Onbetrouwbaar!

Voor 16.30 besteld, vandaag verzonden* staat er bovenaan de website! 18 dagen wacht ik al op mijn bestelling. Reeds 2x contact gezocht => NIKS gebeurt er! Je kan beter via Aliexpress bestellen, gaat veel rapper en betere communicatie.

Perfecte ervaring

Nooit klachten gehad perfect geregeld

Hier valt je (bijen)bekje van open

Is mijn 2e aankoop. Zeer goed gevoel bij mijn aankopen bij GYZS.nl. Goede producten, goed verpakt, snel geleverd en onbeschadigd ontvangen. Daar houden wij van !

Slechtte of geen bezorging

Pakket zou bezorgd worden door DHL. Pakket was kwijtgeraakt. Nieuw pakket opgestuurd. Track&Trace tijden klopte niet. Pas twee dagen erna bezorgd. Tip van mijn kant; Stop met DHL en ga over op postNL.

Goed geregeld

Topservice

snel en volgens opgave op tijd geleverd

Vlotte levering. Uitstekend, nog gratis ook.

Vlotte levering. Uitstekend, nog gratis ook.

Pakketje (2e keer.1e bestelling is nog steeds zoek) is nog steeds niet aan gekomen

Pakketje past in de brievenbus, maar desondanks zweeft het al heel de week ergens bij post nl. Gaat van afhaal punt naar afhaal punt. Ik zou jullie sterk aan bevelen eens met een andere pakket bezorger in zee te gaan. Geen idee of en wanneer het komt

Snel en correct

2 keer hetzelfde stuk besteld. Iedere keer daags nadien afgeleverd. Perfect

Super service

Goede fijne service

Snelle en zeer correcte service

Ondanks 2 keer een paar spulletjes verkeerd geleverd heb ik alle lof voor de wijze waarop de foutjes werden rechtgezet. Blijft 5 sterren waard!

Uitmuntend

Mijn bestelling bij gyzs.nl betrof een aantal moerbouten en sluitingen. Echter kon de bestelling niet zo snel geleverd worden als ik nodig had en heb daarom contact gezocht met de klantenservice van gyzs.nl Vertraging zat ‘m in de levering van de sluitringen door de leverancier. Afgesproken met uiterst vriendelijke en behulpzame medewerker van gyzs. om de sluitringen uit de bestelling te cancelen om derhalve mijn bestelling alsnog snel geleverd te krijgen. Tevens zou gyzs. het “bedrag” voor de sluitringen crediteren wat ik een prima voorstel vond. Echter heb ik geen seconde bedacht dat dit maar om 40 eurocent ging en schaam mij diep dat ik voor 40 eurocent een creditnota heb laten maken. Bij deze Gyzs. Sorry! Alles dezelfde dag afgehandeld en bestelling alsnog de volgende dag geleverd waardoor mijn project geen dag vertraging heeft gehad. Van bestelling tot levering alsmede afhandeling klantenservice en producten PERFECT!

Prima artikelen en keurig op tijd geleverd

Ddrd

Snel en goed

Gewoon snel en goed geleverd!

Snelle levering. Goed verpakt.

Uitstekend communiceert en snelle perfecte levering

Duidelijke overzichtelijke website met makkelijke zoek functie en uitleg.

Geen hoornaars meer in de spouw

Makkelijk aan te brengen en geen muizen, hoornaars of wespen meer in de spouw.

Super snel geleverd.

Super snel geleverd 3n goed verpakt.

Deurkrukken passen niet in Nemef slot tel. gemeld niets vernomen.

Mooie deurkrukken passen helaas niet in Nemef sloten, jammer!

Deurknop

Deurknop bleek niet goed te zijn Geen probleem de deurknop kon retour en de gedane betaling is keurig terugbetaald incl.de verzendkosten

Leveren volgens afspraak.

Voor mij de eerste keer dat ik iets bestelde, maar de afwikkeling en toesturen waren zeer tot tevredenheid.

ok

Product zoals verwacht, snelle levering.

Uitermate slecht

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, heb ik wekenlang moeten wachten tot het product geleverd werd. In het systeem was mijn bestelling niet te vinden. Verschillende keren zelf telefonisch contact gezocht. Vanuit Gyzs geen enkele keer. Na ontvangst bleek het product te klein en heb ik het retour gestuurd. Uit een mail bleek dat zij het product retour ontvangen hebben. Na een week nog steeds.mijn geld niet terug.

Alleen levertijd duurde wat lang

Witte Paal 28

1742 NL Schagen

Over GYZS.nl

Welkom bij GYZS, dé bouwmarkt voor alle technische professionals en serieuze doe-het-zelvers. Al sinds 2012 is GYZS toonaangevend bezig in de online ijzerwarenvakhandel. We maken deze nogal conservatieve branche online beschikbaar voor iedereen. We zijn Noord-Hollands nuchter, do it yourself. GYZS is altijd op zoek naar mooie toevoegingen aan ons al, vinden we zelf, indrukwekkende aanbod met talloze topmerken. Dat is dus GYZS in een notendop. Of je nu aannemer, meubelmaker, zzp’er, loodgieter, timmerman/-vrouw/-x of staalbedrijf bent, GYZS is er zeker van dat het je veel te bieden heeft. En kom je er zelf niet uit, wil je inkopen in bulk of moet het superprecies op maat? Stel dan vooral onze klantenservice op de proef!