Scherpe prijzen

ruim assortiment, scherpe prijzen en snelle levering.

wel of niet op voorraad?

Ik bestelde bewust een aantal artikelen die op de website als voorradig stonden vermeldt. Dit bleek in werkelijk niet het geval te zijn. Nadat ik zelf contact heb opgenomen omdat het lang duurde, werd mij dit verteld. De communicatie was redelijk, maar het gehele bestelproces verliep niet helemaal soepel...

Niet te leveren product netjes�

Niet te leveren product netjes afgehandeld

Score: 8

Score: 2

Score: 8

Score: 10

Weer snel de juiste artikelen bezorgd.

Weer snel de juiste artikelen bezorgd.

3 weken moeten wachten op 1 artikel

3 weken moeten wachten op 1 artikel

Score: 10

Niet conform afspraak geleverd.

Ik heb 40 meter ketting besteld, nog extra gebeld dat ik een stuk wilde. Dat was geen probleem werd gezegd. Vervolgens kreeg ik een stuk van 10 meter binnen. Zonder ook maar een berichtje dat de andere 30 meter ergens anders vandaan kwam en een paar dagen later binnen kwam.

bon service

bon service

Goede, snelle bediening. Prijs/Kwaliteit: prima!

Voor mij is alles uitstekend verlopen

Voor mij is alles uitstekend verlopen. Verloren zending zonder problemen en kosten terug verstuurd. Mijn dank aan GYZS Groeten Roger

Hebben spullen op de Site staan die�

Hebben spullen op de Site staan die niet in voorraad zijn , zij geven bij aankoop en betaling aan leveren binnen 5 dagen en na 5 dagen blijkt dat het nog van de leverancier moet komen! Geeft dit aan op de site bij het product niet in Voorraad.

Ik wacht al bijna een maand op de�

Ik wacht al bijna een maand op de laatste onderdelen.

Zeer traag met leveren, tot op heden niets ontvangen wel supersnel met geld incasseren!

op 1 augustus mijn bestelling geplaatst en betaald, op 31 augustus mijn bestelling nog niet ontvangen en niets meer gehoord. Ik heb mijn geld terug gevraagd.

Super service ,beste die er is .zeker�

Super service ,beste die er is .zeker aan te raden.

Bezorgen op de aangegeven datum

Bezorgen op de aangegeven datum. Zou 22 augustus geleverd worden, vertraagd, wordt nu half september

Een maand op ducoton roosters moeten�

Een maand op ducoton roosters moeten wachten.

top

snel en keurig

Snelle levering en compleet

Snelle levering en compleet. Ook het deel dat retour ging was snel afgehandeld.

Witte Paal 28

1742 NL Schagen

Over GYZS.nl

Welkom bij GYZS, dé bouwmarkt voor alle technische professionals en serieuze doe-het-zelvers. Al sinds 2012 is GYZS toonaangevend bezig in de online ijzerwarenvakhandel. We maken deze nogal conservatieve branche online beschikbaar voor iedereen. We zijn Noord-Hollands nuchter, do it yourself. GYZS is altijd op zoek naar mooie toevoegingen aan ons al, vinden we zelf, indrukwekkende aanbod met talloze topmerken. Dat is dus GYZS in een notendop. Of je nu aannemer, meubelmaker, zzp’er, loodgieter, timmerman/-vrouw/-x of staalbedrijf bent, GYZS is er zeker van dat het je veel te bieden heeft. En kom je er zelf niet uit, wil je inkopen in bulk of moet het superprecies op maat? Stel dan vooral onze klantenservice op de proef!