Vlug geleverd

Goed bezorgd

Goede omschrijving product. makkelijk te vinden.

Ordelijk

Correcte levering

Geld terug betalen na intrekken opdracht, en toch het product leveren

Alles klopt gewoon

Correct

Correcte, vlotte levering

Goed en prima service

Kwalitatief goeie producten redelijk geprijsd.

Goed bevallen

SNEL, CORRECT

ZIE HOGER

Prima. Snelle reactie op vragen per mail.

Snel, netjes.

Snel

Alles ging goed van bestellen tot aflevering.

Makkelijke website.

Er was een kleine fout in de levering die snel is opgelost en het missende artikel snel nageleverd.

Fijne helpdesk die zijn best heeft gedaan.

Klant vriendelijk

Gewoonweg top. Kan iedereen deze site aanraden. snelle levering en uitstekende service

Snelle levering en uitstekende service!

Zeer compleet assortiment van bv ijzerwaren.

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Prettig en deskundig personeel dat meedenkt met de klant.

Lever tijd moet verbeterd worden

De verkoper was heel vriendelijk en behulpzaam.

Prima prijzen, communicatie laat te wensen over.

De klantenservice

snel een onderdeel nodig voor mijn Henderson schuifdeur systeem. Volgende dag al in huis!

maken waar wat ze aangeven qua leveringstijd!

goed snelle levering

duidelijke webside

snelle levering en kwaliteit produkten

goede service

Goed verpakt en snel geleverd

Goede communicatie wanneer de bezorger het pakket komt afleveren

Prettig

Goeie helpdesk

Witte Paal 28

1742 NL Schagen

Over GYZS.nl

Welkom bij GYZS, dé bouwmarkt voor alle technische professionals en serieuze doe-het-zelvers. Al sinds 2012 is GYZS toonaangevend bezig in de online ijzerwarenvakhandel. We maken deze nogal conservatieve branche online beschikbaar voor iedereen. We zijn Noord-Hollands nuchter, do it yourself. GYZS is altijd op zoek naar mooie toevoegingen aan ons al, vinden we zelf, indrukwekkende aanbod met talloze topmerken. Dat is dus GYZS in een notendop. Of je nu aannemer, meubelmaker, zzp’er, loodgieter, timmerman/-vrouw/-x of staalbedrijf bent, GYZS is er zeker van dat het je veel te bieden heeft. En kom je er zelf niet uit, wil je inkopen in bulk of moet het superprecies op maat? Stel dan vooral onze klantenservice op de proef!