Zeer serieus over het volgen van bestellingen en de beschikbaarheid voor eventuele vragen daarover.

Erg late levering en ook geen montage�

Erg late levering en ook geen montage popnagels meegeleverd zoals in de mail gevraagd, moest ook nog navragen wanneer de bestelling geleverd zou worden, kortom ben teleurgesteld in de afhandeling en geen tegenbericht ontvangen over mijn vraag.

Score: 8

Ik had nog nooit van GYZS gehoord, het is nu mijn favoriete bouwmarkt.

Ik had nog nooit van GYZS gehoord. Maar als ik voortaan een bouwproduct nodig heb ga ik eerst hun website raadplegen. Ik heb 3 AXA rvs barrierestangen besteld bij GYZS voor � 53,63 incl per stang. Een idioot hoge prijs voor zo'n product. Maar tov concurrerende bouwmarkten was GYZS de goedkoopste. Bij Praxis vroeg men meer dan � 70 voor ditzelfde product. De bestelling ging vlot, en ik kreeg het spul de volgende dag netjes thuis bezorgd.

Pakje nog steeds niet aangekregen

Pakje nog steeds niet aangekregen, geen duidelijke communicatie wanneer dit dan wel zou gebeuren. Wel het voorstel gekregen om de bestelling te annuleren.

Andere transporteur inschakelen

Andere transporteur inschakelen, belachelijk men heeft de zending "gewoon"' bij de voordeur gezet zonder verdere melding daarvan te maken??? Graag stoppen met de huidige!

snelle service

snelle service, netjes verpakt

goede website en vlotte levering

goede website en vlotte levering

Score: 10

Bestelling nog steeds niet geleverd

Bestelling nog steeds niet geleverd. Al 3 keer telefonisch ckcontact gehad.

Score: 8

Producten retour gestuurd maar nog geen�

Producten retour gestuurd maar nog geen gebeld terug ontvangen of een reactie naar aanleiding van mijn mail

Ik heb nog niets

Ik heb nog niets ontvangen

Slechte service

De bestelling bezorgen zou al een eerste zijn. Nog steeds niet wacht nu vanaf besteldatum.

Duidelijker levertijd vermelden

Duidelijker levertijd vermelden

Nog steeds niets ontvangen na�

Nog steeds niets ontvangen na anderhalve maand ondanks dat alles op voorraad was, ook geen reactie op mijn berichten.

Score: 10

Conform beschrijving en goede levering.

Conform beschrijving en goede levering.

Score: 10

Niet leverbaar, gewoon geld terug !

Het bedrag van mijn bestelling, welke door externe problemen niet kon worden geleverd, kreeg ik gewoon teruggestort op mijn rekening.

Scherpe prijzen

ruim assortiment, scherpe prijzen en snelle levering.

Witte Paal 28

1742 NL Schagen

Over GYZS.nl

Welkom bij GYZS, dé bouwmarkt voor alle technische professionals en serieuze doe-het-zelvers. Al sinds 2012 is GYZS toonaangevend bezig in de online ijzerwarenvakhandel. We maken deze nogal conservatieve branche online beschikbaar voor iedereen. We zijn Noord-Hollands nuchter, do it yourself. GYZS is altijd op zoek naar mooie toevoegingen aan ons al, vinden we zelf, indrukwekkende aanbod met talloze topmerken. Dat is dus GYZS in een notendop. Of je nu aannemer, meubelmaker, zzp’er, loodgieter, timmerman/-vrouw/-x of staalbedrijf bent, GYZS is er zeker van dat het je veel te bieden heeft. En kom je er zelf niet uit, wil je inkopen in bulk of moet het superprecies op maat? Stel dan vooral onze klantenservice op de proef!