Geen antwoord op emails

Geen antwoord op emails, voicemail etc. Slecht bereikbaar.

Levering veel te laat

Levering veel te laat . Eerste en laatste keer .jammer hoor

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Artikel is nog steeds niet binnen en

Artikel is nog steeds niet binnen en verzonden. Er wordt niet over gecommuniceerd dat er vertraging is. Geen teruggave aangeboden van het gekochte artikel en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Score: 2

Verzenden duurde erg lang

Verzenden duurde erg lang. Nadat ik na 1,5wk contact gezocht heb kwam het ineens direct. Product verder prima en volgens beschrijving

Lange levertijd

Goed geleverd

Pakket niet ontvangen

Pakket niet ontvangen

product prima

product prima, verzending duurde vrij lang, en communicatie daarover kan beter.

Altrex materiaal besteld

Altrex materiaal besteld. Prijs was lager dan bij concurrenten maar de levertijd veel langer. Uiteindelijk alles volgens afspraak net op tijd geleverd.

Score: 8

Niet wat ontvangen en geen reactie op

Niet wat ontvangen en geen reactie op bellen/mail

Witte Paal 28

1742 NL Schagen

Over GYZS.nl

Welkom bij GYZS, dé bouwmarkt voor alle technische professionals en serieuze doe-het-zelvers. Al sinds 2012 is GYZS toonaangevend bezig in de online ijzerwarenvakhandel. We maken deze nogal conservatieve branche online beschikbaar voor iedereen. We zijn Noord-Hollands nuchter, do it yourself. GYZS is altijd op zoek naar mooie toevoegingen aan ons al, vinden we zelf, indrukwekkende aanbod met talloze topmerken. Dat is dus GYZS in een notendop. Of je nu aannemer, meubelmaker, zzp’er, loodgieter, timmerman/-vrouw/-x of staalbedrijf bent, GYZS is er zeker van dat het je veel te bieden heeft. En kom je er zelf niet uit, wil je inkopen in bulk of moet het superprecies op maat? Stel dan vooral onze klantenservice op de proef!