Prima schuifdeur railsysteem

Mooi systeem. Bestelsite vind ik wat onoverzichtelijk.

Matig

Geen reactie ontvangen op een gestelde vraag per email. Duurt lang voordat order verzonden wordt terwijl het een voorraad product is.

Snelle levering juiste materialen breed assortiment en altijd goed

Zeer trage levering

Ik had een sluitplaatje besteld voor een deur die ik moest monteren. Levering binnen 48 uur zou fijn zijn. Nu heb ik er twee weken op gewacht... Zinloos. Ondertussen ergens anders een andere besteld.

duurde veel te lang voor ik het pakket in huis had

Heb langer dan een week op twee doosjes schroeven gewacht. Dat is te lang. De schroeven opzich zijn goed.

Besteld; geleverd; gemonteerd! Volgende job

GYZS, Snel gevonden, eenvoudig bestellen geleverd volgens afspraak

Snel geleverd, goed profiel

Profiel gekocht voor de afdichting van een kantel-/kiepraam. Past perfect en eenvoudig in verstek te snijden.

Levering duurde meer dan een maand, zonder dat Gyzs enige informatie verstrekte.

Bij de drie keer dat ik op eigen initiatief met gyzs belde om te vragen naar de bestelling werd telkens doorverwezen naar de leverancier. Blijkbaar heet gyzs geen enkele voorraad en is het slechts een doorgeefluik waarbij geen verantwoordelijkheid richting de klant genomen wordt. Duidelijkheid over verwachte levertijd en de klant voorzien van relevante informatie over de levering van de bestelling ontbreken volledig. Voor mij is dit de tweede keer dat een bestelling op deze manier is verlopen. Ik zal in de toekomst geen bestelling meet plaatsen bij Gyzs.

Overzichtelijke website, supersnelle levering. Helemaal top!

Makkelijk toegankelijke website, overzichtelijk en snel geleverd

Levertijden drama

Men beloofd uit voorraad leverbaar verzending binnen de 24 uur geleverd Realiteit is levering 1 week

Heel goede klantenservice

Mijn bestelling werd goed verzonden, doch is waarschijnlijk bij het transport iets te onvoorzichtig omgesprongen met mijn artikel. Niettegenstaande er een deel gebroken was, werd dit direct opgelost door de klantendienst. Top service. Een echte aanrader!!!

volgens afspraak

Netjes zo als het hoort

vlot en correct

vlot en correct. en goede communicatie

Afspraken te laat nakomen en slechte geen communicatie

Bestelling te laat geleverd, en pas naar meerdere malen contact zoeken reactie gekregen.

alles was perfekt, zoals de reklame aangaf. Een duim omhoog, of 10 op 10.

alls eerlijk en perfekt.

Gewoon prima

Goede ervaring

Uitstekende service

Aankoop gedaan. Het verkeerde door mij besteld. Retournering en terugbetaling verliep perfect.

keurig op tijd

keurig op tijd

Score: 10

Super service. En snel in huis.

Er werden foute producten geleverd, die zonder grote problemen werden vervangen.

Nette service en je wordt wel geholpen.

De service is netjes en de eerste bestelling die ik heb gedaan is perfect verkopen en de 2e bestelling zit ik inmiddels al 2.5 week op te wachten en had dat inprincipe vandaag (21-1-25) moeten ontvangen volgens de klantenservice. Maar helaas heb ik tot op heden nog niks ontvangen. Ik zou ze zeker aanbevelen omdat ze verders goed te bereiken zijn en ze je ook echt wel proberen te helpen.

Goed product en snel geleverd

Goed en snel

Prima product tegen goede prijs en snelle correcte levering

prima prijzen en snelle levering

prima prijzen en snelle levering

Witte Paal 28

1742 NL Schagen

Over GYZS.nl

Welkom bij GYZS, dé bouwmarkt voor alle technische professionals en serieuze doe-het-zelvers. Al sinds 2012 is GYZS toonaangevend bezig in de online ijzerwarenvakhandel. We maken deze nogal conservatieve branche online beschikbaar voor iedereen. We zijn Noord-Hollands nuchter, do it yourself. GYZS is altijd op zoek naar mooie toevoegingen aan ons al, vinden we zelf, indrukwekkende aanbod met talloze topmerken. Dat is dus GYZS in een notendop. Of je nu aannemer, meubelmaker, zzp’er, loodgieter, timmerman/-vrouw/-x of staalbedrijf bent, GYZS is er zeker van dat het je veel te bieden heeft. En kom je er zelf niet uit, wil je inkopen in bulk of moet het superprecies op maat? Stel dan vooral onze klantenservice op de proef!