Voor mij: assortiment, prijs en levertijd

snelee levering, zeker as je bedenkt dat deze roosters negerens anders te koop zijn

Correct

Goed product

na de bestelling zijn de goederen sneller geleverd als aangegeven, super snel.

Ruime keuze, goed webshop, snelle levering,

Fijne snelle levering.

Prima website

Goede site en gemakkelijk te bestellen

goede website, goede zoekfunctie, snelle levering

enorm uitgebreid assortiment

Snelle levering tegen een scherpe prijs

Snel

Goede prijs

Uitgebreid assortiment

Zeer behulpzaam en goed bereikbaar per telefoon. Verder snel en goed geleverd

Veel op voorraad, snelle levering

Prima via Velux

Duidelijke informatie

Helpen zoeken naar een oplossing

Prima bestelling

assortiment, prijzen

Afspraak is afspraak

primasnel

goedkoop

Vlotte levering

Uitgebreid assortiment tegen redelijke prijzen.

Kits besteld bij Gyzs. Prima snel ontvangen en verwerkt thuis.

Prijs ontvangen materiaal

Vetrouwen in klant (achteraf betalen), goedkoop, snel, hulpvaardige klantenservice

Ik had een vervangend driepuntsslot nodig, van specifiek type. Gyzs was een van de vier shops in Nederland die hem aanbood. GYZS was veruit de goedkoopste en had deze op voorraad, dus besteld. Na bestellen en betalen bedacht ik me dat ik nog een rolmaat met venster wilde. Opgebeld. Deze werd alsnog aan de bestelling toegevoegd, zodat ik niet dubbel verzendkosten hoefde te betalen. Betaling mocht achteraf per factuur. Ik werd wel gewaarschuwd dat het daardoor een dag langer kon duren ("het is 16.00, en om 16.30 gaan de mannen in het magazijn naar huis"). Desalnietemin werden beiden de volgende dag geleverd.

Alles top!

Alles keurig verpakt, afspraak = afspraak.

Twee mailtjes gestuurt geen antwoord

Snelle verzending

Snelle en perfecte levering

Groot assortiment, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Snelle en correcte levering

Leveren zoals beloofd

top goede service

goede chat met medewrkers

Witte Paal 28

1742 NL Schagen

Over GYZS.nl

Welkom bij GYZS, dé bouwmarkt voor alle technische professionals en serieuze doe-het-zelvers. Al sinds 2012 is GYZS toonaangevend bezig in de online ijzerwarenvakhandel. We maken deze nogal conservatieve branche online beschikbaar voor iedereen. We zijn Noord-Hollands nuchter, do it yourself. GYZS is altijd op zoek naar mooie toevoegingen aan ons al, vinden we zelf, indrukwekkende aanbod met talloze topmerken. Dat is dus GYZS in een notendop. Of je nu aannemer, meubelmaker, zzp’er, loodgieter, timmerman/-vrouw/-x of staalbedrijf bent, GYZS is er zeker van dat het je veel te bieden heeft. En kom je er zelf niet uit, wil je inkopen in bulk of moet het superprecies op maat? Stel dan vooral onze klantenservice op de proef!