Goede service en uitleg. Enkel retourzending niet terug gemeld bij Bol.com. Waardoor ik aanmaning kreeg voor betalingu�u�

Zeer goede uitleg bij vraag over bepaald artikel

Goede overzichtelijke en correcte informatie, snel te vinden wat je wilt hebben

Ook telefonisch goede antwoorden op vragen

Altijd goede kwaliteit, snelle levering.

Goede kwaliteit

prima, alleen jammer dat beloofde levertijd niet wordt gehaald...

groot assortiment

Goede ervaring, groot aanbod. Enkel leverkosten hoog

Groot aanbod, redelijke prijzen.

Heel prettig

mooie betaalbare oplossing voor mijn voordeur

meedenkend, kennis en service staan in een hoog vaandel

Goede ervaring. Redelijk goedkoop en snelle levering

Fijn bedrijf en komt afspraken na

Snelle levertijden

Prima bedrijf, goede oplossingen voor problemen.

Super tevreden, ga zeker vaker hier mijn aankopen doen!

Snelle levering, goede communicatie, klantvriendelijk.

Snelle levering.

De verpakking was perfect, inhoud was zeer goed beschermd

goede comunicatie, raad ik zoiezo aan

Prima bedrijf. Denkt mee voor de klant. Ook bij kleine bestellingen

Meedenken met klant

Lang op zoek geweest naar rubberen dopjes voor metalen deur posten, en gevonden bij Gyzs helemaal goed, ga er zeker vaker wat kopen.

Aankoop ventilatieroosters via internet

De medewerker was zeer servicegericht ingesteld (meedenken over wat ik nodig had) en vlotte communicatie via chat en telefoon en ter zake doende. De juiste bestelling en een (latere) aanvulling daarop was snel geregeld en geleverd. Compliment!

Verschillende bouten en moeren besteld, snel geleverd en prima kwaliteit !

Goede producten en snelle levering.

Prima service snel geleverd

Netjes geholpen.

Prima. Snelle levering.

Zeer snelle en correcte levering

Vlotte levering van alle bestelde artikelen, helaas ?�?�n artikel verkeerd geleverd.

Verkeerd geleverd artikel naar tevredenheid redelijk snel omgeruild voor het juiste artikel.

Goede en snelle levering, voor een heel mooie prijs

Heel scherp geprijsd, kan niet goedkoper vinden.

Snel en netjes geleverd.

Prima bedrijf. Noit eerder iets besteld. terecht gekomen via google. Goede prijs voor specialistisch product, daarna snelle b=verzending en ontvangst van gekozen product. Niet op aan te merken.

Voldoet aan verwachtingen en komt dus beloften na.

Witte Paal 28

1742 NL Schagen

Over GYZS.nl

Welkom bij GYZS, dé bouwmarkt voor alle technische professionals en serieuze doe-het-zelvers. Al sinds 2012 is GYZS toonaangevend bezig in de online ijzerwarenvakhandel. We maken deze nogal conservatieve branche online beschikbaar voor iedereen. We zijn Noord-Hollands nuchter, do it yourself. GYZS is altijd op zoek naar mooie toevoegingen aan ons al, vinden we zelf, indrukwekkende aanbod met talloze topmerken. Dat is dus GYZS in een notendop. Of je nu aannemer, meubelmaker, zzp’er, loodgieter, timmerman/-vrouw/-x of staalbedrijf bent, GYZS is er zeker van dat het je veel te bieden heeft. En kom je er zelf niet uit, wil je inkopen in bulk of moet het superprecies op maat? Stel dan vooral onze klantenservice op de proef!