Altijd alles goed en netjes geleverd

ietsje later de schroeven ontvangen, maar alles netjes geleverd, top!

Zeer slecht

Van een vriend gehoord dat het bij GYSZ een drama is qua levering. Toch het voordeel van de twijfel gegeven. Aluminium profielen besteld welke op voorraad zouden moeten zijn volgens de website. Besteld en zonder reactie GYSZ mag je er dan wel vanuit gaan dat het goed zit. 1.5 week later zelf gebeld, dan krijg je reactie dat het allemaal maar mistig is wanneer het binnen komt vanuit de leverancier. Vervolgens krijg je te horen dat het op maandag al wel bij GYSZ binnen is maar vrijdag pas kan worden verstuurd doordat er eerst orders van anderen verwerkt moeten worden. De moeite doen om toch te zorgen dat het eerder de deur uit kan dat is dan ook niet mogelijk. Zeer ontevreden en had moeten luisteren naar mijn vriend.

Levert niet, bestelling zoek

Mijn bestelling bleef maar in afwachting ca 2 weken, totdat de levering op verzenden stond maar er geen track en trace volgde. Daarna gebeld, was het pakket zoek geraakt bij de transporteur! Ipv de levering alsnog te herhalen kon ik het beste maar opnieuw bestellen met dezelfde lange levertijd… Het geld werd wel binnen een aantal dagen teruggestort. Dus maar overgestapt naar andere leverancier die wel binnen 2 dagen leverde.

Super snelle levering leuke prijs groot assortiment

In een woord”geweldig”

Artikel goed ontvangen, mooi ingepakt dat het niet kan breken. Snelle verzending. Goede kwaliteit , prijs

afspraak is afspraak zeker bij Gijs

Zeer vlotte levering, eerlijke afspraken ruime keuze tot zo grAdrien.

jullie hebben mooie producten maar het contact met de verkoper verloopt moeizaam

ik heb al enkele keren wat besteld maar ik krijg nu al 2 weken geen reactie op mijn mails best frustrerend.

Alles volgens afspraak!

Levering is perfect en goed verpakt, het bedrijf is een aanrader, ik ben uiterst tevreden.

Super prijzen, levertijden zijn een soort loterij

Mu tot de 2de meer gewacht op mijn levering..pas bij contact kwam het pakketje snel. Voor de tweede levering van 3 weken geleden wacht ik nog op spullen. Heb je geen haast in je materiaal dan is het een aanrader, anders beter een snellere leverancier benaderen. Hopelijk kan GYZS hier wat in verbeteren. Mvg Mike

matig

Goed contact en snel geleverd. Alleen waren de producten allemaal beschadigd en dan moet je nog verzendkosten betalen ook, teleurstellend.

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

Snel en concreet

Dik voor elkaar

Goede prijs en matige communicatie

De prijs-kwaliteitverhouding vind ik goed. Er werd snel gecommuniceerd over een leverdatum. Deze datum werd echter niet gehaald en helaas werd hier niet over gecommuniceerd.

simpel

Eenvoudig en duidelijk. Je verdwaalt wel in alle keuzes die ze hebben...

slecht, voor een eenvoudig spoel profiel opvoorraad 4 weken levertijd

zeer slecht

Prima prijs, snel op te halen.

Professionele producten, goed advies en snel geleverd.

Goede ondersteuning en korte reactietijd

Artikelen kwamen later dan op website aangegeven, maar de communicatie is correct en snel.

professionals die weten waar ze mee bezig zijn.

Niet alles was meteen leverbaar maar na een mailtje hebben ze gelijk alles in het werk gesteld om me toch zo snel mogelijk voorruit te helpen. Prima functionerende klantendienst!

Slecht

Dopjes voor scharnieren besteld, 24-4 2025, maar tot nu toe, geen mail voor afhalen moment. Dopjes zou ik zelf afhalen in Schagen, aangezien het dicht bij is. bij navigatie, zie je alleen dat het om een metalen loods gaat. Bestellingen Van Amazon zijn zelf sneller, gratis thuis gebracht. Ben bang dat ik ben oplicht. Maar wel raar, dat ze daar wel nog een goede recensie voor willen hebben

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Communicatie kan beter. Er was een product vertraagd en ik moest er zelf achteraan hoe lang het nog ging duren. Het had netjes geweest als aangegeven was dat de beloofde levertijd van 2 dagen niet gehaald zou worden. Bezorgdienst was top!

Slechte service

24-04-2025 Aluart Waterslagprofiel aluminium brute onbehandeld - hoek 15º - 70mm besteld. Kreeg een e-mail Zodra je bestelling klaar staat om opgehaald te worden, ontvang je nog een e-mail. 04-05-2025 nog steeds geen mail ontvangen met status.

Geen communicatie van verplaatsing levertijd

Levertijd wordt zonder pardon of bericht 2x verplaatst. Bij 1e contact met klantenservice wordt gedaan of dit normaal is. Advies bij aankoop totaal niet meedenkend en erg kortaf. Lijkt meer op b2b gericht te zijn.

Mijn keuze snel geleverd

Mijn keuze is snel geleverd

Slecht.

Schroeven besteld, zie ik op de bon dat zei hem 1 week later hadden besteld. Dat is gewoon 1 week later. Dus levertijd van 2 a 3 dagen wordt dan niet gehaald waar ze mee adverteren. Daarna geen bericht gehad dat de Schroeven al binnen waren, dus zelf moeten bellen.

Witte Paal 28

1742 NL Schagen

Over GYZS.nl

Welkom bij GYZS, dé bouwmarkt voor alle technische professionals en serieuze doe-het-zelvers. Al sinds 2012 is GYZS toonaangevend bezig in de online ijzerwarenvakhandel. We maken deze nogal conservatieve branche online beschikbaar voor iedereen. We zijn Noord-Hollands nuchter, do it yourself. GYZS is altijd op zoek naar mooie toevoegingen aan ons al, vinden we zelf, indrukwekkende aanbod met talloze topmerken. Dat is dus GYZS in een notendop. Of je nu aannemer, meubelmaker, zzp’er, loodgieter, timmerman/-vrouw/-x of staalbedrijf bent, GYZS is er zeker van dat het je veel te bieden heeft. En kom je er zelf niet uit, wil je inkopen in bulk of moet het superprecies op maat? Stel dan vooral onze klantenservice op de proef!