Prima geholpen, nadat het pakket de eerste keer niet aan kwam

Materiaal goede kwaliteit, en binnen 1 dag geleverd

Klantgericht en hulpvaardige opstelling van medewerker Joeri.

Medewerker Joeri heeft zich goed ingezet om de fout van de leverancier te herstellen.

Kwaliteit 100% voor levering Z-profielen

Na veel googlen uiteindelij bij Gyzs mijn probleem kunnen oplossen met lekprofiel langs de dakgoten van het tuinhuis

Doen wat ze zeggen

Enorme keus

Elke bestelling is perfect geleverd

Ik heb een paar bestellingen gedaan voor scharnieren. Zowel de prijs als de levering waren goed.

15 april schroeven besteld, na diverse keren bellen pas op 10 juni uitgeleverd.

Mijn evaring is dat alles goed bedoeld is, maar er geen goed order volgsysteem aanwezig is en het voorraadbeheer niet op orde is. Uiteindelijk wel alles uitgeleverd. Is voor mij geen reden om de volgende keer een andere leverancier te nemen.

uiterst snelle levering en een zeer goede prijs.

uiterst snelle levering en een zeer goede prijs.

Sneller levering, goeie prijs. Helemaal super!

goede communicatie

Het was een goede ervaring om bij GYZS dingen te bestellen.

Veel te laat geleverd, nu is de klus al klaar!

Eenvoudig vinden en bestellen

Hier vond ik precies wat ik nodig had en twee dagen later in huis

Super goed en snel geleverd

Ik blijf zeker klant werkt perfect

Levering week af van bestelling

Ik had 2 m1 rubberprofiel besteld, maar kreeg slechts 1,90 m1

Alles goed en vlot verlopen

Top winkel ervaring

Bij een bouwmarkt een binnendeur slot gezien, die overeen komt met mijn sloten. Bij mij ontbreken echter alle sleutels. Op sleutelnummer vlot vier losse sleutels gekocht bij Gyzs. Voordelig en vlit thuis bezorgd. De sleutels passen

Perfecte levering

Me spullen waren snel geleverd en kon ze daarom vlug gebruiken ,heel tevreden over de snelle en goede service

Goede afsppraken

Snelle en goede levering

Snelle levering.

Eerder geleverd dan was aangegeven. Goed verpakt en gunstig geprijsd.

pretige samen werking

vriendelijk en correct

kwetsbare spullen worden goed verpakt

nu een paar keer aluminium profielen besteld en het valt me op dat ze die heel goed verpakken. Alu is kwetsbaar voor knikken en deuken, maar door de kartonnen rails blijven ze perfect in vorm. Een verbeterpuntje is nog om aan te geven waar je het plastic mag insnijden, zonder het materiaal te raken met je mespunt. bijvoorbeeld tape met een stippellijn.

Eerst verkeerde artikel gekregen

Nadat ik bestelling had gedaan kreeg ik eerst een verkeerde artikel maar na een telefoontje had gepleegd was het probleem zo opgelost

Gewoon goed.

Gewoon goed.

Snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

Goede kwaliteit materiaal.

Correcte en snelle levering

Goede ervaringen.

Witte Paal 28

1742 NL Schagen

Over GYZS.nl

Welkom bij GYZS, dé bouwmarkt voor alle technische professionals en serieuze doe-het-zelvers. Al sinds 2012 is GYZS toonaangevend bezig in de online ijzerwarenvakhandel. We maken deze nogal conservatieve branche online beschikbaar voor iedereen. We zijn Noord-Hollands nuchter, do it yourself. GYZS is altijd op zoek naar mooie toevoegingen aan ons al, vinden we zelf, indrukwekkende aanbod met talloze topmerken. Dat is dus GYZS in een notendop. Of je nu aannemer, meubelmaker, zzp’er, loodgieter, timmerman/-vrouw/-x of staalbedrijf bent, GYZS is er zeker van dat het je veel te bieden heeft. En kom je er zelf niet uit, wil je inkopen in bulk of moet het superprecies op maat? Stel dan vooral onze klantenservice op de proef!