Score: 10

duidelijke website en prima levering.

duidelijke website, het bestelde was precies zoals wij verwacht hadden. Alles prima.

Sortiment is kompleet en prijzen in�

Sortiment is kompleet en prijzen in orde.

gewoon goed over te spreken

gewoon goed over te spreken

Betere omschrijving artikelen

Betere omschrijving artikelen

Goed Snel Betrouwbaar

Goed Snel Betrouwbaar

vlekkeloos

ik heb ontvangen waar ik op had gerekend en ontvangen wanneer was beloofd.

Snel en correct

Snel en correct

Score: 8

snelle levering van bestelde producten

snelle levering van bestelde producten

Prima service!

De voordeurknop diende op een andere manier gemonteerd te worden dan werd vermeld. Echter heeft de klantenservice prima meegedacht en de montageset opgestuurd dat op de webpagina vermeld stond. Klasse!

Voldoende

#NAAM?

zit vanaf augustus nog steeds te wachten op mijn bestelling

zit vanaf augustus nog steeds te wachten op mijn bestelling

slechte bezorging en communicatie

slechte bezorging en communicatie

levering meer dan maand later dan�

levering meer dan maand later dan gepland. geen feedback of alternatief. pakket nog niet binnen.

Coulant

Coulant

Een maand geleden iets besteld en nog�

Een maand geleden iets besteld en nog steeds niet geleverd. Ze kunnen ook niet vertellen wanneer dit wel wordt geleverd. Dit is echt onacceptabel.

Omdat 1 reduceerring niet op voorraad�

Omdat 1 reduceerring niet op voorraad was, en dat lang ging duren heb ik de order geanuleerd. Op een ander adres heb ik de zaagbladen gekocht incl die reduceerringen,

Wel vooraf betalen, niks ontvangen en krijg geen contact.

Ik wacht al 6 weken, geen enkel bericht ontvangen van een eventuele vertraging. Kan ze niet bereiken, laat bericht achter op voicemail omdat medewerkers druk zijn. Wordt niet terug gebeld. Heel jammer dit.

Aanloop wat minder levering toch goed

Op de site stond dat het artikel voorradig was maar dat bleek niet zo te zijn. Als je dan het bedrijf wil bellen dan wordt de telefoon verbinding verbroken en krijg je geen contact. Na 14 dagen weer geprobeerd te bellen en in het menu een andere keus gemaakt en zowaar kreeg ik iemand aan de lijn de mij keurig netjes heeft geholpen en heeft gezorgd dat de bestelling als nog is afgeleverd. Bestelling was netjes ingepakt en goed verzorgd.

Telefonisch slecht bereikbaar

U bent telefonisch simpelweg niet bereikbaar e terugbellen gebeurt ook niet.

Levering/en bestelling sneller bezorgen�

Levering/en bestelling sneller bezorgen kan worden

Witte Paal 28

1742 NL Schagen

Over GYZS.nl

Welkom bij GYZS, dé bouwmarkt voor alle technische professionals en serieuze doe-het-zelvers. Al sinds 2012 is GYZS toonaangevend bezig in de online ijzerwarenvakhandel. We maken deze nogal conservatieve branche online beschikbaar voor iedereen. We zijn Noord-Hollands nuchter, do it yourself. GYZS is altijd op zoek naar mooie toevoegingen aan ons al, vinden we zelf, indrukwekkende aanbod met talloze topmerken. Dat is dus GYZS in een notendop. Of je nu aannemer, meubelmaker, zzp’er, loodgieter, timmerman/-vrouw/-x of staalbedrijf bent, GYZS is er zeker van dat het je veel te bieden heeft. En kom je er zelf niet uit, wil je inkopen in bulk of moet het superprecies op maat? Stel dan vooral onze klantenservice op de proef!