5 weken wachten op een bestelling en�

5 weken wachten op een bestelling en nog niets in huis. Via chat gevraagd waar de bestelling blijft. Bestelling wordt deel bestelling omdat niet duidelijk is wanneer de gehele bestelling geleverd kan worden. deel van het geld terug gestort maar het geen dat geleverd moet worden is er nog steeds niet, helaas.

Doe zo verder ++++++

Lange wachttijd voor uitlevering

Lange wachttijd voor uitlevering, zelf moeten bellen op de dag van levering, toen bleek plots een andere leverancier wel te kunnen leveren! Dit was mijn eerste bestelling en tevens ook mijn laatste!!

Score: 10

Levering zeer laat en tov de aangegeven�

Levering zeer laat en tov de aangegeven levering nog later waardoor ik in tijdnood kwam met de verzendgarantie. Zeer netjes de manier waarop wordt gereageerd. Bouwvak was inderdaad qua planning niet ideaal.

Inmiddels 2 x telefonisch contact gehad�

Inmiddels 2 x telefonisch contact gehad met de klantenservice. Het pakket zou om 2 minuten over half 9 bezorgt zijn op 31 juli. Op het landgoed kunnen we het pakket niet vinden. De transporteur zou gebeld worden door jullie. Vervolgens zou er weer contact worden opgenomen met mij. Naar mijn weten is dit niet gebeurd. Zie ik iets over het hoofd ?

Iets leveren of reageren

Iets leveren of reageren. Ik heb hiervoor iets besteld, dat hing wel goed. Op de hoogte houden is niet het sterkst ingeregeld.

Veel te laat geleverd

Veel te laat geleverd

Artikel was niet in voorraad

Artikel was niet in voorraad. Betaling terug ontvangen maar pas na 4 weken

Tot vandaag 20-09-2023 niets�

Tot vandaag 20-09-2023 niets ontvangen!! Ook mails ontvangen van de bestelling. Zeer slecht. Ik mag hopen dat ik de bestelling nog ontvang. Gerard van der Scheer

Prima assortiment

Prima assortiment, goed en degelijk verpakt. Fatsoenlijke verzendkosten.

Garagedeurborstel 3m

Na lang zoeken naar een garagedeurborstel van 3m ben ik bij Gyzs terechtgekomen en heb hem besteld. Na drie dagen werd de borstel goed verpakt en netjes thuis bezorgd helemaal top. De borstel is reeds geplaats en levert het gewenste resultaat.

ik heb van mijn vorige bestelling�

ik heb van mijn vorige bestelling gedeelte terug gestuurd voor de bouwvak. en ik heb volgensmij nog steeds geen geld terug gekregen.

Score: 8

sneller bericht geven waarom een�

sneller bericht geven waarom een product niet geleverd wordt!

gewoon goed

gewoon goed

Ging goed

Ging goed, geen problemen. Goed op de hoogte gehouden

Score: 6

Witte Paal 28

1742 NL Schagen

Over GYZS.nl

Welkom bij GYZS, dé bouwmarkt voor alle technische professionals en serieuze doe-het-zelvers. Al sinds 2012 is GYZS toonaangevend bezig in de online ijzerwarenvakhandel. We maken deze nogal conservatieve branche online beschikbaar voor iedereen. We zijn Noord-Hollands nuchter, do it yourself. GYZS is altijd op zoek naar mooie toevoegingen aan ons al, vinden we zelf, indrukwekkende aanbod met talloze topmerken. Dat is dus GYZS in een notendop. Of je nu aannemer, meubelmaker, zzp’er, loodgieter, timmerman/-vrouw/-x of staalbedrijf bent, GYZS is er zeker van dat het je veel te bieden heeft. En kom je er zelf niet uit, wil je inkopen in bulk of moet het superprecies op maat? Stel dan vooral onze klantenservice op de proef!