Van mij krijgen jullie 5 sterren!

Goed bedrijf. Snelle levering goede kwaliteit en bereikbaarheid! Zeker aan te raden hier te bestellen.

Prima webwinkel

Prima website gemakkelijk het betreffende product kunnen vinden. Snel en correct geleverd.

Uitstekend.

Gemakkelijk en snel.

Snelle service, prima prijs

Snel geleverd, prima prijs, niks op aan te merken

superfirma

Ik wist niet dat het bestond, zoveel gemak en eenvoudig om uit te voeren. En korte levertijden. super.

beoordeling gyzs

prima webshop

COMPLEET ASSORTIMENT

Al vaker spullen besteld bij GYZS, nu ook weer scharnieren voor de schuurdeuren en alle bijkomende bevestigingsmaterialen. Bij GYZS vindt je alle materialen die je nodig hebt voor je klus. Scherpe prijzen en een goede kwaliteit. Ik heb al meerdere sites voor bouwmateriaal bezocht alleen bij GYZS vond ik alles bijelkaar wat ik nodig had en tegen een acceptabele prijs. Lekker makkelijk in 1 keer bestellen en twee dagen later in huis. Goede en betrouwbare site. een echte aanrader.

snel geleverd, correcte artikelen. gewoon in 1x naar wens

Kwalitatief goede spullen voor goede prijzen

Eenvoudig besteld via de website, op de hoogte gehouden van verzending via mail en snel en goed verpakt geleverd.

perfect verpakt

Snelle levering en absoluut perfect verpakt.

Betaalbare spullen en producten

De levering kon wat sneller. Zat er op te wachten. Donderdag avond besteld, dinsdag eerste afleverdag.

Bestelling Hangrollen

Snelle aflevering in het buitenland

Picco Bello

Snelle correcte levering

Topbedrijf !

Voor een nogal groot uitgevallen tuinhuis, met aanbouw , hadden we dus ook redelijk wat hang en sluitwerk nodig. Bij de diverse bouwmarkten wat prijzen vergeleken en dat ging toch behoorlijk in de papieren lopen. Op aanraden van een collega een bezoek gebracht aan de site van GYZS. De winkelwagen gevuld en uiteraard nieuwsgierig naar de totaalprijs. Tot mijn grote verbazing was het totaalbedrag ruim 65 % !! voordeliger dan de prijzen van de diverse bouwmarkten. Tel daar bij op dat in de meeste gevallen geen minimum aantal besteld dient te worden, het pakket "in no time" geleverd werd en geen bijkomende onzin als bijvoorbeeld "extra kosten kleine order" en/of administratie kosten, en de titel van onze beoordeling is gerechtvaardigd, GYZS met recht een TOPBEDRIJF !!

Weekend slaperige bestelling!

Op zondag 31-01-2016 een bestelling gedaan voor bevestiging's materiaal en gereedschap bij Gyzs, ik kwam deze shop tegen door te vergelijken en reviews te lezen en die waren prima. Maar op maandag 01-02-2016 kwam ik er achter dat ik wat vergeten was, mail gestuurd naar Gyzs en die voegde het direct toe aan mijn order op 02-022016 werd alles afgeleverd. Er komen nog enkele renovatie klussen aan bij ons en ik zal zeker bij Gyzs de spullen bestellen die we daar voor nodig hebben.

Een prima bedrijf met vlotte afhandeling dikke duim

Heb nog niet veel ervaring met het bedrijf maar het lijkt mij uitstekend een aanrader

Dijk van een ladder

prima op tijd geleverd, en de chauffeur welke ik net mistte besloot nog even terug te rijden om alsnog snel de ladder te bezorgen. Echt grote klasse en beste service

Super !

snelle en correct levering, ook in Belgie.

Snelle levering en chat

Super geholpen via de chat ivm de artikelen die ik zocht. Gelijk besteld en afgerekend. Netjes alles goed verpakt de volgende dag in huis. Aanrader!

Een aanrader!

Kwaliteitsproducten voor een concurrerende prijs. Vergelijk zelf maar op internet.

Snelle levering, soepel bestelsysteem en goedkoop!

Na wat prijsvergelijking zowel online als in diverse winkels, kwam GYZS met afstand als goedkoopste adres uit de bus. De website is duidelijk en producten zijn goed vindbaar. De artikelen werden snel geleverd na een makkelijk bestel proces.

Prima internetwinkel!

Uitgebreid assortiment, duidelijke levertijden, veilig verpakt bezorgd met PostNL

bestelling spaanplaatschroeven en deurrubber

zeer tevreden

100% oke

Snel en netjes geleverd , top.

Heel tevreden

Uitgebreid assortiment, snelle service ook met producten retour sturen. Heel tevreden

Witte Paal 28

1742 NL Schagen

Over GYZS.nl

Welkom bij GYZS, dé bouwmarkt voor alle technische professionals en serieuze doe-het-zelvers. Al sinds 2012 is GYZS toonaangevend bezig in de online ijzerwarenvakhandel. We maken deze nogal conservatieve branche online beschikbaar voor iedereen. We zijn Noord-Hollands nuchter, do it yourself. GYZS is altijd op zoek naar mooie toevoegingen aan ons al, vinden we zelf, indrukwekkende aanbod met talloze topmerken. Dat is dus GYZS in een notendop. Of je nu aannemer, meubelmaker, zzp’er, loodgieter, timmerman/-vrouw/-x of staalbedrijf bent, GYZS is er zeker van dat het je veel te bieden heeft. En kom je er zelf niet uit, wil je inkopen in bulk of moet het superprecies op maat? Stel dan vooral onze klantenservice op de proef!