Score: 8

Score: 10

Bestelling ging goed en snel

Bestelling ging goed en snel, maar bezorging ging langzaam. Na een telefoongesprek was het er de volgende dag. Reden voorraad klopte niet. Eind goed alles goed.

Wacht nog steeds

Wacht nog steeds op een onderdeel is nu 5 weken geleden besteld ????

Score: 2

Score: 4

service heel snel

service heel snel, ook voor een deellevering

Score: 6

ZEER DUIDELIJKE INFO

ZEER DUIDELIJKE INFO

Mijn pakket is terecht misse levering�

Mijn pakket is terecht misse levering maar jullie hebben er alles aan gedaan om dit tot een goed eind te brengen !

Na 2 weken wachten op m�n spullen�

Na 2 weken wachten op m�n spullen ,gebeld naar gyzs toen wel oke geholpen maar nu 3 weken verder nog niet alles geleverd ??

Score: 10

Heb een bouwradio besteld.kwam veelste�

Heb een bouwradio besteld.kwam veelste laat binnen. twee keer een afspraak gemaakt wanneer die kwam maar kwam maar niets. Uiteraard kwam die een dag later wanneer ik.thuis was. En had met Julie afgesproken dat het met DHL kwam maar jullie hebben het met postnl verstuurd. En de advertentie wat ik had gezien en daarom ook besteld omdat de batterijen meegeleverd zal worden. Maar dat was ook niet zo!!! Al met al gewoon een dikke kloten zaak. Vind ik. Ik besteld nooit weer wat bij jullie.

Artikelen zijn makkelijk te vinden

Artikelen zijn makkelijk te vinden op webshop. Altijd netjes op tijd geleverd. En mocht er iets fout gaan, wordt het goed opgelost.

Score: 8

Goed en snel

Goed en snel

Score: 6

Verbetering zit in de leveringstijd

Verbetering zit in de leveringstijd, die was aan de lange kant. Bijna 14 dagen

prima product vlogens plan geleverd

prima product volgens plan geleverd

Score: 4

?

?

Witte Paal 28

1742 NL Schagen

Over GYZS.nl

Welkom bij GYZS, dé bouwmarkt voor alle technische professionals en serieuze doe-het-zelvers. Al sinds 2012 is GYZS toonaangevend bezig in de online ijzerwarenvakhandel. We maken deze nogal conservatieve branche online beschikbaar voor iedereen. We zijn Noord-Hollands nuchter, do it yourself. GYZS is altijd op zoek naar mooie toevoegingen aan ons al, vinden we zelf, indrukwekkende aanbod met talloze topmerken. Dat is dus GYZS in een notendop. Of je nu aannemer, meubelmaker, zzp’er, loodgieter, timmerman/-vrouw/-x of staalbedrijf bent, GYZS is er zeker van dat het je veel te bieden heeft. En kom je er zelf niet uit, wil je inkopen in bulk of moet het superprecies op maat? Stel dan vooral onze klantenservice op de proef!