Betrouwbaar en snelle levering

Deurstopper on line besteld

Vlotte zending deurstopper was ok, functioneert uitstekend

Duidelijke webshop. concurrerende prijzen

Zorgvuldige verzending

Snelle en correcte levering

Zeer netjes, goed geinformeerd door het bedrijf, heeft keurig aangegeven dat de bestelling wat langer kon duren.

goede communicatie.

Hele snelle levering, goede communicatie over de bestelling

Via internet een kleine bestelling gedaan. Snelle levering.

goede snelle levering en service

er zat een tekort in de levering en na een telefoontje had ik het te kort snel binnen

Op tijd geleverd en precies wat ik nodig had.

goed verpakt en zoals beloofd gelevered

Vlotte levering.

Bij een verkeerd product, kan iedereen overkomen, de volgende dag al het juiste product in huis met een gratis retourticket in de mail.

Prima eerste ervaring met dit bedrijf. Vriendelijk geholpen door de mensen van de binnendienst met de vragen die ik had.

Snelle levering , prima mensen van de binnendienst.

Trage levering en een pakketje dat in de brievenbus past wordt (veel te duur) door een pakket bezorger gebracht waardoor ik thuis moest blijven.

Snelle levering!

Snelle levering, goede email communicatie

Tweemaal wat gekocht

#NAAM?

Snel, correct

Het gereedschap is van prima kwaliteit en voor een redelijke prijs. Niet alles was op voorraad tijdens onze bestelling, maar werd toch snel geleverd.

Op mijn vraag via de mail werd snel gereageerd.

Goede en zeer snelle leverong

Zeer snel geleverd

heel goed

snel verzorgen

uw medewerker Tim Waijers heeft op een zeer kundige en sympathieke wijze mij geholpen met het vinden van het juiste onderdeel waarnaar ik op zoek was. Hij onderbouwde zijn advies ook nog met een juiste link naar het betreffende onderdeel; chapeau voor Tim

Een zeer kundig en meedenkend verkoper die Tim Waijers heet!

snel en goed

geen poespas makkelljk en goed

Bestelling keurig netjes op tijd afgehandeld. Was voor mij de eerste keer maar zal er in de toekomst zeker vaker iets gaan bestellen.

Goede en duidelijke product omschrijving

Al jaren bestel ik voor de bouw van mijn woning de ijzerwaren bij Gyzs.

- Goede website we veel mogelijkheden op de keuze te verfijnen of te verruimen om zo het goede product te vinden. - Waren scherp aan de prijs, maar dat is niet altijd het geval meer. - Zeer ruim assortiment, en stellen ze ook speciale producten voor je. - Super dat ik ook kortingscodes kreeg die een jaar geldig zijn.

Geen enkele minpunt

producten te koop die moeilijk elders te koopzijn

snelle service

Witte Paal 28

1742 NL Schagen

Over GYZS.nl

Welkom bij GYZS, dé bouwmarkt voor alle technische professionals en serieuze doe-het-zelvers. Al sinds 2012 is GYZS toonaangevend bezig in de online ijzerwarenvakhandel. We maken deze nogal conservatieve branche online beschikbaar voor iedereen. We zijn Noord-Hollands nuchter, do it yourself. GYZS is altijd op zoek naar mooie toevoegingen aan ons al, vinden we zelf, indrukwekkende aanbod met talloze topmerken. Dat is dus GYZS in een notendop. Of je nu aannemer, meubelmaker, zzp’er, loodgieter, timmerman/-vrouw/-x of staalbedrijf bent, GYZS is er zeker van dat het je veel te bieden heeft. En kom je er zelf niet uit, wil je inkopen in bulk of moet het superprecies op maat? Stel dan vooral onze klantenservice op de proef!