Groot aanbod, snelle levering

Snelle levering, korting voor bedrijven

goede ervaring, netjes geleverd

Goed, niets op aan te merken.

Goede prijs, snelle levering en netjes verpakt.

was op zoek naar ijzerwaren, hier kon ik alles vinden op 1 adres

snelle levering, scherpe prijs, ruim assortiment

Snelle afhandeling, snel antwoord op mail

Uitmuntend.

op tijd, goed omschreven produkt.

Goede snelle levering

Erg behulpzaam bij het bepalen van de juiste productnummers.

Persoonlijke benadering

Bestellingen worden meteen opgevolgd tegen een meer dan redelijk prijs.

Snelle reactie, goede klantenservice

Snelle bezorging, goede prijs. Aanrader!

Ruim assortiment, goede prijzen, snelle bezorging.

Positieve ervaring.

Goede communicatie, faire afhandeling bij een stockprobleem.

onbekend

niet bekend

Voordelig en goed alternatief

Goede klantenservice

Zeer prettig.

De producten waren goedkoper dan Bij de concurrent en alles is snel en netjes geleverd.

Mijn gewenste product was kwalitatief en prijsverhouding uitstekend Ten opzichte van andere leveranciers. Mijn eerste bestelling ervaar ik dan ook als zeer goed!!

Prijsverhouding Kwaliteit Perfecte levering (gewenste dag) Keurig verpakt Keuze uit voor of achteraf betalen Duidelijke levering/ betaalbon

Goede ervaring

Erg groot assortiment en een fijne klantenservice

netjes afgehandeld

levering

Tijdige en snelle levering.

super snel goede prijs

snel en terug koppele naar klant

Prima levering

Alles

Witte Paal 28

1742 NL Schagen

Over GYZS.nl

Welkom bij GYZS, dé bouwmarkt voor alle technische professionals en serieuze doe-het-zelvers. Al sinds 2012 is GYZS toonaangevend bezig in de online ijzerwarenvakhandel. We maken deze nogal conservatieve branche online beschikbaar voor iedereen. We zijn Noord-Hollands nuchter, do it yourself. GYZS is altijd op zoek naar mooie toevoegingen aan ons al, vinden we zelf, indrukwekkende aanbod met talloze topmerken. Dat is dus GYZS in een notendop. Of je nu aannemer, meubelmaker, zzp’er, loodgieter, timmerman/-vrouw/-x of staalbedrijf bent, GYZS is er zeker van dat het je veel te bieden heeft. En kom je er zelf niet uit, wil je inkopen in bulk of moet het superprecies op maat? Stel dan vooral onze klantenservice op de proef!