Snelle levering.

Snelle levering.

Enige bedrijf dat een meubelgreep in het assortiment heeft van 60 mm. Kwaliteit echter niet overdreven goed, maar ze waren ook niet duur. Daarbij 6,75 euro verzendkosten voor een brievenbuspakje en een klantenservice die in het weekend niet bereikbaar is.

goede kwaliteit tegen redelijke prijs. goede verzending, en binnen korte periode ontvangen.

prima producten, met op de site duidelijke omschrijving

Het contact met GYZS was vriendelijk en behulpzaam. Prijs en kwaliteit uitstekend

Matig, bestelling kwam niet. Moest zelf bellen. Reactie was lauw.

Nvt

Voor mijn meer dan 30 jaar oude kantelramen was ik op zoek naar onderdelen. Voor een schappelijke prijs heb ik ze bij GYSZ gevonden.

Zeer vlotte afhandeling en de onderdelen zijn binnen een dag verzonden.

Zeer vlotte afhandeling en de onderdelen zijn binnen een dag verzonden.

Een verbeterpunt is: Neem contact op met klant als een artikel niet op voorraad is. Overleg over welke aktie te nemen, zodat niet de hele bestelling on hold gaat.

De nieuwe website.

Zeer Goed

Goed qualiteit gereedschaap

De bestelde items worden snel geleverd en is altijd prima in orde.

Zie boven staande. Is ook heel handig dat Paypal betaling geaccepteerd wordt. Alleen de zoekfuncties op de site zouden iets meer verbeterd kunnen worden.

Levering prima maar het duurde wel bijna een week en in de tussentijd kreeg ik geen enkel bericht over de status van de levering.

Goedkoop

Goed assortiment en degelijke website.

Goede informatie en Snelle levering!

Goede service top

Gewoon goed

ik weet niet wat ik er van moet denken heb mijn bestelde spullen nog steeds niet en ook niet het beloofde antwoord hierop

Gewoon goed

Prima, correcte levering

Snelheid

Hele snelle levering. En alles was goed en netjes verpakt.

En de medewerkers denken met je mee bij het controleren van de bestelling.

diudelijk en goet te berijken

De bestelde items worden snel geleverd en is altijd prima in orde.

Zeer snelle levering. Producten zijn ok.

Sterke merken voor goede prijs.

Ondanks het feit dat mijn bestelling niet geleverd kon worden, toch tot een nieuwe overeenkomst kunnen komen waardoor er nu een tevreden klant rondloopt.

Er was vlot contact via de mail en het was mogelijk om hiermee goede afspraken te maken.

Prompte levering. Factuur via de mail.

Ik had dringend een spanningsmeter nodig om in mijn nieuwe huis de spanning op bedrading en in stopcontacten te meten. Bij GYSZ besteld en de levering was prompt, de volgende dag vroeg al. Zoals beloofd op de site. De prijs was goed vergeleken met andere aanbieders. Contact via de mail, met digitale factuur verliep soepel.

Goede service als iets niet lukt en altijd netjes op tijd alles afleveren

Meeste producten op voorraad en de andere dag in huis.

Witte Paal 28

1742 NL Schagen

Over GYZS.nl

Welkom bij GYZS, dé bouwmarkt voor alle technische professionals en serieuze doe-het-zelvers. Al sinds 2012 is GYZS toonaangevend bezig in de online ijzerwarenvakhandel. We maken deze nogal conservatieve branche online beschikbaar voor iedereen. We zijn Noord-Hollands nuchter, do it yourself. GYZS is altijd op zoek naar mooie toevoegingen aan ons al, vinden we zelf, indrukwekkende aanbod met talloze topmerken. Dat is dus GYZS in een notendop. Of je nu aannemer, meubelmaker, zzp’er, loodgieter, timmerman/-vrouw/-x of staalbedrijf bent, GYZS is er zeker van dat het je veel te bieden heeft. En kom je er zelf niet uit, wil je inkopen in bulk of moet het superprecies op maat? Stel dan vooral onze klantenservice op de proef!