Goede kwaliteit

Eersteklas zalm tegen redelijke prijs

Toppie

Kwaliteit Service komt afspraken na een echte aanrader !!

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Goede kwaliteit voor een prima prijs en snel bezorgd, top!

Voorheen haalde ik zelf altijd bij de afslag in Den Helder maar die is dicht. Nu voor het eerst besteld bij Urker Vishandel en aangenaam verrast, goede kwaliteit kabeljauw ontvangen voor een nette prijs. De kibbeling was heerlijk geworden. Hier gaan we vaker bestellen, snelle levering en netjes verpakt.

Tot nu toe perfect

Ik moet de bestelling nog binnen krijgen maar tot nu toe is alles perfect

Top tonijn

Tonijn besteld wat een super kwaliteit.

Mooie spullen en goed ingepakt

Mooie spullen en goed ingepakt

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Goede kwaliteit, snelle levering, tevreden klant!

Goede kwaliteit, snelle levering, tevreden klant!

Slechte bezorging.

Duurt te lang voordat ik mijn bestelling thuis heb. Meer dan 1 week. En tot op heden nog niets ontvangen. Als het te lang duurt wordt het ingevroren. Heb ik niet om gevraagd. Wil het graag vers thuis hebben.

Perfect!

Heb voor het eerst besteld. Alles keurig verpakt. Goede kwaliteit. Ziet erg keurig uit. Voor herhaling vatbaar!

Heerlijke zalm

Snelle levering Er was een klein foutje gemaakt met mijn bestelling. Ik stuurde een mailtje Daar werd onmiddellijk op gereageerd (op zaterdag) En het probleempje werd opgelost. Super service En het belangrijkste: de zalm is heerlijk

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Ik zou hun concept iedereen aanraden en wat een perfekte verpakking!

Zeer verrast door de versheid,verpakking en snelle levering.bedankt!

Heerlijke vis

Heerlijke (verse) vis. De bezorging was helaas wat later waardoor de vis ingevroren is.

Mooie vis

Keurig schoon verpakt en op tijd. Mooie stukken vis.ziet er goed uit.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

KWALITEIT , MAAR AAN DE PRIJS .

de TRUNKS gezorging is attent , maar veel te laat sávonds . een reden om niet weer te bestellen . helaas .

SUPERMOOIE VIS!

Prachtige vis, goed geprijsd en snel geleverd!

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Eerst telefonisch contact gehad en ben daar zeer tevreden over en ook over de correcte levering

Dus kortom perfect en ik beveel het andere ook aan om bij jullie te bestellen/kopen

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

In alle opzichten geslaagd!

Eindelijk een facebook ad waar ik wat aan heb. Dinsdag 28-4 voor het eerst besteld, ruim assortiment, prima prijs en door wat 'voorraad' in te kopen gratis bezorgd. Communicatie tav bezorging top, en zo werd er woensdagavond een tempex box bezorgd. De vis was nog stijf bevroren en ziet er top uit. Zeer tevreden dus, sluit een tweede bestelling niet uit, maar eerst genieten!

Ziet er vers uit

Geen ervaring nog maar het pakket vis ziet er goed uit. Fijn dat de bezorging heel duidelijk is. Het zou voor het milieu beter zijn levering karton doos en koeling in papier verpakt. Zo krijg ik ook mijn vlees gekoeld en ingevroren. Zelf een foutje gemaakt door niet bij alle vis te melden per 2 verpakken Wij gaan ons best doen om alle vis te proberen, en hopelijk tot een volgende bestelling

Kwaliteit top

Jammer dat, omdat ik op zaterdag besteld had, het pas woensdag arriveerde.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Uitstekende service, nette verpakking.

De bestelling keurig op tijd ontvangen, netjes verpakt, ziet er goed uit en ga het snel proberen maar weet nu al dat dit mij goed gaat smaken en voor herhaling vatbaar is. Dus: prima zaak voor online vis bestellen. Tot snel.

Positieve ervaring.

Lekkere vis, goed verpakt en correct geleverd volgens afspraak. Voor herhaling vatbaar.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Heerlijk vis en geweldige service

Prijs kwaliteit, service en ze doen wat ze beloven! Ik ben zeer tevreden

Good

De gekoelde producten zijn met ijs verpakt aangekomen en daardoor goed beschermd.

• Hoeveel sterren geeft je onze kwaliteit en prijsverhouding?

Ik heb nog niets ontvangen. Zou na weekend komen in berband mer vertraging. Is nu donderdag.

Zie hierboven.

snelle levering, goede vis

De hoge verwachtingen voor de kwaliteit van de vis en de snelle correcte levering zijn zeker waar gemaakt, Voor ons een mogelijkheid om gemakkelijk goedevis te eten voor een passende prijs.

Gemeenteweg 16 a

7951 CN Staphorst

Over Urker Vishandel Hakvoort

Urker vishandel Hakvoort.nl de online vishandel voor al uw vis en vis gerelateerde producten. Kwaliteit en service op 1! Wij werken voornamelijk met de beste kwaliteit vis, die bij levering vaak dezelfde ochtend in alle vroegte op Urk is verwerkt. Dit proef en zie je terug in onze producten. Bestel bij ons voor 15:00 en het wordt de volgende dag bij u thuis bezorgd! Duurzaamheid staat bij ons centraal, bij alle vis word goed gekeken of de vis op verantwoorde wijze is gevangen. Onze vis is voorzien van: ASC , MSC keurmerk. Dit alles om zo nog lang mogelijk nog van deze vis te kunnen genieten. In samenwerking met Packs en UPS proberen we de verse vis zo goed mogelijk bij de mensen thuisbezorgd te krijgen, en we proberen altijd mee te denken met onze klanten. TIjdens het transport word u product ten alle tijden gekoeld en eigenlijk altijd e volgende dag bezorgd! Neem snel een kijkje in onze webshop!