Makkelijk en vlot

Makkelijk bestelproces. De artikelen voldeden aan de beschrijving en werden vlot geleverd.

prima artikel en snel geleverd

prima artikel en snel geleverd

Snel, goed en betrouwbaar

Je krijgt wat je besteld voor een goede prijs op het afgesproken moment

levering prompt en kwaliteit goed.

levering prompt en kwaliteit goed.

dik voor mekaar

dik voor mekaar. niets op aan te merken.

Score: 10

Verwachte verzenddatum niet waar...

Verwachte verzenddatum niet waar gemaakt en geen informatie over actuele status

Juiste levertid en goede kwaliteit

Juiste levertid en goede kwaliteit

Prima levering

Prima levering, duurde alleen meerdere dagen voor het afgeleverd werd

Prima besteld en snel ontvangen

Prima besteld en snel ontvangen. Heb bijzonderheden. Gewoon wat je verwacht wanneer je iets besteld bij een webshop.

Vlot

Vlot , super.

Score: 4

Duurde zeer lang en zelfs extra moeten...

Duurde zeer lang en zelfs extra moeten vragen om een account aan te maken en geen communicatie over dat de bestelling niet comppleet was en dat daar het wachten voor was

duidelijke site

duidelijke site. komen afspraken na. snelle levering.

snelle levering en lage kosten voor 2...

snelle levering en lage kosten voor 2 brievenbusveertjes

Score: 10

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Witte Paal 28

1742 NL Schagen

Over GYZS.nl

Welkom bij GYZS, dé bouwmarkt voor alle technische professionals en serieuze doe-het-zelvers. Al sinds 2012 is GYZS toonaangevend bezig in de online ijzerwarenvakhandel. We maken deze nogal conservatieve branche online beschikbaar voor iedereen. We zijn Noord-Hollands nuchter, do it yourself. GYZS is altijd op zoek naar mooie toevoegingen aan ons al, vinden we zelf, indrukwekkende aanbod met talloze topmerken. Dat is dus GYZS in een notendop. Of je nu aannemer, meubelmaker, zzp’er, loodgieter, timmerman/-vrouw/-x of staalbedrijf bent, GYZS is er zeker van dat het je veel te bieden heeft. En kom je er zelf niet uit, wil je inkopen in bulk of moet het superprecies op maat? Stel dan vooral onze klantenservice op de proef!