belletje drukken en hardweglopen, het pakketje stond voor de deur. Met vriendelijke groet, André en Lia

Netjes verzorgd

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Snel verzonden, wel een minpunt

Goed contact, snelle verzending. Dat was prima. Het minpunt was de bezorging, de website meldt dat de vis diepgevroren bezorgd wordt. Dat is echter niet waar. De vis werd m.i niet met een koelwagen bezorgd maar gewone dienst. En was niet heel diepgevroren meer maar de dunne gedeeltes van de vis waren al buigzaam. Dat moet wel beter volgende keer.

Mooie vis , goed geleverd

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

gewoon goed. prima viskwaliteit goede service ik heb een colubiaanse hulp en die zei dat is een heel fijne kwaliteit dorade en vervolgens heb ik die gegeten op columbiaanse wijze heerlijk ......

Goed schoon en verpakt.

Snel en als beloofd

Na de bestelling snel geleverd en de tonijn was verrukkelijk. Bedankt

Perfecte aflevering

Goede website en afwikkeling llevering

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Alles goed verpakt! Alles goed bevroren! Heerlijke vis!

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Een lekkere saus e snel bezorgd!

De saus werd snel bezorgd. Zo snel dat ik de bezorger die het pakket bezorgd had voor de deur alleen maar na kon wuiven. De saus is heerlijk!

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Goede service en zeer snel geleverd Top.

Ik heb zitten zoeken naar vismeel en met name de vismeel Crunch welke een heerlijke knapperig korstje geeft wat wel duurder in aanschaf was maar door liefhebbers van kibbeling erg werft gewaardeerd, destijds kocht ik zakken bij Wilba Zoetermeer nu is het bij Smedes food te koop echter in 15 kg verpakking. Misschien het overwegen waard om net als het traditionele vismeel over te verpakken in 2,5 kg en ook aan te bieden

Mooie verse vis

Goed verpakt. Lekker vers.

Zeer klantvriendelijk

Per email een vraag gesteld over de paling die ik wilde bestellen werd snel beantwoord. Toen bleek dat deze achteraf toch anders was dan verwacht kreeg ik een zeer klantvriendelijk aanbod. Vandaar dat ik Hakvoort een dikke 10 geef, voor zowel zijn klantvriendelijkheid alsook de heerlijke paling.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Prima kwaliteit, goede service.

Prima kwaliteit, goede info via mail. Mis alleen naamgeving op de verpakking; is lastig bij grote bestelling.

Vers vis

Heerlijke verse vis geleverd met plezier geeten.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Keurig verpakt kwaliteit prima.

Kwaliteit

Kwaliteit is perfect. Meer woorden zouden aan dat oordeel alleen maar afbreuk doen.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Flexibel meedenkend team, problemen direct opgelost!

Na verkeerde interpretatie van mijn kant, één telefoontje, de data aangepast en levering verplaatst .TOP

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Prima kwaliteit en keurige aflevering

Zie bovenstaande

Gemeenteweg 16 a

7951 CN Staphorst

Over Urker Vishandel Hakvoort

Urker vishandel Hakvoort.nl de online vishandel voor al uw vis en vis gerelateerde producten. Kwaliteit en service op 1! Wij werken voornamelijk met de beste kwaliteit vis, die bij levering vaak dezelfde ochtend in alle vroegte op Urk is verwerkt. Dit proef en zie je terug in onze producten. Bestel bij ons voor 15:00 en het wordt de volgende dag bij u thuis bezorgd! Duurzaamheid staat bij ons centraal, bij alle vis word goed gekeken of de vis op verantwoorde wijze is gevangen. Onze vis is voorzien van: ASC , MSC keurmerk. Dit alles om zo nog lang mogelijk nog van deze vis te kunnen genieten. In samenwerking met Packs en UPS proberen we de verse vis zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. TIjdens het transport word u product ten alle tijden gekoeld en eigenlijk altijd e volgende dag bezorgd! Neem snel een kijkje in onze webshop!